Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız adama üzüldüğümden öle bi ifade şeettirdim ben
ne bileyim sizi gibi fesat gacılar yanlış anlar
hem zaten adamla bir aydır kardeş olduk yaradan dolayı

annem yaptı hamsili ekmeği pişiyo
bende ali nazik yapıyom

zaten annemler geldi geleli yürüyüşde yapamadım hiçde canım istemiyo o olaya bi el atmamın zaman geldi zannımca

uleyn o kaddannn yazıyom yazıyomm da sadece 8 mesajcıkmı varmış :118:

aslıcım yarın felan giremem belki teyzemler yengemler gelecek anlıycan benim evde tarihi görüş antlaşması imzalanacak

canımm bakk ben bunu söylemeden bıkmıcam belki sen duymaktan bıktın amaaaa
sana gıptaylaaa hayretler içinde bakıyorum resmen yinede iyisin balımmm yaaa sporunu yapıyosun süreklii bi hareket halindesin ev işi yusufcukkk spor derken wallahi maşallah sanaaa çoğu kadın evde hım hımm oturuyoo (sözüm meclisten dışarı)
ee napim su içim yarıyo diyorlarr
hiç çaba felan yokk yanii düşün artıkkk

tşk ederimde ben şimdi kendimi kaptırır giderim kalori yakcem diye günlük ne kadar yakılması gerekiyo :/ valla kazulet gibi şey anca bizim odaya sığdı ordanda hareket etmiyo mp3 çalarla idare ediyorum

yok artık yaa takımın bi önemi yok önemli olan bireysel,düzenli güzel kilo verme zaten herkeste elinden geleni yapıyo bu sıralar cozutsamda

aysen, gülçin ve öznur sizi tebrik ediyorum bu haftaki hedef kilonuza ulaştınız. hedeflerine ulaşamayan bizler için bir ceza düşünün cezamızı siz vereceksiniz
tşk ederimmm. valla ceza olayına ben karışmam zaten siz kendi kendinize psikolojik bi baskıyla ceza vermişsiniz :44:

cezaya gülçin öznur hep birlikte olduğumuzda karar verelim

iyi bir ders verelimki aklınızı başınıza alın bu hafta

bu kadarda acımasız olunmaz kiii

annem bugün hamsili ekmek yapacak valla ne olursa olsun yiycem çok sefiyom çokda özledim ama akşam yemeği niyetine tabisi
daha dün gece 2 poçanın vicdan azabını çekerken bugün hamsili ekmek yarepppiiii

bende bayramda çıtır olmak istiyorumm. da ramazan bayramı nasıl geçicek yaa:26: oruçlu oruçlu yapılan bi spor işe yarar mı ki?

iyide bacımmm yanlış anlaşaılmıycak gibi değilkiii benimde fesatlığım tuttu wallaaa
bu arada sen msjj yazıyon yazıyonn ama az gözükmüşş bak walla anlamadımm bendeee
yürüyüşşşş yappp bırakma sakınnn heyttttt milleti hadi gezelim bahanesiyle çıkarttt sennnde hadi size eywallah ben bi koşup gelimmm deeeeee

valla ben susuzluktan geberiyorum spor yapacağımı sanmam
ama iftardan sonra yaparım ancak

ramazan olmasa bile kurbana kesin çıtırız allah izin ederse

yarınn evdeee deli gibi temizlik yapcemmm camlar felannn kardeşimm gidiyoo 1 hafta yokkk inşallah çekim uzarda dahada uzun süre kalır ordaaa yaaa napimmm evi okadar dağıtıyo kiii bende takıntılıyımm dahada kötü sinir oluyıorum bu sefer
pzr günüde ablama gitcemmm temizlik yapmayaaaa bu hafta sonunu temizliğe ayırıyorummm iyi bi spor yapmış olurummmm bu hafta geçsinnn çünkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haftayaaa serbest olmam lazımmm
çünki çünkii haftaya çarşamba doğum günümm

sizin içiniz fesat hain domdomlar
evet biri beni siliyorr galiba
yok kız yapacam akşama yaparım zaten valla bi bugün oturdum popomun üstüne yemek temizlik e bi yere git derken zaman çabuk geçiyo

valla ben susuzluktan geberiyorum spor yapacağımı sanmam
ama iftardan sonra yaparım ancak

ramazan olmasa bile kurbana kesin çıtırız allah izin ederse

,
tşk ederimde ben zaten hareket etmeye alışığım yürüyodumda önceden hızlı şettirmemin bi önemi olar mı ki bu durumda :26:

gülçinde gelmiş ama ben çıkmak zorundayım
markete gidicez akşam teyzemin biri geliyomuş zaten kalmaya
haydin öpüldünüzzz
benim 32 ekranlı şeker hamuru gacılarım

gülçinimm hoşş geldinnn nasılsınn

okuma bayramı birazz sorunlu geçmişş bende dün çıkarkenn gülçinim akşam görüşemeyizzz inşallah güzel geçer demiştimm ama sabah geldim okudum üzüldüm balımm seninn adına ama sonra düzelmiş sorummm takma kafana sen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştınnn
o müdürünede gıcık oldumm yani terbiyesiz şeyy bişey söylemedn gitmşişşş emeğe saygıı be adamm

önce ki msjları bulamadım kimin düğünü için hazırlanıyodun:44:

gülçinde gelmiş ama ben çıkmak zorundayım
markete gidicez akşam teyzemin biri geliyomuş zaten kalmaya
haydin öpüldünüzzz
benim 32 ekranlı şeker hamuru gacılarım

görüşürüzz bacımmmm 32 ekran espirisi zatenn müthiş yaaaaa
kalori almamaya bakkk tamam mıı sonra geceleri kabus görüyonn bacımmmm

evte canım adam zaten kaba herifn teki. bilgisayarım düzeldikten sonra herşeyi yptıla röğrencilerimin morali bozulmadı. meseleyi anlamadılar belkide ama önemli olan onların mutluluğu. ve mutluydulr.herkes beğendik dedi ama geç başladı müzikler istediğim gibi olmadı ilk oyunlarda. bazılarının yeri değişti ve kostüm giydirenlerin kafası karıştı. buda yetmez gibi kadınlar küçük çocuklarını sldı ortaya sahneye çıkanlar vs. düzen bozuldu yani ben bilgisayarla uğraşmaktan planladığım şeyleri yapamadım. TEK İYİ TARAFI KİLO VEERMEMDİ ilk defa bu kaa verdim okuma bayramı sağolsun.

ben cezamı yerin egetireyim gideyim de takımlara. üfff. gerçekten caydırıcı. arkadaştaydım ya dün anca gece açtım neti.ama aklım burdaydı. ceza almasaam dedim aamaa yetişemedim.

canımm evettt yaa tebrikk ederimm senii okuma bayramının faydasıı işteeeee şuuu çocuklarını düğün dernkete ortalığa bırakan salan kadınlara illet oluyorumm yaaa terbiyesizlerrr
bu arada canımm ben 2 kilo almışım biliyomusunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…