Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Klasik menü diyebilirim sabah ve öğlen için afiyet olsun

Karatay tarzı beslenmeye çalışıyorsun sanırm bugünlük mu böyle oldu. Afiyet olsun canım

Topigi takip edersen devamı gelir başladığın güne gelince +2 tekrarın olacak fiziksel ve ruhsal değişimleri paylaşırsan seviniriz
tamam canim takip eder yazarim ordan

suan cok mutluyum varya Sabah tartida yine 66lari görebildim sonunda. Kabak detoxuyla ödemlerimi attim fazlaliklarim gitti göbegim bile dümdüz oldu

Pazar Sabah 69,9 ciktim bi düsün 70 e ne kalmisti.... busabah 66,8 belki yarina biraz daha giderrr
Maydonoz kürüde harika bisey günde kac defa wc ye cikiyom inan hatirlamiyorum artik

Günaydin kizlar.
hemen dünki menümü paylasim
Sabah maydonoz kürü 15 dakika sonra 2 haslanmis yumurta
Öglen acayip acikmistim ve su meshur peynirli sandwicimden yedim
Aksam kabak sote yogurt ikilisi (300gr Kabak, 2 kasik az yagli yogurtdan)

iki tanede cappucino ictim gün icinde ve 2 litreyi gecik su...

dünden bugüne fark -400gr

iyi bende canim ya aynen tatil bitti ise devam nasil alistinmi bakalim yeni hayatina?

benimde tatil bitti vallla zorla alışmaya çalışıyorum zor geliyo tatil sonrası adapte olmak insana dimi
hoşbulduk canımmm

Hos geldin nasilsin kuzum,nasil yeni evine hayata alistinmi tekrar hayirli mutluluklar dilerim.
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsınnn
evime alışmaya çalışıyorum canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Günaydın kizlar herkes iyi mi keyifler yerinde mi okuya okuya geldim drdotty yok diye mi sanki topiğin enerjisi yok SchonerDuft cım tek basına yetişemis mi poncikbirgelincik canım hoşgeldin sefalar getirdin balayı bitmiş sanirım tartıda var mı bi degisiklik @Bir garip ve @tgb1907 teşekkürler canlar darısı başınıza sizinde mezuniyetinize BitmeyenUmidim nasılsın canım üst üste zor zamanların olmuş geçmiş olsun tez vakitte atlatırsin inşallah drdotty nasılsın canım cenazeyi defnettiniz mi eşin ne durumda çocuklar nasıl emziremiyorum demiştin Sahihuban ve Silent Scream sizde keyifler nasıl dostlar @Buki_89 tebrik ederim canım ödemlerinden kurtulmuşsun ayrıca ismini alıntılayamadıgın topigimizin diğer kızları nasılsınız bakalım diyet nasıl gidiyo hayat nasıl gidiyor

Son düzenleme:
Iyiyim kuzum 15 gündür annem şehir dışındaydı bugün yanina geldim hasret gideriyoruz sen nasilsin ❤❤❤

Iyiyim kuzum 15 gündür annem şehir dışındaydı bugün yanina geldim hasret gideriyoruz sen nasilsin ❤❤❤
Çok iyi o zaman kuzum doya doya hasret giderin bende de fena değil işyerinde yoğunluğum yeni yeni azaldı bende kendime başka işler cikarttım direksiyon dersi almaya başladım daha fazla ertelemek istemedim 2 hafta sonra izne çıkiyorum nasipse onun hayalini kuruyorum o zaman bende annemi görücem memlekete gidip ordan sonrada ver elini ege sahilleri birde mezun olmama rağmen diyeti bırakmadım daha doğrusu sağlıkli beslenmeyi ve sporu ama sanırim kullandigim vitamin ilaclarindan tartıda pek bir fark göremiyorum

hoşbulduk canım var tabi olmaz mı 64 kiloyum acil bişeyler yapmam lazım ama hiçte yapasım yok misafir eksik olmuyo evden e öyle olunca da illaki yiyosun

benimde tatil bitti vallla zorla alışmaya çalışıyorum zor geliyo tatil sonrası adapte olmak insana dimi
ay evet ya, daha iznim oldugu icin ekimde iki hafta var yine tatilim kismet olursa yine türkiye yolcusuyuz:) bi aksilik cikmazsa tabi... simdiden gün sayiyom tatil icin tekrardan

hoşbulduk canım var tabi olmaz mı 64 kiloyum acil bişeyler yapmam lazım ama hiçte yapasım yok misafir eksik olmuyo evden e öyle olunca da illaki yiyosun
Haklısın canim gelen gidenle evdekilerle illa yeniliyor bende en iyi diyetlerimi yalnizken yaparim fırsat bulursan eğer detoks yapmanı öneririm canım son aldıkların yapısmadan daha hızlı verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…