- 27 Ağustos 2012
- 368
- 611
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.741
Merhaba ben geçen hafta 50.9 olarak bildirim yaptım yardımcı kaptan iseMerhaba 14. Takım ve Sevgili kaptanım
Paylaşmış olduğunuz listenizi gördüm ve yeni üyenizin bildiriminde hata var.
Üyenin geçen etap bildirdiği kilo aklımda kalmıştı.
Aşağıda alıntıları yaptım.
Geçen hafta üye sabit olduğunu bildirmiş, yani kilosu 51,2
Bu haftaki bildiriminde ise 50,9 u baz almış, neye göre aldı bilemedim.
Ama geçen cuma ki kilo bildirimi baz alınmalı.
Bu durumda listeniz değişecek.
ParkOfWoman(51,2/50,1/1,1/%2,15)
Benim hata yapma olasılığıma karşılık, tekrar kontrol edersen sevinirim kaptanım.
Sen öyle diyorsan öyledir o halde.Merhaba ben geçen hafta 50.9 olarak bildirim yaptım yardımcı kaptan iseSchonerDuft kendi ondan önceki hafta bildirdiğim kiloya göre güncelleme yapmıs yani o güncellemeyi ben yapmadım o güncelleme 2 hafta önceki kilo bildirimim geçen hafta bi karısıklık oldu benim son güncellemem yani 50.9 geçen hafta 50.1 bu hafta doğru olan güncelleme
Ya cidden kafam karıştı geçen hafta bi karışıklık oldu ama yanlış da hatırlıyor olabilirim kusura bakmayın dilerseniz 51.2 ile yapiyim tekrardan güncellemeyi gerçi siz yapmışsınız teşekkür ederimSen öyle diyorsan öyledir o halde.
kısmen anlatayım özelden
2 Eylül’de 6 ay olmuş canım
Afiyet olsun canım protein diyeti gibikızlar günün menüsünü yazıyım
sabah: buğday ekmeğiyle tost yesillik 2 yk yoğurt ve yulaf yarım mandalina
öglen: ciger kavurma
aksam 1 haslanmıs yumurta
aralarda 2 ser tane az sütlü kahve ve yesil cay içtim
1 saat kondisyon bisikleti 120 squat ve 5 tibet
benim menüm böyleydi :)
haklısın o kadar üşeniyorum ki salata hazırlamaya sırf metabolizma durmasın diye yiyorum aslında aksamları bir de çok acıktım yarın makarna yiyebilcem valla simdiden yatıp uyumak istiyorum :))Afiyet olsun canım protein diyeti gibi
Bana akşamın çok az geldi salata eklenebilir
Ayy heyecan yaptım şimdi2 Eylül’de 6 ay olmuş canım
***14. TAKİM 559. ETAP*** Etap Dokuzuncusu
bir garip(49,2///%) sabit 555. etapta bildirimsiz izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü. mezun olmak istiyor
Yeni üye gibi işlem yapacağız sanaSchonerDuft
Hayırlı olsun
Ama şartlarını iyi değerlendir takıma devamsızlık istemiyorum ilk 2 ay izin hakkı yok hergün geleceksin takıma kuralları biliyorsun. Hazırım diyorsan deneme süresi olmadan alırız takıma
Cok güzel menükızlar günün menüsünü yazıyım
sabah: buğday ekmeğiyle tost yesillik 2 yk yoğurt ve yulaf yarım mandalina
öglen: ciger kavurma
aksam 1 haslanmıs yumurta
aralarda 2 ser tane az sütlü kahve ve yesil cay içtim
1 saat kondisyon bisikleti 120 squat ve 5 tibet
benim menüm böyleydi :)
Evet bu hafta geldiler ama cocuklarla yogun gecti okul alis verisleriyle ugrastik ve ben hala iyilesemedim oksuruk kaldi iki gundur halsizim oyle yattim,bugun esim annesinin yanina koye gitti hem ordada bah bahce isi var onlari yapacak,yarin bende bizim tarlaya gidecegiz,artik yukumuz ice artti artik omur boyu bi köye bir bizim tarlaya gidecegiz ve hic tatilimiz olmayacak canim cok sıkkın zati tatilimiz olmadi hic bir yere gidemedik bu sene ve gecen senedeEVET GEÇEN HAFTALARDA KAPATILDI TAKIM . MİU VE BİR KAÇ KİŞİ ATILMIŞ.
İYİYİM HERHAL ADET OLCAM PSKİLOJİM BERBAT BAŞIM ÇATLIYOR . EŞİME GERGİNİM BELKİ DE HAKSIZIM BİLMİYORUM ÖYLE GEÇİYOR . MİSAFİRLER GELİYOR MU TAZİYEYE HALEN
Bende bakmak için girdim.2 Eylül’de 6 ay olmuş canım
***14. TAKİM 559. ETAP*** Etap Dokuzuncusu
bir garip(49,2///%) sabit 555. etapta bildirimsiz izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü. mezun olmak istiyor
Yeni üye gibi işlem yapacağız sanaSchonerDuft
Hayırlı olsun
Ama şartlarını iyi değerlendir takıma devamsızlık istemiyorum ilk 2 ay izin hakkı yok hergün geleceksin takıma kuralları biliyorsun. Hazırım diyorsan deneme süresi olmadan alırız takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?