- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.681
gececek canim biraz daha acisini cekmesine izin ver sonrsainda mecbur toparlicak kendiniSabır diyorum kendime sabır
neden kayinvalidende kaliyosun canim? tamam kiz sor tabiidare eder evimi özledim sanırım 2 gündür kv de klıyorum evde bir sürü işim var. ok akşam geçersem eve inşallah atarım . hoş 2 dedim ama çokta olabilir ara ara takılırsam sorayım tuz gibi bir şey var banyoda kullnılır sanırım isiliğe de iyi geliyormuş .
belinden sıvı aldılar kml hastası testin biri yüksek çıkmış . sağol kuzumneden kayinvalidende kaliyosun canim? tamam kiz sor tabi
Bugun 56.5 olarak uyandim gune -600 il gun kuzum ama maalesefki oglen detoksumu yedim misafirim vardi saat 15.30 da yarim kase yayla corbasi 3 tane kofte 3 tane kizarmis patates 2 dilim kavun yedim yemesem cok ayip olurdu unuttum arkadasin bana gelecegini yemwkleei bile son anda cikardim yoksa yarin baslardim detoksa yemeden ayip olur diye bozuldumu ki detoksumsabah 2 dilim yerine 1 dilim ekmek yiyebilirsin canım
sabah kahvaltı bayağı sağlam olmuş
leblebi ve burçak yerine 1 meyve olabilirdi gibi
ama güzel ilk defa yaptığın için güzel kilo verdirir sana
Merhaba cok iyi kilo vermissin ben yillar sonra sadece 58.8 i gorup geri kilo aldim nasil verdin biraz bahseder misin eskiden bu gruptaydim bayadir yoktumBugun 56.5 olarak uyandim gune -600 il gun kuzum ama maalesefki oglen detoksumu yedim misafirim vardi saat 15.30 da yarim kase yayla corbasi 3 tane kofte 3 tane kizarmis patates 2 dilim kavun yedim yemesem cok ayip olurdu unuttum arkadasin bana gelecegini yemwkleei bile son anda cikardim yoksa yarin baslardim detoksa yemeden ayip olur diye bozuldumu ki detoksumaksama Hicbisey yemeyim diyorum kabak yemeye bile yerim yok zaten. Devam etsemmi yarin kabak olayina cok uzuldum simdi yerken mutluydum sanki
Merhabalar evet adin gecti grupta ozlendin oradan taniyorum sayilir:) canim ben pek olumlu ornek olamam sanirim ben ekmegi kesmeden tatliyi kesmeden cokta bi spor yapmadan verdim kilolari 15 nisanda 69 kiloydum 22 nisanda buraya gruplara geldim 67 gibi bi kiloyla ozman cok dikkat ettin 8 haftada 8 kilo vermistim ogretmenim ogle arasinda evden saglikli seyler goturup yedim ve 80 dk ogle arasinda yemegi yiyip oyun oynadim cocuklarlaMerhaba cok iyi kilo vermissin ben yillar sonra sadece 58.8 i gorup geri kilo aldim nasil verdin biraz bahseder misin eskiden bu gruptaydim bayadir yoktum
Tebrikler ınsallah yavastan giris yapiyorum tasinma sürecim olacak duzenli menu paylasamam ama grubi takipteyimMerhabalar evet adin gecti grupta ozlendin oradan taniyorum sayilir:) canim ben pek olumlu ornek olamam sanirim ben ekmegi kesmeden tatliyi kesmeden cokta bi spor yapmadan verdim kilolari 15 nisanda 69 kiloydum 22 nisanda buraya gruplara geldim 67 gibi bi kiloyla ozman cok dikkat ettin 8 haftada 8 kilo vermistim ogretmenim ogle arasinda evden saglikli seyler goturup yedim ve 80 dk ogle arasinda yemegi yiyip oyun oynadim cocuklarlane kadar ekmek tatli yedim desemde minik porsiyonlar olarak yedim spor yapamasamda hayatim spor 14 aylik kizum var kosusturmacadayim onunda etkisiyle gitti temmuz agustosta tatil misafirlikler derken cok veremedim ama yinede vererek gecti. Simdi tekrar okul acildi duzenimi kurdum 55 te mezun olmayi planliyorum kabak detoksuyla hizlica vereyim dedim son kalanlarida gene buralarda olacagim almayayim diye belki 53 u planlarim . Gene gel buralara verelim kilolari
Yap canım yine 600fln verirsin. Benimde adetim bi sokulmedi kaç gündür Maydonoz suyu içsem aslında iyi gelirBugun 56.5 olarak uyandim gune -600 il gun kuzum ama maalesefki oglen detoksumu yedim misafirim vardi saat 15.30 da yarim kase yayla corbasi 3 tane kofte 3 tane kizarmis patates 2 dilim kavun yedim yemesem cok ayip olurdu unuttum arkadasin bana gelecegini yemwkleei bile son anda cikardim yoksa yarin baslardim detoksa yemeden ayip olur diye bozuldumu ki detoksumaksama Hicbisey yemeyim diyorum kabak yemeye bile yerim yok zaten. Devam etsemmi yarin kabak olayina cok uzuldum simdi yerken mutluydum sanki
Ne zaman taşınacaksın aday listesine alalım seni ıstersenTebrikler ınsallah yavastan giris yapiyorum tasinma sürecim olacak duzenli menu paylasamam ama grubi takipteyim
Kayınvalidenin ölümü eşime değişik bir davranış serisi edindirdi.
