- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.241
Sürekli kaynatmak zor oluyor hapını aldım canım,bir kac multivitamin de başladım bakalım inşallah şifa olurHayıt otu tohumu denedin mi hiç
Keşke bende 60 olabilsem
Anesteziden 8 saat sonra emzirebilirsin dedi çocuk doktoru. Ama Ağrı kesici antibiyotik türü bir sürü ilaç verdiler serumla. O yüzden sağıp attık sütü. Babası getiriyor yanıma emiyor hemen uyuyor yavrumSen nasılsın asıl kuzum .
Anestezi aldın birşey olmuyor mu ondan
Sağol canım inşallah gitsin bu zor günlerİyi olmaya calisiyorum surekli kendimi toparlama mucadelesi icindeyim hep stres hep stres sagolsun esim bu durumda iyi köstek oluyor :)
Sutu sagdiktan sonra Bebegini emziriyorsun ,ilac alamiyormusun agrilarin icin,bir haftayi atlatsan bu kadar agrin kalmaz rabbim sifa versin ins...
Prowomeni ac karnina iyi faydasini oldugunu nette arastirdim ne biliyim sifasi olsun die iciyordum,noldu neden gerginsin canimm..bizim kullandigimiz her ilac veya bitki caylari hormonlarimizi alt ust ediyor bununda etkisi olabilirmi..Benim tansiyon 8 5 gidiyor yine içiyorum . Yağ yakıyor çünkü. Niye 6.30 da içiyorsun onu istediğin saatte içebilirsin.
Ben çok gerginim bugün. Sinirlerime hakim olamıyorum eşime patlıcam akşam büyük ihtimal ile
Cok gecmis olsun canim rabbim ins kucagini doldurur hayirli evlatlarla..kadinlar 2 ayda bir yumurtlarmis canim yani bunu takip ettir bir ay az diger ay cok ve kaliteli yumurta olurmus ins seninkide ona denk gelir,evet kg hep engel verip yaptirmak iyi tutunma sansini kaliteyide artirir..Ben 25 temmuzda kürtaj oldum(oda tüp bebekle olmuştu) bir kaç güne kürtajdan sonra 2. Adetimi olucam bu ay yumurta takibi için gideyim diyorum hem o ara kilo da veririm muhtemelen Kasım da yine tüp bebek için giderim doktora,çok geciktirmemek lazım ama hazır olduğunda gidilmesi daha iyi,hele kilo vermeden asla,bence kafanı topla güzel kilolar ver multivitamin başla,her gün düzenli spor yap inan çok faydasını göreceksin tupte
Ne zaman çıkacaksın eve ..Anesteziden 8 saat sonra emzirebilirsin dedi çocuk doktoru. Ama Ağrı kesici antibiyotik türü bir sürü ilaç verdiler serumla. O yüzden sağıp attık sütü. Babası getiriyor yanıma emiyor hemen uyuyor yavrum
Sağol canım inşallah gitsin bu zor günler
Ben aklıma gelirse içiyorum yoksa kalıyor.Prowomeni ac karnina iyi faydasini oldugunu nette arastirdim ne biliyim sifasi olsun die iciyordum,noldu neden gerginsin canimm..bizim kullandigimiz her ilac veya bitki caylari hormonlarimizi alt ust ediyor bununda etkisi olabilirmi..
Aslında 5 dk iş ben karışık bitki ile içiyorum düzenli olmassa daSürekli kaynatmak zor oluyor hapını aldım canım,bir kac multivitamin de başladım bakalım inşallah şifa olur
Onu öğütmek gerekiyor ya ondan zor geliyor belki de,hazır öğütülmüş olanı yok,bakayım hap bitince bende deneyebilirimAslında 5 dk iş ben karışık bitki ile içiyorum düzenli olmassa da
hiç öğütmüyorum ağzını kapatıyorum cevzenin ya da bardağın kendi demleniyor ılıyınca içiyorumOnu öğütmek gerekiyor ya ondan zor geliyor belki de,hazır öğütülmüş olanı yok,bakayım hap bitince bende deneyebilirim
İstersen araştır canım tüm olarak faydası olmazmış havanda biraz dövmek lazımmış,ahşap döneceğin varsa onlada olur biraz dövmek lazımmış faydalı olması icibhiç öğütmüyorum ağzını kapatıyorum cevzenin ya da bardağın kendi demleniyor ılıyınca içiyorum
NASIL YAPIYORSUN YOĞURT KÜRÜNÜ BUGÜN TARTILDIN MI ?günaydın bol eksili bi hafta olur inşallah hepimiz için ben de yoğurt kürüne devame diyorum 4. günüm bakalım cumaya kadar kaç gidicek
ARAŞTIRAYIM CANIM SAĞOL . EVDE HAVA YOK GERÇİ AMA BARDK ALTI İLE DÖVERİM İÇEÇEĞİMDEİstersen araştır canım tüm olarak faydası olmazmış havanda biraz dövmek lazımmış,ahşap döneceğin varsa onlada olur biraz dövmek lazımmış faydalı olması icib
3 4 kaşık yoğurdun içine limon sıkıp bi kaşık da pıl biber ekliyorum canım dün çiğköfte yemiştim ve gece yoldan geldik dün 63.5 di bgn 64 ama cumaya eksi görcem inanıyorum ben bi ilaç kullanıyorum maalesef o da kabızlık yapıyorn daha önce bırakmıştım ama tekrar başlamak zırunda kaldım o da geçse daha iyi olacakNASIL YAPIYORSUN YOĞURT KÜRÜNÜ BUGÜN TARTILDIN MI ?
ARAŞTIRAYIM CANIM SAĞOL . EVDE HAVA YOK GERÇİ AMA BARDK ALTI İLE DÖVERİM İÇEÇEĞİMDE
kabızsan zaten tartıya çok yansımaz ne ilacı alıyorsun3 4 kaşık yoğurdun içine limon sıkıp bi kaşık da pıl biber ekliyorum canım dün çiğköfte yemiştim ve gece yoldan geldik dün 63.5 di bgn 64 ama cumaya eksi görcem inanıyorum ben bi ilaç kullanıyorum maalesef o da kabızlık yapıyorn daha önce bırakmıştım ama tekrar başlamak zırunda kaldım o da geçse daha iyi olacak
kork bendenya yeminle senden korkuyorum bu ara
tam açtım yazacam sen yazdın
kızlar ne oldu ikinize birden geçmiş olsun canım nasıl elin
drdotty canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?