- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.981
eşimi uyandırdım adam daha 1 saat olmuş yatalı diyorumki aşkımm 1 kilo daha verdim
bi yandanda oynuyorum ama sabah sabah
adam gözünü açtı bana delirmişim gibi bakarak oynak dombili dedi geri uyudu
en kolay benim nickim herhalde
eşimi uyandırdım adam daha 1 saat olmuş yatalı diyorumki aşkımm 1 kilo daha verdim
bi yandanda oynuyorum ama sabah sabah
adam gözünü açtı bana delirmişim gibi bakarak oynak dombili dedi geri uyudu
en kolay benim nickim herhalde
süper bi iletişim ya bayıldım.Allah bize de 1 kilo verip oynamayı nasip etsin haftaya.
süper bi iletişim ya bayıldım.Allah bize de 1 kilo verip oynamayı nasip etsin haftaya.
kızlar ben kaçıyom bu arada.Bugünlük.yarın görüşüüz inş.çok öptüm.bu hafta daha güzel asılcam sözkaptancım hedefe yaz sen 1 kilo
kıssss inasn senin yanında yaşlanmaz bile yahuuuuuuuuuuuu hele şuu repliklerinn varyaaaa
adamı cigara için uyandırmıdın dimi kızzzz günah vallaaaahoş benmde bazenn kardeşim gece çekimden gelincee nolurr bi cigaraa içte öyle yattt diyorumm ablaaa yorgunum delimisinn yaa nie içimm yattt uyu diyo ben yokkkkk olmazzz sen içki benn de içim diorummm ayyy çokmu kötüyüm ben neeeee
heee çokk harika bir iletişimimiz vardır bizim
telde konuşurken merkez ben işe vardım der
bende anlaşıldı 182 görev yerini anons geçmeyi unutma derim
haftaya hep beraber oynayalım inşlh
inşallaahhhh haftayaaa grupçekkkkk bi halayyy kurarızz oynarıuzz vallaaaaateyy teyyy
ayyy bide ankara miskettt oynarızzz
beni tanıyan herkes aynı şeyi söylüyo kız
herüfümün saçlarında beyazlar çıkmış diyorum uleyn 26 yaşında yaşladın gitti
ne yapayım sana hasret yaşıyorum ondandır diyo
yok kız uyanmaz öyle kolay kolay süpürgeyi bile açtım yanına banamısın demez
nasıl yoruluyosa gece garibim
aynen kız bende abime yapıyorum onu ama o bana hiç hayır demez hemen içelim der
fadikcim ben kalkıyom kuzum
annemle kahve keyfi yapıcaz
haydi öpüyom seniii
kızlar herkese selamlar.Haklısınız iki gündür yoktum ama başıma acayip bişey geldi.Çarşamba günü eve geçtim öğleden sonra misafirim gelecek diye.Sabahtan da projeyi yusuf yusuf halde çizdim yetişti.Bi koşu eve geçip evi toparladım.Bi ara tv kablosunu taktığımızz 3lü priz var baya kısa.Onun çıkarıyım çocluk çocuk takılır düşer diye eğilip fişi çektim tam o sırada küt diye bi ses belimde ve kakılıp kaldım.Misafirler de ilk defa geliyo eve.Onlara karşı mahcup olmıyım diye belli etmek istemedim.Hafif hafif topallaya topallaya dolandım.Allahtan ark.lar yardım etti çay servisine.En son misafiri gönderdikten sonra koltuğa azıcık oturuyım dedim.Oturuş o oturuş bi daha kalkamadımvar ya tam rezillik ayağa kalkamıyorum,oturamıyorum vs.Nefes alırken bile zorlanıyorum.En son artık gece yatağa geçmek için emekleme sorunda kaldım ve zar zor yatağa yattım.Ertesi sabaha da aynı şekilde.Sürekli sabah akşam ikişer tane kas gevşetici hap ve ağrı kesici yanına.Bir de en kötü yanı tuvalete gidemiyorum özellikle afedersiniz büyüğü yaparken ağlıyorum resmen neyse çok şükür sıcak duş,haplar,kremler ayağa kalktım bugün ve doğruca hastaneye.Doktora gösterdik adam sinirsel olabilir dedi.Sanırım hem ofiste hem evde sürekli koşturmak yaptı bunu neyse adam p.tesiye kadar devam et ilaçlara sonrası da bi daha bakar emar çekeriz gerekirse dedi.Dua edin inş ameliyat falan demez (