Sabah uyanır günaydın demez, biz deyince cevap vermez. Çoğu konuşmaları duymamış gibi davranır. Sanki hayatı annesi ve kendisinden ibaretmiş gibi. Sanki bana kızgın , kırgın gibi. Ama bunun İçin hiçbir sebep yok. Çok canım sıkkın alıp çocukları terkedesim var.
O peşimizde gezen adam gitti. İnanılmaz bi durum. İlgisiz, sevgisiz görünen, bu haliyle saygısız bulduğum ( beni duymamış gibi davranıyor yada duydum ilgilenmiyorum hali) eşime katlanamıyorum . Onun bu haline alışmam mümkün değil. Kimseylede konuşamadım bu durumunu.
Şimdi toplanıp gidiyorum desem “annemi kaybettim zor durumdayım anlayışlı olman gerekirken gösterdiğin davranışa bak” derse o haklı ben haksız olurum.
Susup oturmaya katlanamıyorum. Bu davranış şeklini alışkanlık haline getirsin istemiyorum.
Napıcam ben
Cumadan beri evde birlikteyiz. İşe falan gitse, çağırsalar diye dua ediyorum. Stresten günde 15 öğün yer oldum. 73ü gördüm. Berbat durumdayım.
kuzum geç gördüm birazBugun 56.5 olarak uyandim gune -600 il gun kuzum ama maalesefki oglen detoksumu yedim misafirim vardi saat 15.30 da yarim kase yayla corbasi 3 tane kofte 3 tane kizarmis patates 2 dilim kavun yedim yemesem cok ayip olurdu unuttum arkadasin bana gelecegini yemwkleei bile son anda cikardim yoksa yarin baslardim detoksa yemeden ayip olur diye bozuldumu ki detoksumaksama Hicbisey yemeyim diyorum kabak yemeye bile yerim yok zaten. Devam etsemmi yarin kabak olayina cok uzuldum simdi yerken mutluydum sanki
cnm tadilat var en az iki hafta sürer bilemiyorum düzgün giremeyebilirim ama ben bu sefer 55 56 istiyorum yaNe zaman taşınacaksın aday listesine alalım seni ıstersen
MANTIKLI AMAkuzum geç gördüm biraz
bende bi bozdummu diyeti bozuş o bozuş herşeyi yerim amaSchonerDuft der ki yediklerini unut diyete devam
bende artık öle yapıyorum, sen de bugün devam et o yüzden
kilomdan haberim yok 1.5 haftadır kabızım üstelikkızlar mezun oldum bi saldım 66 lara çıktım ama şimdi yine şükür 62 ye düştüm bu sabah itibariyle
hedefim ay sonuna kadar 60 kilo olmak
diyetisyen listem vardı uygulamadığım bu hafta onu uyguluyorum ve yağdan gittiğine eminim artık
2 hafta sonra bekleriz kuzum o zamancnm tadilat var en az iki hafta sürer bilemiyorum düzgün giremeyebilirim ama ben bu sefer 55 56 istiyorum ya
ya kilo kontrolü şart bende bi ara tartılmayı bıraktım 66.6 geldim kendime geldimMANTIKLI AMABENDE HERGÜN BOZUYORUM
kilomdan haberim yok 1.5 haftadır kabızım üstelik
2 hafta sonra bekleriz kuzum o zaman
Allah kabul etsin canım aşure günündeyiz. Çokta severim aşureyi geçen yıl bol bol yemistimbugün niyetliyim :)
spor yapamadım bu sabah
Benimde hiç enerjim yokBende ayni durumdayim strese girdim iyice ben yokmusum gibi evde ama evde yokmus gibi davraniyor,icine kapandi benimki boslukta dun biraz konuşmaya calistim icim sıkılıyor ne hissediyorum bilmiyorum diyor yani depresyona girdiler bence biraz daha sabir canim zaman herseyin ilaci dile kolay 2,5 hafta oldu ve acilari cok taze buda gececek ama biz eslerimizin nasil depresyondan cikaririz cozum bulmaliyiz dunden beri katir depmis gibi uyuyorumenerjim bitiyor resmen..
Cicim şu listeyi bizlede paylaşkızlar mezun oldum bi saldım 66 lara çıktım ama şimdi yine şükür 62 ye düştüm bu sabah itibariyle
hedefim ay sonuna kadar 60 kilo olmak
diyetisyen listem vardı uygulamadığım bu hafta onu uyguluyorum ve yağdan gittiğine eminim artık
Allah kabul etsin canım niyetinibugün niyetliyim :)
spor yapamadım bu sabah
Allah kabul etsin canımbugün niyetliyim :)
spor yapamadım bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?