- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.581
Bır zaman sonra düşünürsün :) çocuklar çok güzeller ya maddi manevi yetebilirsek ben isterim birkaç kardeş kızımaBen dusunmuyorum sahsen henuz
Valla zordu kuzu evlat gibisi yokmus tabi yine olsa yine cekerim ayni acilari ama insallah bi sonraki daha kolay olur bizler icinSeninki sanirim zor olmus kolayı yokki en zoru ve zoru var.. 2. Yi ben bile dusunmeye basladim 14 aylik bebisim acilar kalmiyo unutuluyo ama hatirlatip vazgeciyorumnekadarlik oldu bebis sanada maasallah 64leri gormussun buralara gelesiye fazlalik kalmayacak
Nettende baktimda tadi sanirim kotu imis agzinda kum cigner gibi oluyormussun bana gore degilhele elmasirkeli su beni cok kotu yapiyo
Bebegiiiiimmm sen döndñ mu sonunda sukurrrr iyiyizzz bizz yiyip icip altimiza yapip yatiyoz iste keyifler yerinde sukur sen napiyosjnnnBebikimmm napiyonnminigim nasil Allah anali babali buyutsun
Bundan sonrasi hep sezeryan olck ondn rahat gibiyim aslinda o sancilari tekrar cekmicm o yuzdn bi bes sene sonra olabilir belkiiiii o daBır zaman sonra düşünürsün :) çocuklar çok güzeller ya maddi manevi yetebilirsek ben isterim birkaç kardeş kızıma
Valla cok guzel kuzum kalibida biraz genis olabilir kotlarin. eskiden 28 29 giyerdim hamilelikten sonra dahada abartmistim131 32 ye kadar yolum vardı 1.64 boyum olculerimi almayi bi turlu becerip yapamadim iplerle aldim biray oncesi onlarida olcemedim :) hos dogrumu aldim onuda bilmiyorum. Nisan 15 te basladim 69 kilo ile 22 nisanda bir haftada 2.5 kilo gitmisti buraya katildim dahada verdimOlculerın nasıl canım boyun kaçtı :) yemek yemekten daha güzel dimi istediğini giyebilmek
Evet kuzum döndümBebegiiiiimmm sen döndñ mu sonunda sukurrrr iyiyizzz bizz yiyip icip altimiza yapip yatiyoz iste keyifler yerinde sukur sen napiyosjnnn
Maşallah canım :)) korumadayken dikkat et. Diyet yapmadığım zamanlarda çok yiyorum hemen alıyorum kiloları yaa canım sıkılır yerim sevinirim yerimValla cok guzel kuzum kalibida biraz genis olabilir kotlarin. eskiden 28 29 giyerdim hamilelikten sonra dahada abartmistim131 32 ye kadar yolum vardı 1.64 boyum olculerimi almayi bi turlu becerip yapamadim iplerle aldim biray oncesi onlarida olcemedim :) hos dogrumu aldim onuda bilmiyorum. Nisan 15 te basladim 69 kilo ile 22 nisanda bir haftada 2.5 kilo gitmisti buraya katildim dahada verdim
Ohh allah devamini getirsin hep iyi gitsin islerin insallaahhh 64 kiloyun doguma 76 yla gittim tahminimceEvet kuzum döndümesim izinliydi gorumcem de bendeydi makyaj falan gelemedim hic iki gundur de makyajdaydim yoruldum cok guzel gidiyo makyaj isi taninmaya basladim yavastan regl oldum bide cok agrim var ayy yerim ben minigimi yaa öp kokla benim yerime paşami sen napiyon kac kilo aldin kac kilosun sezeryan olmussun zor muydu dogumun saglikla dogmus sukur ben hala eyuce zayif ve 26 bedenim 53 kiloyum
amin canim insallah senin kac kilon var vermek istedigin?Ya Ne güzellhem çok sevindim hem özendim maşallah darısı bizlere artık
kuzummmmm hosgeldinnnnnn, bebis gelmis ay haberini alinca cok sevindimm nasilsiniz?Ohh allah devamini getirsin hep iyi gitsin islerin insallaahhh 64 kiloyun doguma 76 yla gittim tahminimce
Dogum cok zordu gercektn normali denedim olmadi acil sezeryana alindim
Hosbulduk kuzuuuukuzummmmm hosgeldinnnnnn, bebis gelmis ay haberini alinca cok sevindimm nasilsiniz?
oyyy yerim ya Allah anali babali büyütsün güzel ve uzuuun bi ömrü olsun...Hosbulduk kuzuuuugeldi sükür sag salim aldik kucagimiza iyiyiz iste uykusuzluk fln alismaya calisiyoruz
Hos geldin canim hayırla saglikla buyut oglusunu :)Hosbulduk kuzuuuugeldi sükür sag salim aldik kucagimiza iyiyiz iste uykusuzluk fln alismaya calisiyoruz
Sagol kuzuumm darisi size insallahHos geldin canim hayırla saglikla buyut oglusunu :)
Su an hersey yolunda caniiim cok tesekkur ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?