Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen nasılsın asıl kuzum .
Anestezi aldın birşey olmuyor mu ondan
Anesteziden 8 saat sonra emzirebilirsin dedi çocuk doktoru. Ama Ağrı kesici antibiyotik türü bir sürü ilaç verdiler serumla. O yüzden sağıp attık sütü. Babası getiriyor yanıma emiyor hemen uyuyor yavrum
Sağol canım inşallah gitsin bu zor günler

Prowomeni ac karnina iyi faydasini oldugunu nette arastirdim ne biliyim sifasi olsun die iciyordum,noldu neden gerginsin canimm..bizim kullandigimiz her ilac veya bitki caylari hormonlarimizi alt ust ediyor bununda etkisi olabilirmi..

Cok gecmis olsun canim rabbim ins kucagini doldurur hayirli evlatlarla..kadinlar 2 ayda bir yumurtlarmis canim yani bunu takip ettir bir ay az diger ay cok ve kaliteli yumurta olurmus ins seninkide ona denk gelir,evet kg hep engel verip yaptirmak iyi tutunma sansini kaliteyide artirir..

Ne zaman çıkacaksın eve ..
Kıyamam ben ona ozluyordur da seni

Prowomeni ac karnina iyi faydasini oldugunu nette arastirdim ne biliyim sifasi olsun die iciyordum,noldu neden gerginsin canimm..bizim kullandigimiz her ilac veya bitki caylari hormonlarimizi alt ust ediyor bununda etkisi olabilirmi..
Ben aklıma gelirse içiyorum yoksa kalıyor.
O kadar takılma yediklerimizde etkiliyor su bile etki ediyor dimi..... kafanı rahat tutmaya bak ben artık hiç düşünmüyorum zaten insan gücümüz ile ne yapabiliriz ki

günaydın bol eksili bi hafta olur inşallah hepimiz için ben de yoğurt kürüne devame diyorum 4. günüm bakalım cumaya kadar kaç gidicek

günaydın bol eksili bi hafta olur inşallah hepimiz için ben de yoğurt kürüne devame diyorum 4. günüm bakalım cumaya kadar kaç gidicek
NASIL YAPIYORSUN YOĞURT KÜRÜNÜ BUGÜN TARTILDIN MI ?
İstersen araştır canım tüm olarak faydası olmazmış havanda biraz dövmek lazımmış,ahşap döneceğin varsa onlada olur biraz dövmek lazımmış faydalı olması icib
ARAŞTIRAYIM CANIM SAĞOL . EVDE HAVA YOK GERÇİ AMA BARDK ALTI İLE DÖVERİM İÇEÇEĞİMDE

NASIL YAPIYORSUN YOĞURT KÜRÜNÜ BUGÜN TARTILDIN MI ?

ARAŞTIRAYIM CANIM SAĞOL . EVDE HAVA YOK GERÇİ AMA BARDK ALTI İLE DÖVERİM İÇEÇEĞİMDE
3 4 kaşık yoğurdun içine limon sıkıp bi kaşık da pıl biber ekliyorum canım dün çiğköfte yemiştim ve gece yoldan geldik dün 63.5 di bgn 64 ama cumaya eksi görcem inanıyorum ben bi ilaç kullanıyorum maalesef o da kabızlık yapıyorn daha önce bırakmıştım ama tekrar başlamak zırunda kaldım o da geçse daha iyi olacak

kabızsan zaten tartıya çok yansımaz ne ilacı alıyorsun
ya yeminle senden korkuyorum bu ara

tam açtım yazacam sen yazdın

kızlar ne oldu ikinize birden geçmiş olsun canım nasıl elin

drdotty canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi
kork benden
geçti benim elim şükür suda tutmadı ilk deneyimim oldu
sen naptın hava nasıldı sizin orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…