- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.921
sorma bacım ya neler yaşadım bu iki gün boyunca tam bi işgence oldu benim için cidden.Çok şükür şu an daha iiyim ama dinlenmem gerekli imiş.Sen napıyon özledim ben seni yaaaaaaafatoşumm geldiii fatoşumm geldiii
çok şükürrr canımm yaaaa hoş geldinn
kızlar herkese selamlar.Haklısınız iki gündür yoktum ama başıma acayip bişey geldi.Çarşamba günü eve geçtim öğleden sonra misafirim gelecek diye.Sabahtan da projeyi yusuf yusuf halde çizdim yetişti.Bi koşu eve geçip evi toparladım.Bi ara tv kablosunu taktığımızz 3lü priz var baya kısa.Onun çıkarıyım çocluk çocuk takılır düşer diye eğilip fişi çektim tam o sırada küt diye bi ses belimde ve kakılıp kaldım.Misafirler de ilk defa geliyo eve.Onlara karşı mahcup olmıyım diye belli etmek istemedim.Hafif hafif topallaya topallaya dolandım.Allahtan ark.lar yardım etti çay servisine.En son misafiri gönderdikten sonra koltuğa azıcık oturuyım dedim.Oturuş o oturuş bi daha kalkamadımvar ya tam rezillik ayağa kalkamıyorum,oturamıyorum vs.Nefes alırken bile zorlanıyorum.En son artık gece yatağa geçmek için emekleme sorunda kaldım ve zar zor yatağa yattım.Ertesi sabaha da aynı şekilde.Sürekli sabah akşam ikişer tane kas gevşetici hap ve ağrı kesici yanına.Bir de en kötü yanı tuvalete gidemiyorum özellikle afedersiniz büyüğü yaparken ağlıyorum resmen neyse çok şükür sıcak duş,haplar,kremler ayağa kalktım bugün ve doğruca hastaneye.Doktora gösterdik adam sinirsel olabilir dedi.Sanırım hem ofiste hem evde sürekli koşturmak yaptı bunu neyse adam p.tesiye kadar devam et ilaçlara sonrası da bi daha bakar emar çekeriz gerekirse dedi.Dua edin inş ameliyat falan demez (
sorma bacım ya neler yaşadım bu iki gün boyunca tam bi işgence oldu benim için cidden.Çok şükür şu an daha iiyim ama dinlenmem gerekli imiş.Sen napıyon özledim ben seni yaaaaaaa
kızlar bu hafta paylaşım daha az gibi geldi bana acaba bana mı öğle geldi :26:
evet canım gündüzleri fatma hulk yok
selinay gündüzleri daha sık uğruyordu bu hafta ancak 7 mesaj sınırlarında oldu
esrada da mesaj sayısında bir azalma oldu
gülçin okuma bayramı telaşında inş bugün rahatlayacak
gizem ve ilkin biraz artırdılar ama daha iyi olabilir
fadik, öznür ve ayseni tebrik ediyorumpaylaşımlarından dolayı en çok paylaşım siz yapıyorsunuz
aysen bu aralar daha az uğrar ailesi geldiği için
benide siz yorumlayın
kızlar lütfen daha azaltmayalım paylaşımlarımızı motive olmak için buna ihtiyacımız var olaya erkenden el koyalım
ahhh balımm yaa çok geçmiş olsıunn ben sen gelmeyince projen vardı yaa onun için sandım. çok üzüldümm inan ki bakkk dikkat et kendine yorma fazla kendinide bi ofis proje bi ev derkennn sıkıldın kastınn kendinii sonunda bu oldu iştee inşallah doktorun dediği gibi sinirseldir.. korkmaa sakınn takma kafana da bişey
ahh balım kyamam bende seni ösleedimmmm çok hemdee
ben iyyim canımm 1 kilo aldımm am napimmm
