- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.501
kart minnaklara eklesene kendiniMİNİK ADAYLARIMIZ
587. ETAP (14/09/2018)
Buki_89 (66,50///%)
selcanmehmetcan(76,0///%)
Amor-a (53,3// %0)
Masal3487 (65,20//%)
ParkfOfWoman ( 51,90///%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (65///%)
drdotty(68,7///%)
Balım spor salonunda ölçtürüyorum en son 26ydı yağ oranımönceden kaçtı .
nerde ölçüm yaptırıyorsun diyetisyene mi gidiyorsun
oh ne güzel ya 2 hafta ne demek az değil keşke benimde olsa ama yokay evet ya, daha iznim oldugu icin ekimde iki hafta var yine tatilim kismet olursa yine türkiye yolcusuyuz:) bi aksilik cikmazsa tabi... simdiden gün sayiyom tatil icin tekrardan
aslında fırsatım var ama niyeyse sürekli yemek istiyorum evdede abur cubur dolu şimdi onlar bitsin yensin öyle başlamayı düşünüyorum çünkü başlasamda bozarım çok iyi olmaz bu akşam yada yarın akşamda misafirler var evdeki zararlı şeyleri tüketeyim sonra başlıcam Allahın izniyleHaklısın canim gelen gidenle evdekilerle illa yeniliyor bende en iyi diyetlerimi yalnizken yaparimfırsat bulursan eğer detoks yapmanı öneririm canım son aldıkların yapısmadan daha hızlı verirsin
canımmmmmPoncikimmm
Reglim gecikti surekli bisiler yiyesim geliyoonun disinda iyiyim canim temizlik yapiyom
Aaa başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallahİyi olmana sevindim canim bende yogunum 1,5 hafta once kayinbabam vefat etti simdi bassagligina 7aile misafirimiz geldi allah razi olsun sevenimiz cokmuspazar gununden beri gelenimiz gidenimiz cok oldu..
Cok sagol canimm iyi olacagim ins su hastaligi bi atlatsaydim iyiydi,yarin koye gidecegiz kayivalidemin yanina iki gun kalip gelecegiz..sen nasilsin mezun olmussun tebrik ederim ins bidaha gelmez bu kg lar
yapamıyorm canım çünkü benimde yiyesim geliyor aç değilm aslında ama çok saçma sapan yiyorum dün akşam2 paket çips yedim kuscaktım nerdeyse gece zor uyudum hatta haz alarakta yemedim bildiğin zorladım kendimi niye yapıyorum ki kendime bunuAmann kuzum dikkat et sen misafirlerin yaninda yiyormusun gibi oyalan valla cok zor gidiyor kgtamda bu kg almaya sebeb sonucu cok kotu oluy
yok bu hafta izinliyimkart minnaklara eklesene kendini
26 mı çok iyiBalım spor salonunda ölçtürüyorum en son 26ydı yağ oranım
şuan yanlılığın verdiği bir psikoloji kuzum bende öyleyim bu araoh ne güzel ya 2 hafta ne demek az değil keşke benimde olsa ama yok
aslında fırsatım var ama niyeyse sürekli yemek istiyorum evdede abur cubur dolu şimdi onlar bitsin yensin öyle başlamayı düşünüyorum çünkü başlasamda bozarım çok iyi olmaz bu akşam yada yarın akşamda misafirler var evdeki zararlı şeyleri tüketeyim sonra başlıcam Allahın izniyle
canımmmmm
yoksa
Aaa başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallah
insan böyle günde anlıyor dimi sevenlerini sağolsunlar
yapamıyorm canım çünkü benimde yiyesim geliyor aç değilm aslında ama çok saçma sapan yiyorum dün akşam2 paket çips yedim kuscaktım nerdeyse gece zor uyudum hatta haz alarakta yemedim bildiğin zorladım kendimi niye yapıyorum ki kendime bunusabah kıyafetlerle 65.6 kiloydum inanamıyorum resmen 70 e doğru hızla ilerliyorum SchonerDuft duydun mu
aynen ondan sanırım böyleyim ama hemen kendime çeki düzen vermeliyimyok bu hafta izinliyim
26 mı çok iyi
şuan yanlılığın verdiği bir psikoloji kuzum bende öyleyim bu ara
aynen hemen toparlanmamız lazım psikolojik olarak çöküyorumMİNİK ADAYLARIMIZ
587. ETAP (14/09/2018)
Buki_89 (66,50///%)
selcanmehmetcan(76,0/75,1/0,9/1,18%)
Amor-a (53,3// %0)
Masal3487 (65,20//%)
ParkfOfWoman ( 51,90///%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (65///%)
drdotty(68,7///%)
Gunaydin kizlar bugunku kg boyle yarin regl gunum odemim var galiba
poncikbirgelincik
@SchonerDuft kizlar birakmayalim kendimizi kg almasi cok kolay vermesi zulüm hemen toparlanalim ins..
Ben bugun koye gidecegim pazartesiye kadar ugramayabilirim belki saglikla kalin hayirli cumalar opuyorum sizleri...
hoşbulduk canım iyiyim şükür sen nasılsınhoşgeldin ponçik
nasılsın?
aynen canim o iyi suanda:)oh ne güzel ya 2 hafta ne demek az değil keşke benimde olsa ama yok
aynen canım yaptım valla 1 aya yakın tatil yaptım yetti ama işe dönmesi çok zor olduaynen canim o iyi suanda:)
olsun sende güzel tatil yaptin ama
sen trye geldiğinde bildirimde bulunmadın ondan kilo aynı kldı geçen cuma meyse onla düzelt bence motiven artsın ne kadar verdiğini görelim bizdeSchonerDuft canim listede en son bildirilen kilo baz alinmiyomudu? ben 66,5 den 69 cikmistim en son bildirimimde ama listede kilom 66,5 yaziyo Dogru olan öylemiydi?
Gerci ben aday listesindeyim ama yinede kendi motivasyonum icin sordum
sen nerelerdesin kuzum nasılsın***14. TAKİM 587.ETAP***
bi-zuzu (57.20/56.90/0.30/%0.52)
Sahihuban (71,8///%)
_Silent Scream_ (77,5/76,9/0,8/0,77%)
lilipit (72,50///%) ?
Nidsalii (58,4/59/+0,6/%-1,02)
Turkuaz07 (67,3///%)
Nilar(68,20/67,6/ 0,6/%0,88)
14.Takım Ort:
abur cubur yerine meyve ye yada salatalık yeaynen ondan sanırım böyleyim ama hemen kendime çeki düzen vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?