canım işte bu hafta böyle oldu ama bir dahaki hafta az yeme normal diyet sınırları içinde ye
ne zamana kadar böyle yapacaksın..az yiye yiye vücut korumaya geçiyo işte
sık ye az ye hala ceza verdim diyosun ya
grşrz canım
evet canımm ben şahsen iyi bi ceza istiyorumm haftaya 3 kilo vermek istiyorumm 69 görücemm ya aa başka yoluu yokk yanii
canım kaptanımm bide şu yediklerimizi mi değiştirsek acaa eer metabolizma vücut yada alıştıysa bunlaraa farklı bişey yapalım bizdee olmadı kendine gelsin diyeeaç kalma kaptann ye bişeylerrr gerçi sana söylüyorumm ama bende sinirden daha biraz önce yaptım kahvaltımı
ben hem severim hem döverim
sağol yavrimm elma diyetim sadeec isimde kalsada 1 kilo verdim
ve dün gece yatmadna önce iki tane poğaça götürdüm
pişmanlıktan uyuyamadım sabah kalkınca wc ye bile gitmeden gözlerimi bile açamadan tartıda buldum kendimi
kızlar ben kaçıyom bu arada.Bugünlük.yarın görüşüüz inş.çok öptüm.bu hafta daha güzel asılcam sözkaptancım hedefe yaz sen 1 kilo
nasıl yoruluyosa gece garibim
annem bugün hamsili ekmek yapacak valla ne olursa olsun yiycem çok sefiyom çokda özledim ama akşam yemeği niyetine tabisi
bu hafta sondan birinci oluruz herhalde
haftayada inşlh birinci
havalar ısındı inşallah iştahımız azalır doğumdan önce yazın ne güzel zayıflardım ama şimdi hormonlarım mı değişti ne kendimi paralıyorum anca gidiyor .....
öğle yemeğimi geç olsada yedim önce 1 büyük bardak form ve yeşlçay arkasından küçük bir tabak bakla 2 kaşık yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği.....
yemeğimi hazırlarken aklıma yusufu kreşe götürdüğüm yerdeki öğrtemeni benle yaşıt bir bayandı çıtı pıtı bir kadın gün geçtkçe zayıfladı ve kendisine söylediğimde ekmeği azalttım 5 kilo verdim demişti ekmeği azaltmayla 5 kilo anam ben neleri azalttm daha 8 kilo verdim kaç aydır yaş ilerleyincede kilo zor gidiyor allah yardımcımız olsun...
kaptan ben bu hafta 1200 verdim . yeni kilom 75.6
bu arada arkadaşımda kalıyorum. okuma bayramım v-berbattı aksilikler üstüste geldi. müdür kalktı gitti bişe demedne. ama sonra düzeldi bilgisayar ve devam edebildik.ama ben kötü olunc arkadaşta aklı kalmış eve geldi aldı beni. öpüldünüz baayy. 7 mesajı geçmedim ben ceza aldımmı şimdi kaptan. yaa şu cezadan nefret ediyorum bana başka ceza versen.
02.06.2011 mesaj sayısı
aynalar - 18
pinkcat87 - 13
triptofan - yok
roseberry - 7
irras - 7
fdm - 8
selinay2002 - 14
aysen_34 - 8
emidaf - 37
catlak_kemmik - 17
faTTa83 - yok
Hulk - yok
gülçin, fatma ve hulk cezalı duruma düştüler
hulk nerde acaba 3 gün oldu ve bugün bildirim yapmadı diskalifiye olcak malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?