kızlar herkese selamlar.Haklısınız iki gündür yoktum ama başıma acayip bişey geldi.Çarşamba günü eve geçtim öğleden sonra misafirim gelecek diye.Sabahtan da projeyi yusuf yusuf halde çizdim yetişti.Bi koşu eve geçip evi toparladım.Bi ara tv kablosunu taktığımızz 3lü priz var baya kısa.Onun çıkarıyım çocluk çocuk takılır düşer diye eğilip fişi çektim tam o sırada küt diye bi ses belimde ve kakılıp kaldım.Misafirler de ilk defa geliyo eve.Onlara karşı mahcup olmıyım diye belli etmek istemedim.Hafif hafif topallaya topallaya dolandım.Allahtan ark.lar yardım etti çay servisine.En son misafiri gönderdikten sonra koltuğa azıcık oturuyım dedim.Oturuş o oturuş bi daha kalkamadımvar ya tam rezillik ayağa kalkamıyorum,oturamıyorum vs.Nefes alırken bile zorlanıyorum.En son artık gece yatağa geçmek için emekleme sorunda kaldım ve zar zor yatağa yattım.Ertesi sabaha da aynı şekilde.Sürekli sabah akşam ikişer tane kas gevşetici hap ve ağrı kesici yanına.Bir de en kötü yanı tuvalete gidemiyorum özellikle afedersiniz büyüğü yaparken ağlıyorum resmen neyse çok şükür sıcak duş,haplar,kremler ayağa kalktım bugün ve doğruca hastaneye.Doktora gösterdik adam sinirsel olabilir dedi.Sanırım hem ofiste hem evde sürekli koşturmak yaptı bunu neyse adam p.tesiye kadar devam et ilaçlara sonrası da bi daha bakar emar çekeriz gerekirse dedi.Dua edin inş ameliyat falan demez (
sağol canım benim yaaa.İnş bence de sinirsel olsun.Yoksa katlananamam ameliyat falan.
neyse büyük konuşmamak lazım.
canım acep regl dönemin yakın falan olmasın?belki vücut ödem yapıyodur.
geçmiş olsun canım ya valla dikkat et sağlığın hiç şakası olmuyor maalesef
sağol bacım.Sorma ya bu olaydan sonra sağlıklı bir beln ne kadar büyük nimet olduğunu ve benim bunun farkında olmaığımı gördüm.
vay vay vay çantaya bak:)))1.fatoşla nihayet tanıştık.Efenim hoş geldiniz.Medhinizi çok duyduk amma velakin yeni tanışıyoz.Ben de 3.fatoştatammmmmmm
herkese merhabalar kızlar... kaptanımızın bana verdiği izin süresi bugün itibari ile bitti ve ben yeiden araızdayım.. arasıra gelip okudum sizi..baktım neler yapıyorsubnuz diye.. ama kötü bi haberim var.. azcık kilo alarak geri döndüm.. gerçi regl dönemimnde olmanın da etkisi var ama bugün itibari ile yeniden sıkıca sarılıyorum diyetime...
ay canım kaptancım sen boyarsın da yakışmaz mıkız saçıma bakıp yatsaydın resimi yükledim
iyi geceler canım
sorm ya pazartesi falan kesinleşecek düzelmezse emara gircez bakalım.çokkkk geçmiş olsun.umarım önemli bişi yoktur
sorma ya kesinlikle.Ben hiç farketmiyodum ki doğru düzgün.Hop oraya fatma hop buraya fatma.Şimdi var ya tuvalete gidebilmek bile ayrı bi nimet benim için ciddeninsanın varya bi yeri acıdımı canı ordadır derler ya o hesap yani maalesefki türk milleti başına bişi gelmeden anlıyamıyor değeri
vay vay vay çantaya bak:)))1.fatoşla nihayet tanıştık.Efenim hoş geldiniz.Medhinizi çok duyduk amma velakin yeni tanışıyoz.Ben de 3.fatoş
ay canım kaptancım sen boyarsın da yakışmaz mıçok gzel bi yüzün var maşallah bebek gibive cidden güzel olmuş çok doğal duruyo.(accık yalakalık da yapıyım şimdi belki yırtarım cezadan)ALlah özenip de yaratmış.Renk de müthiş ya bi insana sarrı bu kadar mı yakışır ya rrebbim.Sen nelere kadirsin.Ya gözlerim kamaşiiii şesut.Bana güneş gözlüğü getir.Yoksam bu güzelliğin ışığına iki gözümü de feda etcem.
kıss çok güldümmm şesutt bana güneş gözlüğü getir
kızlar ya size bişi sorucam benim kilo vermem gitgide duruyor yaa gramla veriyorum artık bide armut vucud oluyorum gitgide ne yapcam ya
spor yapıyon mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?