- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.221
Aynen canim haftasonu olunca normal bem de dun her yemek yemek istedigimde gruba girdim ondan yazdimHos geldin canim hafta sonu yogunlugundadir,sabah 8:30 bahceye gitiim,aksam 19:30 da eve geldim uc hafta tatilin hincini calisarak cikardim hemde nasil calisma:)) pertim
Günaydın canım iyiyim şuan güzel uyudum :) sen nasılsınNasıl oldun
Çabucak geçer canım inşallah ağrıların.Slm kızlar
Nasılsınız
Benim genel durumum iyi ama ağrılarım var şimdi de süt sağıyorum bebeğe ilaçlı süt vermeyelim diye
Kolay gelsin:)Günaydın kızlar,bugün veli veli toplantimiz var 12 de,sonra temizlik pazar alışverişi yoğun bir gün beni bekliyor
Iyiyim bende sağol evde uzanıyorum tembellik yapıyorumGünaydın canım iyiyim şuan güzel uyudum :) sen nasılsın
Sen nasılsın asıl kuzum .Slm kızlar
Nasılsınız
Benim genel durumum iyi ama ağrılarım var şimdi de süt sağıyorum bebeğe ilaçlı süt vermeyelim diye
Sen nezaman yaptiracaksin canim bende yaptiracagim erteleyip duruyoruz hayirlisi,esimde toparlanmasini bekliyorum kp vefat ettiya bir hafta sonra kirki yemegi ne yedirecegiz,hep surekli bahane uretiyok yada daha nasip degil zamanimi var artik.bende hep stres icindeyim bi kendime zaman ayiramiyorum bir azim gosterip kg verip kurtulamadim...Ağrı sızı yok canım ama bir kac ay sonra yine tüp tedavisine başlayayim diyorum o sebeple aradan çıksa iyi olurdu
Burada oldugumuz iyi oluyor canim kendi hedefimizi hatirlatiyor bura olmasa ben son aldigim 8 kg yuda veremezdim arkadasrlirin destegiyle verdim,ha diyeti tam uygulayamiyorum ama burda olmak kendime getirtiyor ve muhabbet sohbet iyi geliyor bana..Aynen canim haftasonu olunca normal bem de dun her yemek yemek istedigimde gruba girdim ondan yazdim
İyi olmaya calisiyorum surekli kendimi toparlama mucadelesi icindeyim hep stres hep stres sagolsun esim bu durumda iyi köstek oluyor :)Slm kızlar
Nasılsınız
Kaç kilosun cuma bildirim yapmadım kilo almak yok ona gore. Limonlu su içsen günde 2 lt hazırla 1 hafta yap bakalım nasıl olcak kilo vermenSen nezaman yaptiracaksin canim bende yaptiracagim erteleyip duruyoruz hayirlisi,esimde toparlanmasini bekliyorum kp vefat ettiya bir hafta sonra kirki yemegi ne yedirecegiz,hep surekli bahane uretiyok yada daha nasip degil zamanimi var artik.bende hep stres icindeyim bi kendime zaman ayiramiyorum bir azim gosterip kg verip kurtulamadim...
Herzaman tartilan ben tartlamadim canim iki gun yogunluktan,sabahlari 6:30 da pro womeni iciyorum yarim saat sonra elim ayagim titriyor midem siyriliyo yemegi yiyip seker hapini iciyom biraz kendime geliyorum,limonlu suyu cok icemim tansiyonum normalde 10/6 oluyor onu icince ice duser ama bir ara iciyidim bugun esime diyim alirsa inatlasmazsa..limon cok faydali bir şey..Kaç kilosun cuma bildirim yapmadım kilo almak yok ona gore. Limonlu su içsen günde 2 lt hazırla 1 hafta yap bakalım nasıl olcak kilo vermen
Benim tansiyon 8 5 gidiyor yine içiyorum . Yağ yakıyor çünkü. Niye 6.30 da içiyorsun onu istediğin saatte içebilirsin.Herzaman tartilan ben tartlamadim canim iki gun yogunluktan,sabahlari 6:30 da pro womeni iciyorum yarim saat sonra elim ayagim titriyor midem siyriliyo yemegi yiyip seker hapini iciyom biraz kendime geliyorum,limonlu suyu cok icemim tansiyonum normalde 10/6 oluyor onu icince ice duser ama bir ara iciyidim bugun esime diyim alirsa inatlasmazsa..limon cok faydali bir şey..
Sen nasilsin canim
Ben 25 temmuzda kürtaj oldum(oda tüp bebekle olmuştu) bir kaç güne kürtajdan sonra 2. Adetimi olucam bu ay yumurta takibi için gideyim diyorum hem o ara kilo da veririm muhtemelen Kasım da yine tüp bebek için giderim doktora,çok geciktirmemek lazım ama hazır olduğunda gidilmesi daha iyi,hele kilo vermeden asla,bence kafanı topla güzel kilolar ver multivitamin başla,her gün düzenli spor yap inan çok faydasını göreceksin tupteSen nezaman yaptiracaksin canim bende yaptiracagim erteleyip duruyoruz hayirlisi,esimde toparlanmasini bekliyorum kp vefat ettiya bir hafta sonra kirki yemegi ne yedirecegiz,hep surekli bahane uretiyok yada daha nasip degil zamanimi var artik.bende hep stres icindeyim bi kendime zaman ayiramiyorum bir azim gosterip kg verip kurtulamadim...
Sağol canım bitti işler şükür:))Kolay gelsin:)
Senin için erken değil mi canım psikolojik yönden bedenen bilemem deBen 25 temmuzda kürtaj oldum(oda tüp bebekle olmuştu) bir kaç güne kürtajdan sonra 2. Adetimi olucam bu ay yumurta takibi için gideyim diyorum hem o ara kilo da veririm muhtemelen Kasım da yine tüp bebek için giderim doktora,çok geciktirmemek lazım ama hazır olduğunda gidilmesi daha iyi,hele kilo vermeden asla,bence kafanı topla güzel kilolar ver multivitamin başla,her gün düzenli spor yap inan çok faydasını göreceksin tupte
Benim yumurta rezerv sıkıntım var canım o nedenle elimi çabuk tutmam lazım yoksa biraz daha beklerdim,ama bu defa 55 -56 olmadan başlamayı düşünmüyorumSenin için erken değil mi canım psikolojik yönden bedenen bilemem de
Gecmis olsun kuzum devlettede cok iyi doktorlar var onlara da muayne olabilirsin insallah kolay atlatirsin..Selam kızlar dış randevum vardı yirmilik dişler için,daha önce 700 e olur demişlerdi ama bugün bin lira dediler, dişler gömülü ya da ameliyatla alınacak gibi değil bu nedenle rahat çekilir, ben de sinirlenip çektirmeden çıktım, ya her şeye mi zam gelir anlamadım ki daha bir kaç ay önce 700 denmişti bugün bin lira
Canım çok geçmis olsun Allah şifa versin bizi haberdar et durumundan hemencik iyiles aramiza gelTeşekkür ederim arkadaşlarım
Yarın akşam yada Pazartesi taburcuyum
Mide ağrısı ile acile gelmiştim safra kesesi iltihabı nedeniyle acil yatış yaptık bu sabah ameliyat oldum şu an ağrılarım var
İnşallah yarın daha iyi olurum
Sevgiler
Hayıt otu tohumu denedin mi hiçBenim yumurta rezerv sıkıntım var canım o nedenle elimi çabuk tutmam lazım yoksa biraz daha beklerdim,ama bu defa 55 -56 olmadan başlamayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?