Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla zordu kuzu evlat gibisi yokmus tabi yine olsa yine cekerim ayni acilari ama insallah bi sonraki daha kolay olur bizler icin

Olculerın nasıl canım boyun kaçtı :) yemek yemekten daha güzel dimi istediğini giyebilmek
Valla cok guzel kuzum kalibida biraz genis olabilir kotlarin. eskiden 28 29 giyerdim hamilelikten sonra dahada abartmistim131 32 ye kadar yolum vardı 1.64 boyum olculerimi almayi bi turlu becerip yapamadim iplerle aldim biray oncesi onlarida olcemedim :) hos dogrumu aldim onuda bilmiyorum. Nisan 15 te basladim 69 kilo ile 22 nisanda bir haftada 2.5 kilo gitmisti buraya katildim dahada verdim

Bebegiiiiimmm sen döndñ mu sonunda sukurrrr iyiyizzz bizz yiyip icip altimiza yapip yatiyoz iste keyifler yerinde sukur sen napiyosjnnn
Evet kuzum döndümesim izinliydi gorumcem de bendeydi makyaj falan gelemedim hic iki gundur de makyajdaydim yoruldum cok guzel gidiyo makyaj isi taninmaya basladim yavastan regl oldum bide cok agrim var ayy yerim ben minigimi yaa öp kokla benim yerime paşami sen napiyon kac kilo aldin kac kilosun sezeryan olmussun zor muydu dogumun saglikla dogmus sukurben hala eyuce zayif ve 26 bedenim 53 kiloyum

Maşallah canım :)) korumadayken dikkat et. Diyet yapmadığım zamanlarda çok yiyorum hemen alıyorum kiloları yaa canım sıkılır yerim sevinirim yerim bi zayıf olamadim

Ohh allah devamini getirsin hep iyi gitsin islerin insallaahhh 64 kiloyun doguma 76 yla gittim tahminimce
Dogum cok zordu gercektn normali denedim olmadi acil sezeryana alindim

Ohh allah devamini getirsin hep iyi gitsin islerin insallaahhh 64 kiloyun doguma 76 yla gittim tahminimce
Dogum cok zordu gercektn normali denedim olmadi acil sezeryana alindim
kuzummmmm hosgeldinnnnnn, bebis gelmis ay haberini alinca cok sevindimm nasilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…