Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay evet ya, daha iznim oldugu icin ekimde iki hafta var yine tatilim kismet olursa yine türkiye yolcusuyuz:) bi aksilik cikmazsa tabi... simdiden gün sayiyom tatil icin tekrardan
oh ne güzel ya 2 hafta ne demek az değil keşke benimde olsa ama yok

Haklısın canim gelen gidenle evdekilerle illa yeniliyor bende en iyi diyetlerimi yalnizken yaparim fırsat bulursan eğer detoks yapmanı öneririm canım son aldıkların yapısmadan daha hızlı verirsin
aslında fırsatım var ama niyeyse sürekli yemek istiyorum evdede abur cubur dolu şimdi onlar bitsin yensin öyle başlamayı düşünüyorum çünkü başlasamda bozarım çok iyi olmaz bu akşam yada yarın akşamda misafirler var evdeki zararlı şeyleri tüketeyim sonra başlıcam Allahın izniyle

canımmmmm
Reglim gecikti surekli bisiler yiyesim geliyo onun disinda iyiyim canim temizlik yapiyom

yoksa
Aaa başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallah
insan böyle günde anlıyor dimi sevenlerini sağolsunlar

Amann kuzum dikkat et sen misafirlerin yaninda yiyormusun gibi oyalan valla cok zor gidiyor kg tamda bu kg almaya sebeb sonucu cok kotu oluy
yapamıyorm canım çünkü benimde yiyesim geliyor aç değilm aslında ama çok saçma sapan yiyorum dün akşam2 paket çips yedim kuscaktım nerdeyse gece zor uyudum hatta haz alarakta yemedim bildiğin zorladım kendimi niye yapıyorum ki kendime bunu sabah kıyafetlerle 65.6 kiloydum inanamıyorum resmen 70 e doğru hızla ilerliyorum SchonerDuft duydun mu

kart minnaklara eklesene kendini
yok bu hafta izinliyim
Balım spor salonunda ölçtürüyorum en son 26ydı yağ oranım
26 mı çok iyi
şuan yanlılığın verdiği bir psikoloji kuzum bende öyleyim bu ara

MİNİK ADAYLARIMIZ
587. ETAP (14/09/2018)

Buki_89 (66,50///%)
selcanmehmetcan(76,0/75,1/0,9/1,18%)
Amor-a (53,3// %0)
Masal3487 (65,20//%)
ParkfOfWoman
( 51,90///%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (65///%)
drdotty(68,7///%)

Gunaydin kizlar bugunku kg boyle yarin regl gunum odemim var galiba
poncikbirgelincik
@SchonerDuft kizlar birakmayalim kendimizi kg almasi cok kolay vermesi zulüm hemen toparlanalim ins..
Ben bugun koye gidecegim pazartesiye kadar ugramayabilirim belki saglikla kalin hayirli cumalar opuyorum sizleri...

aynen hemen toparlanmamız lazım psikolojik olarak çöküyorum avukat diyor poncik sana bişeyler olmuş yanakların şişmiş

***14. TAKİM 587.ETAP***

bi-zuzu (57.20/56.90/0.30/%0.52)
Sahihuban (71,8///%)
_Silent Scream_ (77,5/76,9/0,8/0,77%)
lilipit (72,50///%) ?
Nidsalii (58,4///%)
Turkuaz07 (67,3///%)
Nilar(68,20/67,6/ 0,6/%0,88)

14.Takım Ort:

***14. TAKİM 587.ETAP***

bi-zuzu (57.20/56.90/0.30/%0.52)
Sahihuban (71,8///%)
_Silent Scream_ (77,5/76,9/0,8/0,77%)
lilipit (72,50///%) ?
Nidsalii (58,4/59/+0,6/%-1,02)
Turkuaz07 (67,3///%)
Nilar(68,20/67,6/ 0,6/%0,88)

14.Takım Ort:

Günaydin kizlar,

Pazar Kilom tam 69,4 dü cumartesi hele 69,8 falanmi ne cikmistim ama tabi ben Pazar sabahi baz aldim
veeee suanki kilommmmm söylüyorum 66,5 buda tam tamina Eksi 2,9 kilo demek ay nerdeyse 3 kilo gitti.

Kabak detoxu ve maydonoz kürü yaptim.
Ölcülerimide almistim
Pazar
Bel 76
alt göbek 94
Busabah
Bel 74 hatta tam degil:)
alt göbek 89

Bol bol spor yaptim ama direk karin ve bacak calistim

Bacak ve kollarda tabi daha bi cok bisey olmadi yeni basladim sayilir onlar anca bir iki ay böyle devam edersem incelir
suan icin bacak ayni ve kollarda bir cm Kadar bi incelme var ( kol 3 haftaya yakin calisiyorum)

Tabi bu 3 kilonun icinde Ödemde var biliyorum ama maksadim zaten tatilde toplananlari ugurlamakdi ve onu basardim... simdi düzenli beslenerek dikkat ederek 64 e inmeyi hedefliyorum daha fazlasi pek hos durmaya Bilir benim boyumda

SchonerDuft canim listede en son bildirilen kilo baz alinmiyomudu? ben 66,5 den 69 cikmistim en son bildirimimde ama listede kilom 66,5 yaziyo Dogru olan öylemiydi?

Gerci ben aday listesindeyim ama yinede kendi motivasyonum icin sordum
sen trye geldiğinde bildirimde bulunmadın ondan kilo aynı kldı geçen cuma meyse onla düzelt bence motiven artsın ne kadar verdiğini görelim bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…