- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.621
nbr kuzumgünaydın
günaydın
Bende 3 günlük kabak detoksu yapicam nasıl bir program yaptin canım?Iyigeceler kızlar yarın kabak detoksuna başliyorum bu cumaya 55 olup mezuniyet bile isteyebilirim yarin sabah tartilip 3 gunluk program yaptım insallah uyabilirim
Geçmiş olsun canımGunaydınbende yeni uyananlardan hem regl hem grip kalkamıyorum yerimden
8 kilocukamin canim insallah senin kac kilon var vermek istedigin?
Çok geçmiş olsunGunaydınbende yeni uyananlardan hem regl hem grip kalkamıyorum yerimden
iyidir kuzum bende aynı herşey sadece artık çekirdek aile kaldık biraz yorucu oldu bu süreç ama alışırımnbr kuzum
Canım nasılsın güzel kızın kreşe alışabildi mi
tam olarak alıştı diyemiyorum kuzum dahaCanım nasılsın güzel kızın kreşe alışabildi mi
ÇEKİRDEK AİLE İYİDİR YA :) DÜN DOĞUM GÜNÜNDÜ SANIRIM . NİCE YILLARIN OLSUNiyidir kuzum bende aynı herşey sadece artık çekirdek aile kaldık biraz yorucu oldu bu süreç ama alışırım
senden nbr
Sagol canım iyiyim bugün genelde baş ağrısı yapıyor grip bende. Genizim dolu bir oda sürer birazÇok geçmiş olsunBen böyle olunca ballı süt içerdim çok rahat ettirirdi birazda vücudunu sıcak tut kısa sürede atarsın inşallah
gerçekte cumartesi ama resmide dündü canımÇEKİRDEK AİLE İYİDİR YA :) DÜN DOĞUM GÜNÜNDÜ SANIRIM . NİCE YILLARIN OLSUN
bence hemen verirsin cok bi kilo degil:)8 kilocuk
Aynen kuzum aksam kabagini suanda zorla yiyorum istahimi kesti resmenKolay gelsin canım :)) çok açlık hissedilmiyorda kabaktan miden bulanabilir:)
Afiyet olsun kuzum etli pizza demeyeydin iyiydi iştahim geri geldi:)Bugun dışardaydik kızımı biraz parka götürdük alışveriş derken gün bitti yemekte dışarıda oldu
Sabah11
Ikı kaşık menemen
Bır dilim peynir
Bır kaşık labne
Bır kaşık reçel
Bır dilim ekmek
Salatalik
Bır çatal patates
Ara
Badem uzum
17.00
3ince dilim etli pizza
2kasik yogurt
3litre su
Yürüyüş
Sabah kahvaltimi normal yapiyorum okula gittigim icin ac kalmam lazim oglen arasi okulda yedim kabak yogurt simdide evde kabağa devam.. ben birde dukan icecegi yapayim dedim o cok fena midemi bulandirdi limonlu yesil cay icmeye karar verdim. Kabagi az yagda soteleyip baharatlarla yogurtla cevizle yenilebilir hale getiriyorum ogle ve aksam menusu yapiyorum normalde ara yapmayacaktim ama bugun yapmak zorunda kaldim 12 den alsam 6 ya kadar ac kalamadim 3 gibi biavuc leblebi ile 3 kuru kayisi yedim 1 tane de biskuvi yedimBende 3 günlük kabak detoksu yapicam nasıl bir program yaptin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?