Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aysen, gülçin ve öznur sizi tebrik ediyorum bu haftaki hedef kilonuza ulaştınız. hedeflerine ulaşamayan bizler için bir ceza düşünün cezamızı siz vereceksiniz

kızlarr kaptanın dediğini gördünüz heraldee ben 70 'dimm 2 kilo almışımm
bu nasıl oluyo anlamdım gittiii bende 71 yazıyo yaa hala 71 'im sanıyodumm

HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM KIZLAR 2 KİLO OLARAK GRUBUMU GERİLETTİĞİM İÇİN.....

niye böyle oldu elma diyeti yapmasan bile kaçamak yaptınmıki

canım benimde fadikinde sorunu aynı az yiyince vücut alıştı fazla yemesek bile biraz fazla olunca kilo olarak algılandı diye düşünüyorum

bide bu hafta spor yapmadım onunda etkisi var
koşuşturmadan su tüketimimde olmadı benim yanlışlarım bunlar bu hafta

bunları göz önünde bulunduracam bu yüzden ceza verdim kendime sabah kahvaltı bile yapmadım yemedim bişey hala

şimdi okula gitmem lazım gelince görüşürüz öptüm sizi

Son düzenleme:
aysen, gülçin ve öznur sizi tebrik ediyorum bu haftaki hedef kilonuza ulaştınız. hedeflerine ulaşamayan bizler için bir ceza düşünün cezamızı siz vereceksiniz
ceza ceza nereye kadar fatma
hala gruplara yazıyom ne zor işmiş yaf

cezaya gülçin öznur hep birlikte olduğumuzda karar verelim

iyi bir ders verelimki aklınızı başınıza alın bu hafta

hakket yaa sen 71 din nasıl oldu kafam karıştı :44:
bu hafta iyi bir azim gelmiştir kuzum artık herhalde spor ve kaçamaksız bir hafta boş su bitki çayları ile
farkı kapatırsın

canım işte bu hafta böyle oldu ama bir dahaki hafta az yeme normal diyet sınırları içinde ye
ne zamana kadar böyle yapacaksın..az yiye yiye vücut korumaya geçiyo işte
sık ye az ye hala ceza verdim diyosun ya

grşrz canım

canım arkadaşım üzülme ya.Bu hafta böle oldu haftaya telafi ederiz inş.Sakın moral bozmak yok.O zaman daha zor veriyo vücut.Takım olmak böle bişey.sevabıyla,günahıyla hep beraber omuzlanmak.İİ verirken nasıl sahipleniyosak,şimdide aynı.O yüzden üzülme.Haftaya daha ii oalcak merak etme sen adaşım

fadikim kalorisepetinden faydalansana.Ben çok yararını görüdm.Bu hafta da böle dene bakalım.Belki de senin vücutta benimki gibidir.Ben yemeyince alıyorum dengeli yiyince veriyorum.istersen bu hafta da böle dene.

cezaya gülçin öznur hep birlikte olduğumuzda karar verelim

iyi bir ders verelimki aklınızı başınıza alın bu hafta

evet canımm ben şahsen iyi bi ceza istiyorumm haftaya 3 kilo vermek istiyorumm 69 görücemm ya aa başka yoluu yokk yanii

canım kaptanımm bide şu yediklerimizi mi değiştirsek acaa eer metabolizma vücut yada alıştıysa bunlaraa farklı bişey yapalım bizdee olmadı kendine gelsin diyee aç kalma kaptann ye bişeylerrr gerçi sana söylüyorumm ama bende sinirden daha biraz önce yaptım kahvaltımı

hakket yaa sen 71 din nasıl oldu kafam karıştı :44:
bu hafta iyi bir azim gelmiştir kuzum artık herhalde spor ve kaçamaksız bir hafta boş su bitki çayları ile
farkı kapatırsın

işteeeee aynen canım kafamkarışıyo benimde ama öyle yada böyle 72 çıktımm bu hafta kim gelirse geldin sporumu yapıcam kardeşimm yetti artıkk heytttttttttt

sağolll canım arkadaşımmmm inşallah pes etmedenn yola devammm

bu arada ayşen cim seni tanıyom da öznur ve gülçin kim karıştırıyom.ama 3ünüzü de tebrik ediyom.

fadikkkkkk bir haftada 3 kilo vermeyi düşünmeeee
az gitisn sağlıklı gitsin
zaten sendeki ödemdir spor bitki çayı işi halledersin
yemeyip değil az ve sık yeyik zayıflıycazz anlaştıkmı uleynnnnnnnnnn

Son düzenleme:

kısss senden dayak yiye yiye bi hal oldummmm haaaaa
sağoll valla güldürüyosun beniii bu arada kendii derdime düştümm tepppprikkk etmeyi ınuttum bacım seniii tepriklerrrrrr :82::81::80:

kısss senden dayak yiye yiye bi hal oldummmm haaaaa
sağoll valla güldürüyosun beniii bu arada kendii derdime düştümm tepppprikkk etmeyi ınuttum bacım seniii tepriklerrrrrr :82::81::80:

ben hem severim hem döverim

sağol yavrimm elma diyetim sadeec isimde kalsada 1 kilo verdim
ve dün gece yatmadna önce iki tane poğaça götürdüm
pişmanlıktan uyuyamadım sabah kalkınca wc ye bile gitmeden gözlerimi bile açamadan tartıda buldum kendimi

süpersin ya.Bu arada kızlar kusura bakmayın valla nicklerle daha kolay geliyo bana ezber epey zordur benim için

eşimi uyandırdım adam daha 1 saat olmuş yatalı diyorumki aşkımm 1 kilo daha verdim
bi yandanda oynuyorum ama sabah sabah
adam gözünü açtı bana delirmişim gibi bakarak oynak dombili dedi geri uyudu

en kolay benim nickim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…