- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.561
Kuzum bebek gelince gece uykusu da yok dimi :)
Tekrar allah bağışlasın gözün aydın
Sagolun kixlar allah razi olsun darisi butun isteyenlere insallah ama daha kolay bi dogumlaSupermis benim istahada bi el atsin o sakızaktardan mi aldın kuzum nasil biseyki cigniyomusun gun boyu falan
Gunaydın kaptiin bebis nasil gözün aydin olsun tekrardan.. benim icin minikkuş op kokla baloglus hoşgelmiş
Aktardan aldim cnm sabah ac karnina fındık büyüklüğünde çiğneyip yutuyorsun.Üstüne ılık 1yk elma sirkeli su iciyorsun.Isteğe bağlı aksam yemeğinden öncede yapilabilirmis.yarım saat sonra kah.yapıyorsun tabi yiyebilirsen :))Supermis benim istahada bi el atsin o sakızaktardan mi aldın kuzum nasil biseyki cigniyomusun gun boyu falan
Gunaydın kaptiin bebis nasil gözün aydin olsun tekrardan.. benim icin minikkuş op kokla baloglus hoşgelmiş
Sagol canim sllah razi olsunkaptinn canim Allah anali babalı büyütsün bebişini insallah ..oh miss kokulum benim icinde kokla ❤❤❤
Tanisiyoruz kuzum.nick degistim...patient women dim hatirladin mi :)Sagol canim sllah razi olsunseninle tanismiyorz galiba dimi yoksa nick ki degistirdin
Hee tm hatirladim tabikideee tekrar sagol kuzummTanisiyoruz kuzum.nick degistim...patient women dim hatirladin mi :)
Napiyon kizzoh ne güzel ya 2 hafta ne demek az değil keşke benimde olsa ama yok
aslında fırsatım var ama niyeyse sürekli yemek istiyorum evdede abur cubur dolu şimdi onlar bitsin yensin öyle başlamayı düşünüyorum çünkü başlasamda bozarım çok iyi olmaz bu akşam yada yarın akşamda misafirler var evdeki zararlı şeyleri tüketeyim sonra başlıcam Allahın izniyle
canımmmmm
yoksa
Aaa başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallah
insan böyle günde anlıyor dimi sevenlerini sağolsunlar
yapamıyorm canım çünkü benimde yiyesim geliyor aç değilm aslında ama çok saçma sapan yiyorum dün akşam2 paket çips yedim kuscaktım nerdeyse gece zor uyudum hatta haz alarakta yemedim bildiğin zorladım kendimi niye yapıyorum ki kendime bunusabah kıyafetlerle 65.6 kiloydum inanamıyorum resmen 70 e doğru hızla ilerliyorum @SchonerDuft duydun mu
Normal doğum mu canım. Benimki de çok zordu saatlerce normal doğum bekleyip sezaryene girdim başka isterdim bukadar zorlancagimi bilsemSagolun kixlar allah razi olsun darisi butun isteyenlere insallah ama daha kolay bi dogumla
Normal istiyodum bende canim ama olmadi malesef 24 saat sanci cekip baska hastaneye gidip acil sezeryan oldum ama buna da sukur oglum sag salim dogdu yaNormal doğum mu canım. Benimki de çok zordu saatlerce normal doğum bekleyip sezaryene girdim başka isterdim bukadar zorlancagimi bilsem
Bebeğinin sağlığı iyi olsun hepsi unutuluyor canım. Acıları unutmasak tekrar bebek dusunmeyiz:)Normal istiyodum bende canim ama olmadi malesef 24 saat sanci cekip baska hastaneye gidip acil sezeryan oldum ama buna da sukur oglum sag salim dogdu ya
Ben dusunmuyorum sahsen henuzBebeğinin sağlığı iyi olsun hepsi unutuluyor canım. Acıları unutmasak tekrar bebek dusunmeyiz:)
Gecmis olsunnnÇok fena usuttum kızlar nefes alamıyorum nane limon içtim biraz iyi geldi baş ağrısı vs çok direncsiz vücudum hava soğusun ben hasta oluyorum
Seninki sanirim zor olmus kolayı yokki en zoru ve zoru var.. 2. Yi ben bile dusunmeye basladim 14 aylik bebisim acilar kalmiyo unutuluyo ama hatirlatip vazgeciyorumSagolun kixlar allah razi olsun darisi butun isteyenlere insallah ama daha kolay bi dogumla
Nettende baktimda tadi sanirim kotu imis agzinda kum cigner gibi oluyormussun bana gore degilAktardan aldim cnm sabah ac karnina fındık büyüklüğünde çiğneyip yutuyorsun.Üstüne ılık 1yk elma sirkeli su iciyorsun.Isteğe bağlı aksam yemeğinden öncede yapilabilirmis.yarım saat sonra kah.yapıyorsun tabi yiyebilirsen :))
Gecmis olsun kuzum nane limona zencefilde ekleyebilirsin daha etkili olurÇok fena usuttum kızlar nefes alamıyorum nane limon içtim biraz iyi geldi baş ağrısı vs çok direncsiz vücudum hava soğusun ben hasta oluyorum
Bebikimmm napiyonnBen dusunmuyorum sahsen henuz
Olculerın nasıl canım boyun kaçtı :) yemek yemekten daha güzel dimi istediğini giyebilmekKızlar 56.8 ciktim bugunde saka gibi 27 beden kotlari giydim 2 tanede aldim xok guzel biseymis tekrardan minnak popişle kot almak darisi tum isteyenlere ben oldum gibi ama 60lari hemen bulmayayim diye 54 53leri goresim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?