Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Daha iyiyim kuzum. Pek kalkmıyorum dikkat etmeye çalışıyorum. Cuma kontrolüm var. İyiye gidiyorum.
Sen nasılsın hedefin 58 miş
Benim ilk hedefim 75
ayy kalkma yat birazda dinlen işte fırsat bu fırsat
evet canım hedefime ulaşıyımda kurtulayım artık diyorum 62-63 arasıyım (akşam yemeğini kestim yoğurtla geçiştiriyorum sabah ve öğlende cıs cos yok )
ilk hedef 75
sen bi iyileşte SchonerDuft le senin kulaklarından çekecem ben

Eşim akşam yemeklerini yoğurt ve salatalıkla geçiştirerek 20 kilo verdi 51 yaşında fittt görsen 35 demezsin
Bende saldıkça saldım yine biraz toparlanayım kulaklarımıda çek, saçımıda çek hiç hoş değilim böyle.
Safra kesemin ağırlığı düşer kilomdan diyordum. Taşlarla birlikte 10 kilo gider diyordum
3 kilo geldi serumlardan

Sağlığın duzelınce verirsin canım dert etme kılo nedırkı elimizin kırı

ahahaha annemde çok sevinmişti safra kesesi ameliyatı sonrası sonuçta bi organım yok illaki zayıflamışımdır diye ama oda kilo alarak geri dönmüştü
akşam bence en önemli öğün onu az biraz abarttıkmı gün içinde zayıflamak uğruna yaptıkların çöp bana göre
aslına bakarsan midem yoğurtlada doğuyor ama gözüm eşimin ve kızımın yemeklerine kayıyor
bizde şöyle bi çözüm bulduk eşim bi süre yemek istemiyorum senden kızı doyur yeter dedi bende kıza 6 da yediriyorum (ona sebze ağırlıklı bi yemek yapıyorum sebzeyi eşimde bende yemiyoruz malesef ) eşimde tost,kahvaltı ne buluyorsa yiyor valla (onun için karnı doysun ekmek peynirle doysun çok önemi yok )

68,70 e düştüm yürüyüşede başlıcaz eşimle havada serinledi bayağı . hafta sonları boşluğum olcak 1 günü kesin sporda olcak ama içkiye çare bulmam lazım içmeden duramıyorum bu ara

kuzum anestezi aldın ben aldığım 20 dk anesteziden + 1,5 kilo kadar almıştım birde ilaç serum derken ödem olcak iyi tarafı birden ödemler gidecek

68,70 e düştüm yürüyüşede başlıcaz eşimle havada serinledi bayağı . hafta sonları boşluğum olcak 1 günü kesin sporda olcak ama içkiye çare bulmam lazım içmeden duramıyorum bu ara
o zaman içkiyide haftada bir'e indir hatta spor yaptığın gün olsun (ne kadar uyumlu ikili dimi )
böyle yaparak bu yaptığım spor bu içtiğim şey içinmiydi diye bırakırsında belki
içki üzgünüm ki kilo vermeyi yavaşlatıyor,şişiriyor

içki sağlığa zararlı diyerek kamu spotu oluşturman gerekiyordu
her yerim selülit doldu benim spora başlıyoruz diyorum başlayamıyoruz

içki sağlığa zararlı diyerek kamu spotu oluşturman gerekiyordu
her yerim selülit doldu benim spora başlıyoruz diyorum başlayamıyoruz
dedim ya onun içindeydi o kısım
selülit senin içkiden benim kahveden napcaz bilmem krem arayışındayım bende bide her duş sonrası kese yapmayı düşüüyorum
selülit azaltıcı spor denk gelmişti geçen ama nerde yapacak tugba

Spor Listesi

tgb1907 =>

Sahihuban =>

SchonerDuft =>

poncikbirgelincik =>

masal3487 =>

bi-zuzu =>

Nidsalii =>

Nilar =>

orkide1453 =>

bir garip =>

bende kahveye dadandım bu ara 1 kupa türk kahvesi içiyorum çay bol kepçe içiyorum zaten
atsana bakayım nasılmış video ağaç lifi almalısın onu önce sıcak suda bekletip öyle kullanmaya başlamalısın yoksa derini çizer . ben sürekli kullanıyorum bu arada birde cilt çatlaklarına ne iyi geliyor ben çok çatladım bu ara

ozon yağı diye bişey varmış faydası olmayan biyer yokmuş cildeiçatlağa,uçuğa,selülite herşeye faydası varmış ben almayı düşünüyorum onu kokusu çok kötüymüş sadece onada katlanırım artık
at kılı fırçasını duymuştum ama senin dediğini duymamıştım bakayım bi bende
instada bi sayfada görmüştüm ekleyim seni gönderiye

gördüm gördüm ...
ozon yağı ne bea .. sen bizim için kendini feda et bak bir benim dediğim lif aktarlarda satılıyor

gördüm gördüm ...
ozon yağı ne bea .. sen bizim için kendini feda et bak bir benim dediğim lif aktarlarda satılıyor
bizim iş yerinde pek meşhur bi yağ kullanan çok feda ettiler kendilerini ben biraz daha beklemedeyim
ay sadece biz konuşuyoruz seninle özelden konuşalım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…