Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba canlarım cicilerim uzun zamandır gelemedim kayınvalidemin cenazesi, eşimin yıkılmışlığı çocuklarımın ayrı kaldığımız sürede gösterdikleri davranışlar derken yorgun argın buradayım.
Açıkçası geçmişi hiç okuyamadım (ne zamanım vardı nede gözümün feri) kusura bakmayın buradan başlamak istedim.
kaptinn gelmiş bebişiyle , hoşgelmiş
Umarım hepiniz iyisinizdir, herşey yolundadır
SchonerDuft kuzum seni yordum bu süreçte çok teşekkür ederim emeğine sağlık.

Hoş geldin canım. Tekrar başın sağolsun ne demek canım her zaman. Döndün mü evine

Döndüm canım kendi evimdeyim bugün oğlan okula gitti küçüklerle ev için bişeyler yaptık.
Yorgunum mutsuzum
Geçecek inşallah
Hoşgeldin kuzum tekrardan başınız saolsun Allah geride kalanlara sabır versin. Zaman herseyin ilaci senin yorgunlugunda gececek esinde bu duruma mecburen alisacak hayat devam ediyor malesef boyle. Zqmana bırak

Ah canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallah bilmiyodum
Kayinvaliden yurt disinda yasiyodu dimi bi rahatsizligi mi vardi ki

Bugun dışardaydik kızımı biraz parka götürdük alışveriş derken gün bitti yemekte dışarıda oldu
Sabah11
Ikı kaşık menemen
Bır dilim peynir
Bır kaşık labne
Bır kaşık reçel
Bır dilim ekmek
Salatalik
Bır çatal patates
Ara
Badem uzum
17.00
3ince dilim etli pizza
2kasik yogurt
3litre su
Yürüyüş

Hoşgeldin kuzum tekrardan başınız saolsun Allah geride kalanlara sabır versin. Zaman herseyin ilaci senin yorgunlugunda gececek esinde bu duruma mecburen alisacak hayat devam ediyor malesef boyle. Zqmana bırak
Teşekkür ederim canım
Ah canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallah bilmiyodum
Kayinvaliden yurt disinda yasiyodu dimi bi rahatsizligi mi vardi ki
Evet canım Almanyadaydı
Ani bi kalp krizi ölüm sebebi.
Mekanı cennet olsun

Kızlar günaydın
Bu sabah 45 dklık yürüyüşün sonuna geliyorum
Bu gece oğlum çok sık uyandı hala uykumu açamadım
Haftanın ikinci günü: herkese kolaylıklar dilerim hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…