- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.281
burası da sıcak halen yağmur pazar günü yağdı biraz o kadar .güneşi özledim artık yağıyorda yağıyorkızın çamaşırları kurumuyor maşallah günde 3 takım batırıyor
kasırga buralarda yok canım sakin sakin yağıyor
dün sabah: 2 yumurta, peynir
öğlen: ton balıklı salata
ara: kefir+2 galeta
akşam: yoğurt+limon+pul biber yedim
dediğin gibi 4 gün böyle yiyip cuma şaşırtıyım kendimi
çok uykuluyum buki uykumu alamıyorum bıraksalar öğlene kadar uyuyacam sen nasılsın tatil ne zaman başlıyorgecmesine sevindim canim napion nasilsin?
yaa inanırmısın sabah çok dinç ve açlık hissetmeden uyandımburası da sıcak halen yağmur pazar günü yağdı biraz o kadar .
az değil mi ? ben diyet yapamıyorum ya bu ara abah kahvaltı da yapamıyorum. hep poağaça alıyorum
çok uykuluyum buki uykumu alamıyorum bıraksalar öğlene kadar uyuyacam sen nasılsın tatil ne zaman başlıyor
Anammm hamilemisin :)) gunun gectimi canim usutsen hadi iki gun miden bulansa,hayirlisi olsun poncigimm...benim kaç gündür midem bulanıyor inşallah korktuğum başıma gelmez üşütmüşümdür
regli olmadın mı düğünden sonra . korunma varsa ihtimalde düşüktürbenim kaç gündür midem bulanıyor inşallah korktuğum başıma gelmez üşütmüşümdür
kilonu vermen gerek seni day listesine aldım zaten ordan bir süre devam edersingünaydın kızlar ben gelemedim kaç gündür istanbuldaydım işte yoğundu bakamadım buraya
SchonerDuft drdotty takıma girme şansım varsa girmeyi çok isterim
yok değilimdir ya psikolojik sanırımAnammm hamilemisin :)) gunun gectimi canim usutsen hadi iki gun miden bulansa,hayirlisi olsun poncigimm...
gitmeden önce olmuştum o gittikten sonra hiç olmadım yok ya yoktur sannmıyorumregli olmadın mı düğünden sonra . korunma varsa ihtimalde düşüktür
gram gram gidiyo gidicek inşallahkilonu vermen gerek seni day listesine aldım zaten ordan bir süre devam edersin
sabah yiyorum akşam değişken dün yeşil fasulye yedik ama ekmekte yedim bir tane biber ısırdım çok acıymış boğazıma kadar indi fazla yemiş oldum .yaa inanırmısın sabah çok dinç ve açlık hissetmeden uyandım
bende bu ara poğaçaya çok abanmıştım ama öğlen kontrollü yediğimden kilo almamışım sende sabah poğaça yiyosan akşamı çok hafif geçiştir
ben aslında çok sıkıldım hala fazlam var dikkat edeceğim artık demekten
korumayı güzel yapıyorum aldığımı verebiliyorum ama 62 de tıkandım kaldım bi an önce 58 e inip korumaya geçmek istiyorum
İyi olmana sevindim camım, çok geçmiş olsun.@kaptinn
SchonerDuft @bi-zuzu tugbaFB Nilar BitmeyenUmidim @Sahihuban poncikbirgelincik
Canlarım tüm takım arkadaşlarım vemoni
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yarım saat oluyor eve geldim. Çok ağrılı acılı günler geçirdim ama şimdi çok iyiyim.
kaç gün geçti poncik ?yok değilimdir ya psikolojik sanırımzaten belirtilerde var bu gün yarın olurum bence yani inşallah hayırlısı inşallah
gitmeden önce olmuştum o gittikten sonra hiç olmadım yok ya yoktur sannmıyorum
gram gram gidiyo gidicek inşallah
bugün yarın olmam gerekiyo geçmedi kuzumkaç gün geçti poncik ?
regli öncesi bulantı olabilir bende de zaman zaman oluyor hayırlısı olsun canım hakkındabugün yarın olmam gerekiyo geçmedi kuzum
benimde acıyla aram hiç iyi değildir yanlışlıkla acı yesem yarım ekmeği götürürüm bastırsın diyesabah yiyorum akşam değişken dün yeşil fasulye yedik ama ekmekte yedim bir tane biber ısırdım çok acıymış boğazıma kadar indi fazla yemiş oldum .
58 çok değil mi bölgesel çalışsan biraz sıkılaşsan klilon yerinde olur aslında
Zaten beklenen adetten Bı hafta faln sonra bulantı başlıyor:) bende ilk evlendiğimde psikolojik hep modem bulanır test yapardımbugün yarın olmam gerekiyo geçmedi kuzum
oh içimi rahatlattın ya inşallah olurum bugün yarınZaten beklenen adetten Bı hafta faln sonra bulantı başlıyor:) bende ilk evlendiğimde psikolojik hep modem bulanır test yapardım
İstemiyor musun hemen bende çok korkuyordum başlarda :) istemiyordum. Olursun havalarda değişikya insanın midesi başı heryeri kötüoh içimi rahatlattın ya inşallah olurum bugün yarın
BEN seviyorum acıyı ama fazlasını sevmiyorumbenimde acıyla aram hiç iyi değildir yanlışlıkla acı yesem yarım ekmeği götürürüm bastırsın diye
58 de kendimi daha iyi hissedecem canım
bölgesel yapmak çok istiyorum heveslenip bugün yapacam diyorum ama artık tüm iş bende yoruluyorum sanırım erkenden uyuyakalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?