Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar detoksum olmusmu ki bosuna kabaklarla haşırneşir olmayim yanlişlık varsa kahvaltim cok gibi ama dersler basladi aktif olmam lazim bundna az yesem enerjim dusup 3. Derse girmeden acikiyorum

Bence olmuş canım. Tempoluysa günün zor geçebilir. Haftasonu yapsan daha kolay olur

11.00
Kavurmali yumurta
Domates salatalik
Bır dilim peynir
Bır kasik labne
Bır dilim ekmek
Küçük dilim borek
Ara
Ikı hurma
İki havuçlu irmikli top
18.00
Bir tabak pırasa
Bır dilim ekmek
Ara
Meyveli yoğurt
3litre su
Yürüyüş 2saat

Sabaj akşam ekmek öğlen irmik olmamış

Naptınız kızlar
Buki_89 bNa tercümen gerekli elimde 2 ürün var isilik için sanırım tuz gibi bir ürün sana resim atsan bakar mısın

Ben de aynen bu şekilde uyguluyorum ilk günüm fena değildi bakalım yarın nasıl geçecek,normal de çok severim kabağı inşallah tiksinmem

tam olarak alıştı diyemiyorum kuzum daha
siz ne durumdasınız alıştımı oğluşun
Benim oğlan henüz başlamadı canım bu hafta ev taziye evi hergün gelenler var birde soğuk algınlığı
Haftaya inşallah başlatabilirim.

günaydın nasılsın canım . amin inşallah
İyiyim canım sen nasılsın
Özlemişim buraları, toparlanmaya çalışıyorum stresli bi süreçten geçiyorum.
Takımında toparlanmaya ihtiyacı var dökülüyoruz ne yapmalı Bilemedim ama harekete geçmeliyiz.

hiç kolay değil kuzum aranız iyi olmasa bile bir insanın ölümü üzüyor insanı . zaman gerekli sadece .
takımda kimler var yok onu bile unuttum desem yeridir yeni üyede grekli sanırım 3 kişi birden mezun oldu bu hafta bizuzu da mezun olabilir .

sabah 2 dilim yerine 1 dilim ekmek yiyebilirsin canım
sabah kahvaltı bayağı sağlam olmuş
leblebi ve burçak yerine 1 meyve olabilirdi gibi
ama güzel ilk defa yaptığın için güzel kilo verdirir sana

Benim oğlan henüz başlamadı canım bu hafta ev taziye evi hergün gelenler var birde soğuk algınlığı
Haftaya inşallah başlatabilirim.
onada iyi gelecektir değişik bi ortama başlamak
çocuklar etkilenmişlerdir yakında da gördükleri için
Allahım sabır versin
kızsakta etsekte başımızdan eksik etmesin

merhaba arkadaşlar bırakalı baya oldu heralde ben de ufak başlangıçlar yapıcam şimdilik düzenli diyet fikri suan için uzak diyete girdim diye düşününce psikolojik olarak çok yemeye başlıyorum

Kayınvalidenin ölümü eşime değişik bir davranış serisi edindirdi.
Sabah uyanır günaydın demez, biz deyince cevap vermez. Çoğu konuşmaları duymamış gibi davranır. Sanki hayatı annesi ve kendisinden ibaretmiş gibi. Sanki bana kızgın , kırgın gibi. Ama bunun İçin hiçbir sebep yok. Çok canım sıkkın alıp çocukları terkedesim var.
O peşimizde gezen adam gitti. İnanılmaz bi durum. İlgisiz, sevgisiz görünen, bu haliyle saygısız bulduğum ( beni duymamış gibi davranıyor yada duydum ilgilenmiyorum hali) eşime katlanamıyorum . Onun bu haline alışmam mümkün değil. Kimseylede konuşamadım bu durumunu.
Şimdi toplanıp gidiyorum desem “annemi kaybettim zor durumdayım anlayışlı olman gerekirken gösterdiğin davranışa bak” derse o haklı ben haksız olurum.
Susup oturmaya katlanamıyorum. Bu davranış şeklini alışkanlık haline getirsin istemiyorum.
Napıcam ben
Cumadan beri evde birlikteyiz. İşe falan gitse, çağırsalar diye dua ediyorum. Stresten günde 15 öğün yer oldum. 73ü gördüm. Berbat durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…