- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.201
Ben de asure yaptım dağıtmak için ve malesef 2 kase yedimKızlar naptınız...
Sabah erkenden uyandım günlük işimi yaptım misafirim gelcekti kahveli kek yaptım 2 dilim yedim
Sonra çarşıya çıktık oratalama 6000 adım attım hareketli bir gündü sizler naptınız
Canimmmm çok geçmiş olsun allah şifa versin dualarım seninleTeşekkür ederim arkadaşlarım
Yarın akşam yada Pazartesi taburcuyum
Mide ağrısı ile acile gelmiştim safra kesesi iltihabı nedeniyle acil yatış yaptık bu sabah ameliyat oldum şu an ağrılarım var
İnşallah yarın daha iyi olurum
Sevgiler
Allah sifa versin tekrarı olmasin inşallahTeşekkür ederim arkadaşlarım
Mide ağrısı ile acile gelmiştim safra kesesi iltihabı nedeniyle acil yatış yaptık bu sabah ameliyat oldum şu an ağrılarım var
Sevgiler
Gecmis olsun canımTeşekkür ederim arkadaşlarım
Sevgiler
Akşam ve öğlen yemek yememissin bence dengelenmiştir ama tabi şekerli birşey yediğin için yarın sporuna + hareketler eklersen iyi olur.Kizlar menüm
Sabah 11.00
Menemen
Bir dilim peynir
Yumurta
2 dilim ekmek
Akşam 2 kase aşure
Kızlar bugün aşure yapmıştım dağıttm ama kendimde dayanamadım, on üç bin adım attım yarında dikkat edersem artı olmaz inşallah
Bizde dün arkadaşlara gittik onlarda aşure yaptık hiç internetim çekmiyirdu. Çok üşüdüm ins hasta olmamKızlar naptınız...
Sabah erkenden uyandım günlük işimi yaptım misafirim gelcekti kahveli kek yaptım 2 dilim yedim
Sonra çarşıya çıktık oratalama 6000 adım attım hareketli bir gündü sizler naptınız
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin çabucak geçsin inşallahTeşekkür ederim arkadaşlarım
Sevgiler
Ilik şeyler iç kuzum önlemini de al bu mevsim tehlikeliGeçmiş olsun ya noldu böyle
Bizde dün arkadaşlara gittik onlarda aşure yaptık hiç internetim çekmiyirdu. Çok üşüdüm ins hasta olmam
Yorganın altına girdim ısınmaya çalışıyorum kızımda bidir bidir konuşuyor hiç uyumaya niyeti yok aynen bi Yeşilçay içeyim :)Ilik şeyler iç kuzum önlemini de al bu mevsim tehlikeli
Hos geldin canim hafta sonu yogunlugundadir,sabah 8:30 bahceye gitiim,aksam 19:30 da eve geldim uc hafta tatilin hincini calisarak cikardim hemde nasil calisma:)) pertimBen geldim herkes dagildi nerdesiniz ya
Bende ins yuruyuse baslicagim hadi bakalim cok guzel kg vereceksin..Bugün yürüyüşe çıkmadım ama çarşı pazar tam 13 bin adım atmışım,artık çoğu yere yürüyerek gidiyorum ilk defa bir düzen tutturdum sporda, bakalım kışın nasıl olacak
Devlet hastanesinde cektir canim eger cok ağrımıyorsa bekle randevuyu,bir dise bin tl cokk hemde cekilecek...Bende yıllardır 60 kiloydum bir ara 72 lere kadar bile çıktım kabus gibiydi,bu defa inatla devam edicem inşallah ikimizde görürüz 55 leri
Normal devlet hastanesinin cene cerrahisinden randevuda alamıyorum hep dolu hep dolu,dişimi yaptirsam neyse vericem parayı ama sadece diş çektirmek için de açıyorum o paraya,iyisimi ben yine devlet hastanesinden bir şekilde randevu almaya bakayım.
Çok şükür ben de esimde çalışıyoruz ama tek maaşla olanlarin Allah yardımcısı olsun,malesef insanlarımız fırsatçı olmuşlar başka bir açıklamasi yok
Cok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsin atlatirsin canimm..Teşekkür ederim arkadaşlarım
Sevgiler
Nasıl oldunYorganın altına girdim ısınmaya çalışıyorum kızımda bidir bidir konuşuyor hiç uyumaya niyeti yok aynen bi Yeşilçay içeyim :)
Ağrı sızı yok canım ama bir kac ay sonra yine tüp tedavisine başlayayim diyorum o sebeple aradan çıksa iyi olurduDevlet hastanesinde cektir canim eger cok ağrımıyorsa bekle randevuyu,bir dise bin tl cokk hemde cekilecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?