Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay çok özür dilerim canım çok güldüm sesli güldüm
O karışımı sabah yedirip işe mi gönderecen adamı akşam yeyin bari

Kimse gelmiyor
Menüler paylaşılmıyor
Spor yapılmıyor
Diyet boşlanıyor
Takım nereye gidiyor böyle bilemedim
Nasılsın kuzum herşey yolunda mı
Yolunda aslinda ama nedense hep icimde bi burukluk var ailemden uzakta oldugum icin ve hic gecmeyecek sanirsam bununla yaşamaya alismaliyim galiba ...
Ve su bingil bingil göbeğimden hic memnun degilim
Bugun 56,3 ile sağlıklı ve olculu yeme seruvenime başladım (pek iyi geçtiği soylenemez ama olsun yavas yavaş)
Aday listesine girebilirsin 56,3 diye cumaya kadar bakayim adapte olursam hemen gireyim listeye sen ne dersin?

Tamam canım bakalım cumaya kadar performansına
Daha önce kilo vermeyi başardın yine yaparsın sen. Hem bize de motivasyon olur varlığın.
İçindeki burukluğa gelince; aileden uzak olunca insan hep bi yanı eksik kalıyor. Seni her halinle kabullenen, seven, değer veren , sevdiklerin onlar. Ama alışmalısın bu duruma sonuçta çocuğun İçin en uygun ortamda sevdiğin kişiyle birliktesin. İçine özlem düşünce burada sevdiğin mutlu olduğun şeyleri düşün. Umarım iyi gelir

Öyle düşünmeye calisiyorum canim tam kendimi ikna etmisken yine geliyor lar ve sil bastan esimde gun gectikce alisacagina daha kotu oluyorsun diyor nasıl alisilirki ? İnşallah ordan bir iş nasip olurda 3-5 sene durabilme imkanimiz olur oralarda
K.bkma bunaltiyorum senide cok doluyum bu konuda
Tamam inşallah bu seferde basaririm hazir emzirirken bir daha deneyecegim

Segus 11eylülden beri yok canım nasıl toparlayabiliriz

Kimse gelmiyor
Menüler paylaşılmıyor
Spor yapılmıyor
Diyet boşlanıyor
Takım nereye gidiyor böyle bilemedim
Nasılsın kuzum herşey yolunda mı
Salı günü başlıyorum bende evimin temizliği de bitmiş olur düzen de oturur.
Kizlar takım cok ama cok pasif

Anlıyorum herkesin isi gucu var ama burdada emek veriyoruz az birazda buraya zaman ayiralim suruden ayrildikca pis yağlar her tarafimiza yapisiyorlar
Salı gününe kadar yokum salı başlıyorum 69 olmuştum cumaya kadar 68i görürüm tekrar muhtemelen

kızlar ne zor bi gün geçirdim anlatamam birinci olmanın da getirdiği rahatlıkla biraz da stresle epeyce yedim
sabah:az sütlü kahve buğday ekmeğiyle tost çeri domates 2 tane 2 3 tane arnavut biber
öğlen: 1 dilim ekmek bir kaç köfte
aksam: haslanmıs yarım mısır 5 kare çikolata :/
2 yesil cay 2.sini su an içiyorum
bugün spor yok aslında bisikleti kendi odama getirip 1 saat çalısmayı planlıyorum az sonra babam gelicek bisiklet annemlerin odada
tatsız bi gn geçirdim dışarda onun için spora fırsat bulamadım tibet yapıcam ama uyumadan öperim hepinizi uyuyana kadar gelir giderim daha :)

Bence gayet iyi diyet yapıyoruz diye yasaklarimiz olmayacak 5 kare çikolata ve mısır afiyet olsun özellikle canım çekti de.
Kötü bir gün geçirmişsin geçen hafta da ben seni demoralize ( ins. Doğru yazdım) ettim ama takım emanetti bana tek başıma da karar veremezdim . Neyse mibbu hafta güzel toparladın benim de içim bir oh dedi. Kimseyi olumsuz yönde etkilemek istemem zamanla tanır ve anlarsın beni zaten :)

yok gülüm be ben sana hiç kırılmadım ki anlamıssındır sende bunu :) valla bu hafta 1. oldum diye şımarmış olabilirim :) yarın yiycektim aslında ama hala kararlıyım yarın da yiycem :)

yok gülüm be ben sana hiç kırılmadım ki anlamıssındır sende bunu :) valla bu hafta 1. oldum diye şımarmış olabilirim :) yarın yiycektim aslında ama hala kararlıyım yarın da yiycem :)
Limonlu su iç o zaman yağlı yersen denge kurar.
Biliyorum canım benim içimde kaldı burdan yazayım dedim sadece bana da yük olur çünkü

Herkese merhabailk olarak ikinci olmama çok sevindim beklemiyordum bu baya motive eder beni diye düşünüyorum Purewow bu arada tebrikler birinciliğe baya mükemmel bir giriş olmuş drdotty bu arada hoşgeldin abla pek fazla giremedim girincede yazamadım kusuruma bakma başınız sağolsun inşallah herşey çabuk toparlanır SchonerDuft abla sendende Tibet hakkında bilgi ve video alabilirmiyim bende başlayayım artık
Bu aralar dediğim gibi hazırlık yapıyorum ayrıca aşırı stresi var neden olsun bilmiyorum ama hastalıklar peşimi bırakmadı pek iyi bir hafta geçiremedim ne zaman toparlarım bilmiyorum ama toparlayıp eski düzene dönmek istiyorum hayırlısı artıkinşallah herkes eski enerjisine döner bundan sonra istediğiniz gibi geçer inşallah sizleri seviyorum

Oo hemen etiket yapıyorum regli bitti mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…