Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

burası da sıcak halen yağmur pazar günü yağdı biraz o kadar .
az değil mi ? ben diyet yapamıyorum ya bu ara abah kahvaltı da yapamıyorum. hep poağaça alıyorum
gecmesine sevindim canim napion nasilsin?
çok uykuluyum buki uykumu alamıyorum bıraksalar öğlene kadar uyuyacam sen nasılsın tatil ne zaman başlıyor

yaa inanırmısın sabah çok dinç ve açlık hissetmeden uyandım
bende bu ara poğaçaya çok abanmıştım ama öğlen kontrollü yediğimden kilo almamışım sende sabah poğaça yiyosan akşamı çok hafif geçiştir
ben aslında çok sıkıldım hala fazlam var dikkat edeceğim artık demekten
korumayı güzel yapıyorum aldığımı verebiliyorum ama 62 de tıkandım kaldım bi an önce 58 e inip korumaya geçmek istiyorum

Anammm hamilemisin :)) gunun gectimi canim usutsen hadi iki gun miden bulansa,hayirlisi olsun poncigimm...
yok değilimdir ya psikolojik sanırım zaten belirtilerde var bu gün yarın olurum bence yani inşallah hayırlısı inşallah

regli olmadın mı düğünden sonra . korunma varsa ihtimalde düşüktür
gitmeden önce olmuştum o gittikten sonra hiç olmadım yok ya yoktur sannmıyorum

kilonu vermen gerek seni day listesine aldım zaten ordan bir süre devam edersin
gram gram gidiyo gidicek inşallah

sabah yiyorum akşam değişken dün yeşil fasulye yedik ama ekmekte yedim bir tane biber ısırdım çok acıymış boğazıma kadar indi fazla yemiş oldum .
58 çok değil mi bölgesel çalışsan biraz sıkılaşsan klilon yerinde olur aslında

kaç gün geçti poncik ?

benimde acıyla aram hiç iyi değildir yanlışlıkla acı yesem yarım ekmeği götürürüm bastırsın diye
58 de kendimi daha iyi hissedecem canım
bölgesel yapmak çok istiyorum heveslenip bugün yapacam diyorum ama artık tüm iş bende yoruluyorum sanırım erkenden uyuyakalıyorum

BEN seviyorum acıyı ama fazlasını sevmiyorum
bende istiyorum aslında haftada 2 kere yapsak bile hiç yoktan iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…