Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün zor bir gündü hem yolculuk ardından akşam dahil daha gece daha bitmeyen bir yetişme telaşıyla giremedim kusuruma bakma sabitim bu haftada çok özür dilerim

O nasıl oluyormuş oyle :)
İnşallah iyidir

Kizlar bide aksamdan zencefil salatalik ve limonlu su hazırladım bugun onu da iciyorum gece de yatmadan pulbiber limon yogurt karisimi yapicam iki haftalik programım böyle olacak kabizlik da ekmekgi cok yedigim icin olabilir insallah onu da asarim aslinda tam kabizlik diyemem ama şişkinlik var

MİNİK ADAYLARIMIZ
589.ETAP

Buki_89 (66,5///)
selcanmehmetcan(76,00///)
Amor-a (53,3///)
Masal3487 (64,4/63.8/%0.93)

@Bir garip ( 56,3//%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/62.4/2.6/%4.00)
drdotty(73,3/76,4/-3,1/%-4,23)
SchonerDuft
(69,00 /69,40/0,60/%0,87)
tobosolu_dulcinea (59,8///%)
poncikbirgelincik (67.20/// %)
orkide1453 ( 63.90///%) 29 eylül

Selam kızlar dış randevum vardı yirmilik dişler için,daha önce 700 e olur demişlerdi ama bugün bin lira dediler, dişler gömülü ya da ameliyatla alınacak gibi değil bu nedenle rahat çekilir, ben de sinirlenip çektirmeden çıktım, ya her şeye mi zam gelir anlamadım ki daha bir kaç ay önce 700 denmişti bugün bin lira

Merhaba hoşgeldin,kilolarimiz aynı ben de 63.8,umarım tez zamanda hedef kilolarimiza ulaşırız senin hedef kilon kaç?
Benim hedefim yillardir 55 di ama olmadi malesef bi kere 58.8 i gordum sonra buraktim epey bi zaman 60 kusur kaldim ama yine 64lere dogru cikiyorum malesef

Malesef 3 ayda aklına gelebilecek heryer zam yapti kuaförler bile iple kas aliyorlar fiyat artirdilar nasil bi maliyeti varsa

Benim hedefim yillardir 55 di ama olmadi malesef bi kere 58.8 i gordum sonra buraktim epey bi zaman 60 kusur kaldim ama yine 64lere dogru cikiyorum malesef
Bende yıllardır 60 kiloydum bir ara 72 lere kadar bile çıktım kabus gibiydi,bu defa inatla devam edicem inşallah ikimizde görürüz 55 leri
Malesef 3 ayda aklına gelebilecek heryer zam yapti kuaförler bile iple kas aliyorlar fiyat artirdilar nasil bi maliyeti varsa
Normal devlet hastanesinin cene cerrahisinden randevuda alamıyorum hep dolu hep dolu,dişimi yaptirsam neyse vericem parayı ama sadece diş çektirmek için de açıyorum o paraya,iyisimi ben yine devlet hastanesinden bir şekilde randevu almaya bakayım.

Çok şükür ben de esimde çalışıyoruz ama tek maaşla olanlarin Allah yardımcısı olsun,malesef insanlarımız fırsatçı olmuşlar başka bir açıklamasi yok

Insallah bu sefer veririz canim dis de cok önemli benim de son yirmiligim acayip sanciyir aylardir daha cektirmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…