- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.721
Merhaba canım hoşbulduk. Senin takımla yarışmak istediğini biliyorum geçen haftaki yazışmaları okudum.Günaydın güzelliklerrdrdotty canım gelmişsin hoş geldin iyi ki geldin kaptansız gemi olmuyordu :) geldiğine göre bildirimimi yapiyim
Canım tabi ki sevdim takımı ama daha önce de dediğim gibi epey moralim bozuldu oyun dışında bırakılan çocuklar gibi hissettim kendimi :) hevesim kırılmaz yahu evlilik planları yapıyorum canım önümüzdeki yaza istediğim görüntüde girmeye kararlıyım sorumluluklarımın da bilincindeyim canım üstelik burda olmaktan keyif de alıyorum listeye alırsan çok sevinicem valla o kepi profilimde görmek için can atıyorum açıkçasıMerhaba canım hoşbulduk. Senin takımla yarışmak istediğini biliyorum geçen haftaki yazışmaları okudum.
Kaptan yokken gemi terkedilir mi?
Sen 1 haftadır hiç gelmemişsin 10.takıma başvuru yapmışsın. Eğer bizim takımı sevdiysen kurallara uyarım diyorsan bugün listeye alalım ama hevesin çabuk kırılacaksa takımı zor durumda bırakmamak İçin bir kez daha düşünüp öyle karar ver. Şu an listede 4. Haftadır bildirim yapmayanlar var ve bunlar takımı çok zor durumda bırakıyor.
Kararlıysan ilk 2 ay sağlık sorunu ve hamilelik dışında izne ayrılmadan düzenli takımı takip edip yorum yapmak gibi sorumlulukları yerine getirebileceksen bugün listede bildirimini paylaşırım
Canım senin olculerın zaten mukemmel değil miydiCanım tabi ki sevdim takımı ama daha önce de dediğim gibi epey moralim bozuldu oyun dışında bırakılan çocuklar gibi hissettim kendimi :) hevesim kırılmaz yahu evlilik planları yapıyorum canım önümüzdeki yaza istediğim görüntüde girmeye kararlıyım sorumluluklarımın da bilincindeyim canım üstelik burda olmaktan keyif de alıyorum listeye alırsan çok sevinicem valla o kepi profilimde görmek için can atıyorum açıkçası
canım benim kemiklerim aşırı ince yani bunu söylerken abartmıyorum boyum 68 ama ayakkabı numaram 35 erkek arkadaşım yüzük almıştı daraltmaya gittik belki bilirsin yüzük kalıplarını 5 numaraya daralttılar o incelikte haliyle mükemmel sanılan ölçülerime göre belimde 5 cm, bacaklarımda en az 10 cm lik yağ tabakası var ve kıyafette gayet yağlı görünüyor :/Canım senin olculerın zaten mukemmel değil miydi
Iyı spor yapıyorsun sıkılaşırsın bence. Sıkı olmadığın İcin belkide yağlı gelıyor. Bende sıkıyım göbeğim dışında tabi Allahtan cok göstermiyorum kilomu. Aynı boyumuz ama hic senin kilolarında olmadım ondan bana zayıf gelıyor :))canım benim kemiklerim aşırı ince yani bunu söylerken abartmıyorum boyum 68 ama ayakkabı numaram 35 erkek arkadaşım yüzük almıştı daraltmaya gittik belki bilirsin yüzük kalıplarını 5 numaraya daralttılar o incelikte haliyle mükemmel sanılan ölçülerime göre belimde 5 cm, bacaklarımda en az 10 cm lik yağ tabakası var ve kıyafette gayet yağlı görünüyor :/
insallah ya aylardır yapıyorum ama tık yok hala ümidimi kaybetmedim :) şanslısın sıkı olmak çok güzel :) ablam 156 boyunda ve 58 kilo benden zayıf görünüyor o da çok sıkıdır ve incecik duruyor çok özeniyorum kendisineeIyı spor yapıyorsun sıkılaşırsın bence. Sıkı olmadığın İcin belkide yağlı gelıyor. Bende sıkıyım göbeğim dışında tabi Allahtan cok göstermiyorum kilomu. Aynı boyumuz ama hic senin kilolarında olmadım ondan bana zayıf gelıyor :))
Naptin kuzum nasilsin sabah giremedim islerim vardi,dun geziniyordum 7 takim kapatilmis miu siteden atilmis,her gurupta sessizlik var okul haftasi heral ondan oldu..BitmeyenUmidim kaç oldun kuzum
EVET GEÇEN HAFTALARDA KAPATILDI TAKIM . MİU VE BİR KAÇ KİŞİ ATILMIŞ.Naptin kuzum nasilsin sabah giremedim islerim vardi,dun geziniyordum 7 takim kapatilmis miu siteden atilmis,her gurupta sessizlik var okul haftasi heral ondan oldu..
Bu haftaki bildiriminde ise 50,9 u baz almış, neye göre aldı bilemedim.Buki_89 (69,00///%)
selcanmehmetcan(76,0/75,1/0,9/1,18%)
Amor-a (53,3// %0)
Masal3487 (65,20//%)
ParkfOfWoman ( 51,2/51.2/0/0%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (65///%)
drdotty(68,7///%)
SchonerDuft ( ///%)
Bu durumda listeniz değişecek.MİNİK ADAYLARIMIZ
588.ETAP
Buki_89 (66,5///)
selcanmehmetcan(75,1///)
Amor-a (53,3///)
Masal3487 (65,20//%)
ParkfOfWoman ( 50.9/50.1/0,8/1.58%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (65///%)
drdotty(73,3///%)
SchonerDuft ( ///%)
tobosolu_dulcinea (59,4 ///%)
***14. TAKİM 588.ETAP***
bi-zuzu (56.90/56.70/0.20/%0.35)
Sahihuban (71,50///%)sabit
_Silent Scream_ (76,9/76,70/0,20/%0,26)
lilipit (72,50///%) 4.kez bildirimde bulunmadı ?
Nidsalii (59/58/1/%1,69)
Turkuaz07 (67,3///%) 4.kez bildirimde bulunmadı
Nilar(67,6///%)sabit
ParkfOfWoman ( 50.9/50.1/0,8/1.57%) bşl.t:30Ağustos/bşl.k:52 hedef:45
14.Takım Ort:0,484
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?