Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım bi süre daha alttan al ama sinirlendiğini ve bu durumu daha fazla kabullenemeyeceğini de yavaştan hissettir (erkekler ''acı''larının arkalarına sığınıp istedikleri herşeyi yapacaklarını ve karşısındakilerinin buna göz yummaları gerektiğini düşünürler)
sakın terketmeyi düşünme dediğin gibi haklıyken haksız olma
evet zor bişey yaşadığı ama sana kızması gereken bişey yok, her zaman yanında oldun eşinin (evde emzirdiğin bebişleri bırakıp cenaze almaya gittin)
ama üzgünüm ki eşin bu süreci yardım almadan atlatamayacak gibi

ya o şimdi kendini boşlukta hissediyordur sizlik birşey yok 1 2 hafta geçsin toparlar .
sen günaydın de sen sarıl umursama kendin için özellikle yap bunu .
erkekler malesef sanki anne baba kardeşi dışında ailesi yokmuş gibi davranıyor bu her erkekte var malesef
sende kilo alma sakın kendine zaman ayır çık hava al birşey yap

ben çok kötüyüm 65,4 kiloydum bu sabah ve yemeye devam ediyorum hiç diyet yapacak ortam bulamıyorum kendime annem benimle kalıyo gelen giden eksik olmuyo tatlıydı börekti yemekti aslında canım istemese bile yiyorum öyle değişik bi psikolojideyim nereye kadar gidicek böyle merak ediyorum

kuzum zor bi durum biliyorum ama elinden geldince sen daha sevkatli olmayi dene, kizlarin da dedigi gibi o demiosa Günaydin sen de saril öp yaninda oldugunu hissetir ama tabikide hayxatin devam etigini ve onunda bi ailesinin oldugunu unutmamasi gerektiginide söyle mutlaka. Suan taze daha acisi ama toparlanmasida gerekiyo

depresyona girmiş bence kaç gün oldu öleli bi süre sonra alışacağını düzeleceğini düşünüyorum

ayyy ben o durumu cok iyi bilirim bende gecen günler böyleydim nerdeyse 70 i gördpm yine sonra bi kendime hedef koydum ve baktim hicbisey güzel durmamaya basladi aldigim kiyafetlerde göbek cikmaya basladi derken yine modumu buldum. sende hedef koy kendine kuzum ya, söyle düsün evlendi kendini saldi demelerini istermisin? kocasi filinta gibi kendi oldu duba gibi ay bi düsün en korktugum sey

ben de aynı durumdayım diyete hiç hazır hissetmiyorum kilo almaya da başladım gecen 63 düm belki üstüne eklenmiştir bile

benimde harekete geçmem lazım artık haftaya pazar nikah var herkes kilo almıssın yanakların sismiş diyo tek ben salmadm eşimde çok kilo aldı ve oda zayıflama benimde göbeğim çıktı diyo sanırım oda cesaret veriyo

ben de aynı durumdayım diyete hiç hazır hissetmiyorum kilo almaya da başladım gecen 63 düm belki üstüne eklenmiştir bile
napıcaz biz böyle

Bencede yardıma ihtiyacı var. Şu an karşımda eşim değilde bambaşka biri var sanki nasıl atlatırız bilmiyorum bazen tahammülüm kalmıyor. Bende de hep bi memnun etme çabası.
Bundan vazgeçmeli biraz kendi haline bırakmalıyım sanırım. Ama çok mutsuzum dağıldım
günaydın kızlar napıyosunuzz
Günaydın canım hayırlı olsun evlendin artık nişanlım demezsin
Kendime zaman ayırınca suçlu hissediyorum eşimle kalıp mutsuzluğunu paylaşıyorum ikimizede iyi gelmiyor ama.
Darlandım walla işe de dönmesi lazım damat Başkan aradı yurt dışına çıkması gerek heyetle. Hiç kendinde değil nasıl gider bilmiyorum
drdotty başınız sağolsun Mekanı cennet olsun inşallah
Sağol canım Allah uzun ömürler versin sizlere
Maşallah canım yılmadan devam ediyorsun tebrik ederim
Bende öyle tok karna yeyip duruyorum
Sabır diyorum kendime sabır
depresyona girmiş bence kaç gün oldu öleli bi süre sonra alışacağını düzeleceğini düşünüyorum
10 günü geçti daha zamana ihtiyacı var. 7. Gün duasında bana anam babam eşim hayatımdaki herşey sensin. Demişti. Sanırım bu fikir onu sıkıntıya soktu. Oysa ben sadece hayat arkadaşı olmaktan çok mutluyum
Yardım alması gerekebilir canım

ben ekmeği çok tüketmiyorum zaten geçen hafta bitane almıştım daha bugün bitti su da içiyoru mama ek olarak abur cubur tatlı hamurişi yiyorum nasıl vazgeçicem bide ağzım yara çok kötü ona rağmen yiyorum nasıl bi yeme aşkıysa

ya ben daha nişanlıma yeni alışmıştım şimdi nasıl eşim dicem
napıcaz biz böyle

Hayırlı olsun canım yeni evli mutlu hayatının:)) aman dikkat et alması kolay vermesi çok zor kiloları. Erkekler çok yer genelde bizim gibi almıyorlar yani benim eşim öyle ona takılıp ilk evlendiğimde iyi kilo almıştım film keyfi akşamları pizzalar cipsler oo:))

ay kiz hemen ver sakin öyle dedirtme kendine:) heee olsun esin alsin kilo o sorun degil Esin iyi bakmis derler. Bayanlar kilo alinca ama saldi kendini diyolar

iyim kuzum sen nasilsin?, tamam at bakarim ben
idare eder evimi özledim sanırım 2 gündür kv de klıyorum evde bir sürü işim var . ok akşam geçersem eve inşallah atarım . hoş 2 dedim ama çokta olabilir ara ara takılırsam sorayım tuz gibi bir şey var banyoda kullnılır sanırım isiliğe de iyi geliyormuş .
kendine zaman ayırıp ayakta durup eşine destek olmalısın canım böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…