- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.441
Klasik menü diyebilirim sabah ve öğlen için afiyet olsunGünün menüsü gelsin
sabah uyanınca direkt az sütlü nescafe Classic içiyorum clasiğe yeni basladım golda dönebilirim henüz karar veremedim
Sabah: yulaf ekmeğiyle tost biraz yeşillik
Ara: yesil çay kuru dut bir avuc
Öglen kıymalı Arnavut biberli omlet
Ara: az sütlü kahve bir avuç kuru dut
Akşam: güveç cacık
Birazdan yesil cay içicem ya da papatya, papatyayı uyku için içiyorum akşam süt içmeyi bırakınca geç uyur oldum öpüyorum kızlar
Karatay tarzı beslenmeye çalışıyorsun sanırm bugünlük mu böyle oldu. Afiyet olsun canım11.00
Bır yumurtadan omlet
Ikı kaşık mantar sote
3dılım peynır
Azıcık reçel
Bır dilim salam
Bır dilim ekmek
Ara
Bır domates
Bır meyveli yoğurt
Bır kurabıye
18. 00
Ikı tavuk but fırında
Bol salata
3lıtre su
Bır saat bisiklet
Topigi takip edersen devamı gelir başladığın güne gelince +2 tekrarın olacak fiziksel ve ruhsal değişimleri paylaşırsan sevinirizbasladim bugün umarim devami gelir:)
Hergun farklı oluyor doğaçlama :) akşam ekmek pılav vs yemeyince çok iyi geliyor bana dayanabilirsem tabıkııKaratay tarzı beslenmeye çalışıyorsun sanırm bugünlük mu böyle oldu. Afiyet olsun canım
Yememek en iyisi ne zaman yersem rahatsız oluyorumHergun farklı oluyor doğaçlama :) akşam ekmek pılav vs yemeyince çok iyi geliyor bana dayanabilirsem tabıkıı
Canim sordugun icin sagol biraz iyiyim tam atlatamadim hastaligi ama iyiyi elhamdülillah..sen nasilsin iyimisin..BitmeyenUmidim nasıl oldun canım
Iyiyim bende ne olsun annemdeyim bugünde.Canim sordugun icin sagol biraz iyiyim tam atlatamadim hastaligi ama iyiyi elhamdülillah..sen nasilsin iyimisin..
O okumak ve bisiklet sürmekBen çok konuşkan değilim çok yorgun değilim ama okumak daha eğlenceli gelıyor :) bisiklet suruşune çıkacağız şimdi ailecek:)
tamam canim takip eder yazarim ordanTopigi takip edersen devamı gelir başladığın güne gelince +2 tekrarın olacak fiziksel ve ruhsal değişimleri paylaşırsan seviniriz
iyi bende canim ya aynen tatil bitti ise devamnasil alistinmi bakalim yeni hayatina?
hoşbulduk canımmmHosgeldin canim
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsınnnHos geldin nasilsin kuzum,nasil yeni evine hayata alistinmi tekrar hayirli mutluluklar dilerim.
Iyiyim kuzum 15 gündür annem şehir dışındaydı bugün yanina geldim hasret gideriyoruz sen nasilsin ❤❤❤Günaydın kizlarherkes iyi mi keyifler yerinde mi okuya okuya geldim drdotty yok diye mi sanki topiğin enerjisi yok SchonerDuft cım tek basına yetişemis mi poncikbirgelincik canım hoşgeldin sefalar getirdin balayı bitmiş sanirım tartıda var mı bi degisiklik @Bir garip ve @tgb1907 teşekkürler canlar darısı başınıza sizinde mezuniyetinize BitmeyenUmidim nasılsın canım üst üste zor zamanların olmuş geçmiş olsun tez vakitte atlatırsin inşallah drdotty nasılsın canım cenazeyi defnettiniz mi eşin ne durumda çocuklar nasıl emziremiyorum demiştin Sahihuban ve Silent Scream sizde keyifler nasıl dostlar @Buki_89 tebrik ederim canım ödemlerinden kurtulmuşsun ayrıca ismini alıntılayamadıgın topigimizin diğer kızları nasılsınız bakalım diyet nasıl gidiyo hayat nasıl gidiyor
Çok iyi o zaman kuzum doya doya hasret giderinIyiyim kuzum 15 gündür annem şehir dışındaydı bugün yanina geldim hasret gideriyoruz sen nasilsin ❤❤❤
hoşbulduk canım var tabi olmaz mı 64 kiloyum acil bişeyler yapmam lazım ama hiçte yapasım yok misafir eksik olmuyo evden e öyle olunca da illaki yiyosunGünaydın kizlarherkes iyi mi keyifler yerinde mi okuya okuya geldim drdotty yok diye mi sanki topiğin enerjisi yok SchonerDuft cım tek basına yetişemis mi poncikbirgelincik canım hoşgeldin sefalar getirdin balayı bitmiş sanirım tartıda var mı bi degisiklik @Bir garip ve @tgb1907 teşekkürler canlar darısı başınıza sizinde mezuniyetinize BitmeyenUmidim nasılsın canım üst üste zor zamanların olmuş geçmiş olsun tez vakitte atlatırsin inşallah drdotty nasılsın canım cenazeyi defnettiniz mi eşin ne durumda çocuklar nasıl emziremiyorum demiştin Sahihuban ve Silent Scream sizde keyifler nasıl dostlar @Buki_89 tebrik ederim canım ödemlerinden kurtulmuşsun ayrıca ismini alıntılayamadıgın topigimizin diğer kızları nasılsınız bakalım diyet nasıl gidiyo hayat nasıl gidiyor
ay evet ya, daha iznim oldugu icin ekimde iki hafta var yine tatilim kismet olursa yine türkiye yolcusuyuz:) bi aksilik cikmazsa tabi... simdiden gün sayiyom tatil icin tekrardanbenimde tatil bitti vallla zorla alışmaya çalışıyorum zor geliyo tatil sonrası adapte olmak insana dimi
Haklısın canim gelen gidenle evdekilerle illa yeniliyor bende en iyi diyetlerimi yalnizken yaparimhoşbulduk canım var tabi olmaz mı 64 kiloyum acil bişeyler yapmam lazım ama hiçte yapasım yok misafir eksik olmuyo evden e öyle olunca da illaki yiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?