Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum bebek gelince gece uykusu da yok dimi :)
Tekrar allah bağışlasın gözün aydın

Supermis benim istahada bi el atsin o sakız aktardan mi aldın kuzum nasil biseyki cigniyomusun gun boyu falan

Gunaydın kaptiin bebis nasil gözün aydin olsun tekrardan.. benim icin minikkuş op kokla baloglus hoşgelmiş
Sagolun kixlar allah razi olsun darisi butun isteyenlere insallah ama daha kolay bi dogumla

Supermis benim istahada bi el atsin o sakız aktardan mi aldın kuzum nasil biseyki cigniyomusun gun boyu falan

Gunaydın kaptiin bebis nasil gözün aydin olsun tekrardan.. benim icin minikkuş op kokla baloglus hoşgelmiş
Aktardan aldim cnm sabah ac karnina fındık büyüklüğünde çiğneyip yutuyorsun.Üstüne ılık 1yk elma sirkeli su iciyorsun.Isteğe bağlı aksam yemeğinden öncede yapilabilirmis.yarım saat sonra kah.yapıyorsun tabi yiyebilirsen :))

Günaydın hanımlar dün menü bildirimi yapmadım listeye alınmıycakmışım işleyişi farklı biliyordum drdortty farklı anlatmıştı alınmayınca demoralize oldum açıkçası öpüyorum sizi başarılar diliyorum hepinize

Napiyon kizzyok ay sanmiyom daha regl olmadim ama

Normal doğum mu canım. Benimki de çok zordu saatlerce normal doğum bekleyip sezaryene girdim başka isterdim bukadar zorlancagimi bilsem
Normal istiyodum bende canim ama olmadi malesef 24 saat sanci cekip baska hastaneye gidip acil sezeryan oldum ama buna da sukur oglum sag salim dogdu ya

Çok fena usuttum kızlar nefes alamıyorum nane limon içtim biraz iyi geldi baş ağrısı vs çok direncsiz vücudum hava soğusun ben hasta oluyorum
Gecmis olsunnn
Sirtina ayaklarinin altina vicks sürup havlu koy terlemeyi dene kuzum cok iyi geliyo hemen atiyosun hastaligi

Sagolun kixlar allah razi olsun darisi butun isteyenlere insallah ama daha kolay bi dogumla
Seninki sanirim zor olmus kolayı yokki en zoru ve zoru var.. 2. Yi ben bile dusunmeye basladim 14 aylik bebisim acilar kalmiyo unutuluyo ama hatirlatip vazgeciyorum nekadarlik oldu bebis sanada maasallah 64leri gormussun buralara gelesiye fazlalik kalmayacak

Nettende baktimda tadi sanirim kotu imis agzinda kum cigner gibi oluyormussun bana gore degil hele elmasirkeli su beni cok kotu yapiyo

Kızlar 56.8 ciktim bugunde saka gibi 27 beden kotlari giydim 2 tanede aldim xok guzel biseymis tekrardan minnak popişle kot almak darisi tum isteyenlere ben oldum gibi ama 60lari hemen bulmayayim diye 54 53leri goresim var
Olculerın nasıl canım boyun kaçtı :) yemek yemekten daha güzel dimi istediğini giyebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…