Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neden geçmedi ki öksürük drye mi gitseydin acaba.
Valla acısı olsa bile baştan sesini çıkar yoksa hep böyle gider hem size be onların tarlasından kuzum zaten kendi tarlanıza zor yetiyorsunuz

Canım bunca zaman hep onun için bekledim zaten ama ipin ucu iyice kaçıyor artık ve ben böyle olmak istemiyorum listeye girersem sorumluluk beni yola getirir diye düşünüyorum ama yinede bi deneme suresi olsun

Neden geçmedi ki öksürük drye mi gitseydin acaba.
Valla acısı olsa bile baştan sesini çıkar yoksa hep böyle gider hem size be onların tarlasından kuzum zaten kendi tarlanıza zor yetiyorsunuz

Oksurugum gelen giden cami actikca duzelemedim cok terledim soğudugum icin...
canim kp koyde uzum bag,kayisi agaclari elma agaclari ney var nerden baksan 10.000metre kadar onlarin bakimi çapası sulanmasi yapilacak ,yapilsinda bizimki de yapcak onlarda kendileri plan yapip satacak ve bize elinden gelse cikan mahsulden urunden yar etmicekler gecen hafta uzum pekmezi yapıldı herkese bir bidon verildi ikinci yi parasiyla alacaktim esim ,cocuklar iciyor die elti tuttu komsusuna goturdu 4 bidon,gorumce goturdu uc bidon hic kimse sesini cikarmadi ordaki gorumcelerin parayla almamma ragmen rizasi olmadi :)) ( tenezzul etmezdim gozumun onunde tertemiz kaynatildi yapildi burdan satin alayim dedim vermediler) yani dicegim kocamm calisacak bunlarda boyle yapacak huylari... seneye esim ses cikarmasa kiyameti koparirim kole gibi calisip kendileri bildigini okuyamaz..kp olmeden kaynima 1000 m agacli arazi almisti onunki ayrı kp hep bakardi yetistirirdi bakalim seneye kendinkini yukunu atarsada kiyamet kopar benim acindan... haa birde diyorlarki araba alip hafta sonlari koye geleceksiniz dedi gorumce ile elti...tepem atti esime dedim ben araba almasini bilmiyormuyum,ben tedavi gordumde bir arabam eksik kaldi,sonra esime kizdim sen boyle bir sey demezsen bunlar cesaret edemez dedim hayirdir ben parami basiyorum dedim,hayir arabayi tedavilerden sonra dusunuyordum bunlari duyuncada arabadan sogdum :)

Purewow Listelere 1. Sıradan giriş yaptın tebrik ederim. moniciğimin listedeki hatamızı uyarmasıyla yüzden yükseldi. İyiki farketmiş

N Nidsalii canım çok tebrik ederim. Kaç haftadır takım yerlerde turkuaz ve lilipit yüzünden. Bireysel dereceler beni çok sevindirdi

Kızlar; lilipit ve turkuaz07 diskalifiye oldu. Bir daha cuma zayıflama yarışmalarına hiçbir takıma katılamazlar. Özelden mesaj attım dönmediler. Umarım hayatlarında herşey yolundadır.

Isırgan otu çayını hiç denemedim tadı güzelse olur. Nerden alınıyor nasıl yapılıyor etkisi nedir acep

waowww çok sevindim hiç beklemiyodum :))

Canım bunca zaman hep onun için bekledim zaten ama ipin ucu iyice kaçıyor artık ve ben böyle olmak istemiyorum listeye girersem sorumluluk beni yola getirir diye düşünüyorum ama yinede bi deneme suresi olsun
Sen motive istiyorsan spor listesi yapalım salı günü yapayım belki teşvik oluruz
Hayat boyu almam valla araba .
Sinirlendim okuyunca eşin görmüyor mu hakka girmek çok günah ya.

Kızlar; lilipit ve turkuaz07 diskalifiye oldu. Bir daha cuma zayıflama yarışmalarına hiçbir takıma katılamazlar. Özelden mesaj attım dönmediler. Umarım hayatlarında herşey yolundadır.
Umarım....

Isırgan otu çayını hiç denemedim tadı güzelse olur. Nerden alınıyor nasıl yapılıyor etkisi nedir acep
Dönüş yapacam sana ısırganı aktardan alcan kuru şekilde .
He birde tazesini bulursan omlet yap enfes oluyot

Sen motive istiyorsan spor listesi yapalım salı günü yapayım belki teşvik oluruz

Hayat boyu almam valla araba .
Sinirlendim okuyunca eşin görmüyor mu hakka girmek çok günah ya.
Araba bize cok sart lazim oldu bu sene ama kp durdurmaz dedim her hafta orda olmamizi istiyecekti istese bile bos değildik hep tarlada calistim esimin bir gun izni vardi simdide bunlar cikti sirf onlar yuzunden istemiyorum ama bir yere gidecek olsak heleki bayramlarda cok lazim oldu dolmusa otobuse vercegim parayi arabayla her yeri ziyaret ederdim bi cocuklarla rezil oluyorum kizimida otobus tutuyor,esim görüyor bos ver zati ben baska birsey istemem alsinlar yesinler bende yeri geldiginde alirim falan diyor gorcez bakalim derdim mahsulde degil yiyecekte degil kocamin hafta da bir izni var yazin ben tek basima nasil bakarim tarlaya bahceye agaclarimiz var buyuk kaygi oldu benim icin neyse zamani gelince dusunuruz bir care zağar...

Bende pro women ilac getirttim ona baslicagim inş kotu akiskanligimi pazartesi birakmayi dusunuyorum,esimede has balla macun yaptim icine ceviz findik badem corek otu blandirdan gecirdim kecibuynuzu tozu ari polen katip karistirdim sabahlar birere tatli kasigi yiyecegiz cok guzel oldu sen napiyorsun isirgan otu cayini regl oluncami baslicaksin ins regl olmazsin canim..

Ya allah sabır versin kuzum .
Hazırlıklar başladı demek kilo ne durumda .
Reglim yarın şuan hz. Ibrahim dua topigin de dua okuyorum . Bamya stokladım difrize . Bal almış kp belki arı sütü sipariş versin derim eşime . Pro womeni ne kadara aldın. Bende ınofolic combi mi alsam diyorum peo woman mı internetten mi aldın? 69 oldum tekrar kilo vermem şart .
Kozmikbakim sitesi car 25 eylül 9 ekim arası ısırgan otu çayı içiyorsun detoks gibi düşün 1 kupa tabi hafif diyet ve spor ile kilo verebiliyorsun

ay inanılmaz mutu oldum bir de beni çok motive etti kilom 3 gündür sabitlendi ama bu motivasyonla spora yüklenirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…