- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.601
Hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasılNolmus buraya boyle neden kimseler yok
Hoş geldin canım. Tekrar başın sağolsun ne demek canım her zaman. Döndün mü evineMerhaba canlarım cicilerim uzun zamandır gelemedim kayınvalidemin cenazesi, eşimin yıkılmışlığı çocuklarımın ayrı kaldığımız sürede gösterdikleri davranışlar derken yorgun argın buradayım.
Açıkçası geçmişi hiç okuyamadım (ne zamanım vardı nede gözümün feri) kusura bakmayın buradan başlamak istedim.
kaptinn gelmiş bebişiyle , hoşgelmiş
Umarım hepiniz iyisinizdir, herşey yolundadır
SchonerDuft kuzum seni yordum bu süreçte çok teşekkür ederim emeğine sağlık.
Döndüm canım kendi evimdeyim bugün oğlan okula gitti küçüklerle ev için bişeyler yaptık.Hoş geldin canım. Tekrar başın sağolsun ne demek canım her zaman. Döndün mü evine
Sagol kuzuum amin insallahhhHoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl
Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin
Hoşgeldin kuzum tekrardan başınız saolsun Allah geride kalanlara sabır versin. Zaman herseyin ilaci senin yorgunlugunda gececek esinde bu duruma mecburen alisacak hayat devam ediyor malesef boyle. Zqmana bırakDöndüm canım kendi evimdeyim bugün oğlan okula gitti küçüklerle ev için bişeyler yaptık.
Yorgunum mutsuzum
Geçecek inşallah
Ah canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallah bilmiyodumMerhaba canlarım cicilerim uzun zamandır gelemedim kayınvalidemin cenazesi, eşimin yıkılmışlığı çocuklarımın ayrı kaldığımız sürede gösterdikleri davranışlar derken yorgun argın buradayım.
Açıkçası geçmişi hiç okuyamadım (ne zamanım vardı nede gözümün feri) kusura bakmayın buradan başlamak istedim.
kaptinn gelmiş bebişiyle , hoşgelmiş
Umarım hepiniz iyisinizdir, herşey yolundadır
SchonerDuft kuzum seni yordum bu süreçte çok teşekkür ederim emeğine sağlık.
3gunde kabak detoksu mu yapacaksın canımIyigeceler kızlar yarın kabak detoksuna başliyorum bu cumaya 55 olup mezuniyet bile isteyebilirim yarin sabah tartilip 3 gunluk program yaptım insallah uyabilirim
Evet niyetim o ..aclik basima cok vurmazsa 3 gun yapip cumaya bol eksiki olmak istiyorum3gunde kabak detoksu mu yapacaksın canım
Kolay gelsin canım :)) çok açlık hissedilmiyorda kabaktan miden bulanabilir:)Evet niyetim o ..aclik basima cok vurmazsa 3 gun yapip cumaya bol eksiki olmak istiyorum
İnşallah canım yakın zamanda toparlanirsinDöndüm canım kendi evimdeyim bugün oğlan okula gitti küçüklerle ev için bişeyler yaptık.
Yorgunum mutsuzum
Geçecek inşallah
Teşekkür ederim canım toparlanırım inşallah anneyiz biz toparlamakta bizim işimiz toparlanmakta.İnşallah canım yakın zamanda toparlanirsin
Teşekkür ederim canımHoşgeldin kuzum tekrardan başınız saolsun Allah geride kalanlara sabır versin. Zaman herseyin ilaci senin yorgunlugunda gececek esinde bu duruma mecburen alisacak hayat devam ediyor malesef boyle. Zqmana bırak
Evet canım AlmanyadaydıAh canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallah bilmiyodum
Kayinvaliden yurt disinda yasiyodu dimi bi rahatsizligi mi vardi ki
Rabbim kalanlara sabir versin insallah insan bi tuhaflasiyo boyle cenaze islerinde ruh hali cok farkli oluyoTeşekkür ederim canım
Evet canım Almanyadaydı
Ani bi kalp krizi ölüm sebebi.
Mekanı cennet olsun
Zaman herseyin ilacı be geçer gider külleri kalır bugünlerin...Döndüm canım kendi evimdeyim bugün oğlan okula gitti küçüklerle ev için bişeyler yaptık.
Yorgunum mutsuzum
Geçecek inşallah
Gunay ayalı çok oldu ama günaydınGünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?