- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.641
Bence olmuş canım. Tempoluysa günün zor geçebilir. Haftasonu yapsan daha kolay olur18 eylul kabak detoksu ilk gun gk 57.10
Kahvalti 07.30
2 haslanmis yumurta
2 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
2 halka sucuk ekmegimide yagina bandım
Öglen 12.00
Yogurtlu 2 cevizli kabak haslamamsı şey
Ara.15.00
3 kuru kayısı
1 avuç leblebi
1 tane eti burcak
Aksam 18.30
Öglenin tekrarı
Spor yarim saat spor aletleri ile takılmaca
Su 2.5lt
Bolca limonlu yeşilcay
Sucuk ve eti burçak olmamışKızlar detoksum olmusmu ki bosuna kabaklarla haşırneşir olmayim yanlişlık varsa kahvaltim cok gibi ama dersler basladi aktif olmam lazim bundna az yesem enerjim dusup 3. Derse girmeden acikiyorum
Sabaj akşam ekmek öğlen irmik olmamış11.00
Kavurmali yumurta
Domates salatalik
Bır dilim peynir
Bır kasik labne
Bır dilim ekmek
Küçük dilim borek
Ara
Ikı hurma
İki havuçlu irmikli top
18.00
Bir tabak pırasa
Bır dilim ekmek
Ara
Meyveli yoğurt
3litre su
Yürüyüş 2saat
Ben de aynen bu şekilde uyguluyorum ilk günüm fena değildi bakalım yarın nasıl geçecek,normal de çok severim kabağı inşallah tiksinmemAynen kuzum aksam kabagini suanda zorla yiyorum istahimi kesti resmen
Afiyet olsun kuzum etli pizza demeyeydin iyiydi iştahim geri geldi:)
Sabah kahvaltimi normal yapiyorum okula gittigim icin ac kalmam lazim oglen arasi okulda yedim kabak yogurt simdide evde kabağa devam.. ben birde dukan icecegi yapayim dedim o cok fena midemi bulandirdi limonlu yesil cay icmeye karar verdim. Kabagi az yagda soteleyip baharatlarla yogurtla cevizle yenilebilir hale getiriyorum ogle ve aksam menusu yapiyorum normalde ara yapmayacaktim ama bugun yapmak zorunda kaldim 12 den alsam 6 ya kadar ac kalamadim 3 gibi biavuc leblebi ile 3 kuru kayisi yedim 1 tane de biskuvi yedim
Benim oğlan henüz başlamadı canım bu hafta ev taziye evi hergün gelenler var birde soğuk algınlığıtam olarak alıştı diyemiyorum kuzum daha
siz ne durumdasınız alıştımı oğluşun
ponçik evlenmişsin sanıırım tebrik ederimhoşbulduk canım var tabi olmaz mı 64 kiloyum acil bişeyler yapmam lazım ama hiçte yapasım yok misafir eksik olmuyo evden e öyle olunca da illaki yiyosun
afiyet olsun kuzum tibeti ne yaptın senKızlar menumu yazayım
Sabah 10.30 2 haşlanmış yumurta
Bir parça peynir
2 yeşil zeytin
Öğle 14.30
Bir tabak yoğurtlu kabak,2 ceviz
Ara bir elma ve bir mandalina
Aksam 19.00
Bir tabak yoğurtlu kabak
2 litre su 60 dk yürüyüş
günaydın nasılsın canım . amin inşallahGünaydın kızlaaar
Sağlıklı , mutlu , güzel bir gün olsun
Güzel haberler alın
İyiyim canım sen nasılsıngünaydın nasılsın canım . amin inşallah
hiç kolay değil kuzum aranız iyi olmasa bile bir insanın ölümü üzüyor insanı . zaman gerekli sadece .İyiyim canım sen nasılsın
Özlemişim buraları, toparlanmaya çalışıyorum stresli bi süreçten geçiyorum.
Takımında toparlanmaya ihtiyacı var dökülüyoruz ne yapmalı Bilemedim ama harekete geçmeliyiz.
18 eylul kabak detoksu ilk gun gk 57.10
Kahvalti 07.30
2 haslanmis yumurta
2 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
2 halka sucuk ekmegimide yagina bandım
Öglen 12.00
Yogurtlu 2 cevizli kabak haslamamsı şey
Ara.15.00
3 kuru kayısı
1 avuç leblebi
1 tane eti burcak
Aksam 18.30
Öglenin tekrarı
Spor yarim saat spor aletleri ile takılmaca
Su 2.5lt
Bolca limonlu yeşilcay
onada iyi gelecektir değişik bi ortama başlamakBenim oğlan henüz başlamadı canım bu hafta ev taziye evi hergün gelenler var birde soğuk algınlığı
Haftaya inşallah başlatabilirim.
Kayınvalidenin ölümü eşime değişik bir davranış serisi edindirdi.hiç kolay değil kuzum aranız iyi olmasa bile bir insanın ölümü üzüyor insanı . zaman gerekli sadece .
takımda kimler var yok onu bile unuttum desem yeridir yeni üyede grekli sanırım 3 kişi birden mezun oldu bu hafta bizuzu da mezun olabilir .
Sağol canim,yürüyüş yapıyorum şimdilik,tibeti havalar soğuyup yürüyüş yapamadığım zaman başlıycam inşallahafiyet olsun kuzum tibeti ne yaptın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?