- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.301
istememek değil aslında isterim ama eşim yanımda değil o yüzden çok zor olur ve daha erken biz şimdi düşünmüyodukİstemiyor musun hemen bende çok korkuyordum başlarda :) istemiyordum. Olursun havalarda değişikya insanın midesi başı heryeri kötü
ay buaralar bende öyleyim kuzum ya hic dinlenmiyo bünyem sanki... Cuma yola cikcaz eger kismet olursa... samsuna gitcez cok merak ediyorum oralari, belki yol üstünde diye olursa Ankara ve kapadokyada görelim dedik ama o daha kesin degil, daha hic görmedim oralari:) ona bakarsan istanbulun bile Asya yakasini görmemis biriyimburası da sıcak halen yağmur pazar günü yağdı biraz o kadar .
az değil mi ? ben diyet yapamıyorum ya bu ara abah kahvaltı da yapamıyorum. hep poağaça alıyorum
çok uykuluyum buki uykumu alamıyorum bıraksalar öğlene kadar uyuyacam sen nasılsın tatil ne zaman başlıyor
benim kaç gündür midem bulanıyor inşallah korktuğum başıma gelmez üşütmüşümdür
Hayırlısı olsun ozaman canımistememek değil aslında isterim ama eşim yanımda değil o yüzden çok zor olur ve daha erken biz şimdi düşünmüyoduk
olursada sevinirim olmazsa da öyle bi durum
Çok guzel olmuş canım. Bol sebze yemişsin bağırsakların hareketlenırKızlar menumu yazayım pek kimse yazmıyor bu arada
Sabah uyandığımda 3 ceviz
Kahvaltı
Menemen
Bir buçuk dilim peynir
6 yeşil zeytin
Bir kase yoğurt
1 dilim TB ekmeği
Ara bir avuç fındık ve bir elma
Akşam18.45
bir tabak kabak yemeği
Dört kaşık kinoali ıspanak yemegi
40 dk yürüyüş ve 2 litre su
Güzel menü canım afiyet olsun,bisiklet en güzel sporMenum
11.00
Peynirli Yumurta
Bır dılım ekmek
Domates salatalık
Bal kaymak bir kaşık
Ara
Meyveli yoğurt
Mandalına
17.30
2 bulgurlu kıymalı dolma
3lıtre su
Bı saat bisiklet yuruyuş
Kinoalı ıspanak nasıldı beğendin mi ?Kızlar menumu yazayım pek kimse yazmıyor bu arada
Sabah uyandığımda 3 ceviz
Kahvaltı
Menemen
Bir buçuk dilim peynir
6 yeşil zeytin
Bir kase yoğurt
1 dilim TB ekmeği
Ara bir avuç fındık ve bir elma
Akşam18.45
bir tabak kabak yemeği
Dört kaşık kinoali ıspanak yemegi
40 dk yürüyüş ve 2 litre su
Afiyet olsun güzel menüMenum
11.00
Peynirli Yumurta
Bır dılım ekmek
Domates salatalık
Bal kaymak bir kaşık
Ara
Meyveli yoğurt
Mandalına
17.30
2 bulgurlu kıymalı dolma
3lıtre su
Bı saat bisiklet yuruyuş
Aslında semizotuyla yapılıyor olmadığı için ispanakla yaptım çok güzel oldu,tavsiye ederimKinoalı ıspanak nasıldı beğendin mi ?
Afiyet olsun güzel menü
Kinoa yi hiç denemedim bir kere karabuğday aldım berbat bir tadı vardı ondan beri değişik tad denerken iki kere düşünüyorumAslında semizotuyla yapılıyor olmadığı için ispanakla yaptım çok güzel oldu,tavsiye ederim
smsun güzel bir şehir ama ben sevemedim samsunuay buaralar bende öyleyim kuzum ya hic dinlenmiyo bünyem sanki... Cuma yola cikcaz eger kismet olursa... samsuna gitcez cok merak ediyorum oralari, belki yol üstünde diye olursa Ankara ve kapadokyada görelim dedik ama o daha kesin degil, daha hic görmedim oralari:) ona bakarsan istanbulun bile Asya yakasini görmemis biriyim
günaydın canımgünaydın kızlar
Kinoanin faydalarına bak istersen o kadar çok ki,ondan aldım aslında tadı bana güzel geldi,ben de karabugdayi hiç denemedimKinoa yi hiç denemedim bir kere karabuğday aldım berbat bir tadı vardı ondan beri değişik tad denerken iki kere düşünüyorum
günaydın kızlar
günaydın canım
günaydın kızlarrr
en son 66 ydım gram gram veriyorumhayırlısı ponçik kaç kilosun yine yarışalım barı bbu sefer verelim
amin canımmHayırlısı olsun ozaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?