- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.541
saol canım bende iyiyimhoşbulduk canım iyiyim şükür sen nasılsın
anlamadığım yürüttüğün mantığı kilo almadım ki liste olumsuz etkilensin :/ demoralize oldum şu an aday listesine katılmayı bekliyorum 2 haftadır listeye alamıycağını söylüyosun :/ neyse öyle olsun bakalım...HEH OK ANLADIM ŞİMDİ LİSTEYE YAZILMAMIŞTI YA DA SABAH YANLIŞ LİSTEYİ BULDUM . HAFTAYA KİLO VERDİĞİNDE LİSTEYE ALIRIZ SENİ BU HAFTA ALSAM YÜZDE OLUMSUZ ETKİLENECEK
kuzum listeye dorty alabilir onun cenazesi var . şimdi lisetede ortalama alınacak kişi sayısına göre senin yüzden sıfır ama ortalamaya gireceksin dorty gelirse konuşuruz yine demoralize olma lütfen benim yetkim yok öyle düşünanlamadığım yürüttüğün mantığı kilo almadım ki liste olumsuz etkilensin :/ demoralize oldum şu an aday listesine katılmayı bekliyorum 2 haftadır listeye alamıycağını söylüyosun :/ neyse öyle olsun bakalım...
dimi negüzel bi derece alirdim:)Asıl listede olsan canım süper olurdu:)
ufak tefek aksiliklier dışında çok güzeldi canım şükürsaol canım bende iyiyim
nasıl geçti bakalım düğünün herşey istediğin gibi olmuştur umarım
Bu haftayı hastaneyle atlattım geldimsen nerelerdesin kuzum nasılsın
Ya Ne güzellGünaydin kizlar,
Pazar Kilom tam 69,4 dü cumartesi hele 69,8 falanmi ne cikmistim ama tabi ben Pazar sabahi baz aldim
veeee suanki kilommmmm söylüyorum 66,5 buda tam tamina Eksi 2,9 kilo demek ay nerdeyse 3 kilo gitti.
Kabak detoxu ve maydonoz kürü yaptim.
Ölcülerimide almistim
Pazar
Bel 76
alt göbek 94
Busabah
Bel 74 hatta tam degil:)
alt göbek 89
Bol bol spor yaptim ama direk karin ve bacak calistim
Bacak ve kollarda tabi daha bi cok bisey olmadi yeni basladim sayilir onlar anca bir iki ay böyle devam edersem incelir
suan icin bacak ayni ve kollarda bir cm Kadar bi incelme var ( kol 3 haftaya yakin calisiyorum)
Tabi bu 3 kilonun icinde Ödemde var biliyorum ama maksadim zaten tatilde toplananlari ugurlamakdi ve onu basardim... simdi düzenli beslenerek dikkat ederek 64 e inmeyi hedefliyorum daha fazlasi pek hos durmaya Bilir benim boyumda
Kuzum bebek gelince gece uykusu da yok dimi :)Kizlar naber
Supermis benim istahada bi el atsin o sakızSlm kızlar uyguladığım birşeyi paylaşmak istiyorum :)
Net te araştırdığım sandoloz sakızı ni dün aldim bugün başladım benim iştah "0" a indi çok sevindim canim sürekli tatlı istiyordu oda gitti şahane biseymis)
Gunaydın kaptiin bebis nasil gözün aydin olsun tekrardan.. benim icin minikkuş op kokla baloglus hoşgelmişKizlar naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?