- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.341
bizim iş yerinde pek meşhur bi yağ kullanan çok feda ettiler kendilerini ben biraz daha beklemedeyim
ay sadece biz konuşuyoruz seninle özelden konuşalım bari
Sağol canım ya ne güzel dua etmişsin Allah razı olsunTeşekkür ederim canım listeye girdin hayırlı olsun dilerim kolaylıkla gider kiloların ve başarılı bir tedavi süreci atlatırsın. Allah kalbindeki dileği versinkuzum
Cok iyi tebrikler canimMenumu yazayım erkenden
Sabah 3 ceviz iki kuru kayısı
Kahvaltı 11.00
Bir dilim peynir
7 yeşil zeytin
1 has yumurta
Bir kase yoğurt
Bir kasik kaymak
1 dilim ekmek
Sivri biber
Ara bir yeşil elma bir avuç fındık
Akşam 18.45
Bir tabak zy fasulye yemeği
Bir dilim tb ekmeği
Bir kase yoğurt
40 dk yürüyüş yapıldı ayrıca 30 dk okula yürüyerek gidilip gelindi
2 litre su
Çok şükür ben sporu alışkanlık haline getirdim hergun 40 dk yürüyorum bir de okula yürüyerek gidip geliyorum on bin adımın altına hiç dusmedim@Bir garip @bi-zuzu @NidsaliiNilar @poncikbirgelincik orkide1453 tugbaFB masal3487 @Sahihuban
kızlar spor yapmak mecburi bilginize market yürüyşleri de geçerli pazar alışverişi de yeterk hareket olsun
@selcanmehmetcan seni bilerek eklemedim tedavin olcaksa burya aklın takılmasın diye ekle dersen eklerim leslie 1 mil yaparsın
Bol eksi gelir artık:) )Menumu yazayım erkenden
Sabah 3 ceviz iki kuru kayısı
Kahvaltı 11.00
Bir dilim peynir
7 yeşil zeytin
1 has yumurta
Bir kase yoğurt
Bir kasik kaymak
1 dilim ekmek
Sivri biber
Ara bir yeşil elma bir avuç fındık
Akşam 18.45
Bir tabak zy fasulye yemeği
Bir dilim tb ekmeği
Bir kase yoğurt
40 dk yürüyüş yapıldı ayrıca 30 dk okula yürüyerek gidilip gelindi
2 litre su
Bende anlamış değilim anlayan beri gelsin eskiden boylemiydikListedekılerı neden cuma görüyoruz sadece nerde bu mıllet
1. Sayfada kurallarımız yazıyor uyarım diyorsan kendini tanıtmak ile başlayabilirsinİyi akşamlar bende katılabilir miyim aranıza
Diğer gruplarda böylemi okumuyorum pek ama böyle olursa tabıı motivasyon olmuyor. Hiç diyet konuşulmuyorkı ne yenildiği yazılmıyor menulere yorum yok..Bende anlamış değilim anlayan beri gelsin eskiden boylemiydik
haklısın canım ...Diğer gruplarda böylemi okumuyorum pek ama böyle olursa tabıı motivasyon olmuyor. Hiç diyet konuşulmuyorkı ne yenildiği yazılmıyor menulere yorum yok..
onlara bakıyorum zaten kimlerin yazmadığını biliyorum diskalifye etme hakkımız var ama bu sefer bir daha cuma yarışmasında yarışamaz .Gunluk 5 mesaj yazma zorunlugumu olsa gerci ilk sayfada yaziyor ama uyan cok olmuyor gibi
Olmaz migünaydın
bugün yürüyüş var mı
okula öğlen gidiyorsun sanırım .Olmaz mieşimin uyanmasını bekliyorum,önce sağlık ocağına ugrariz,şekerimize ve diğer vitamin değerlerimize baktırmak istiyorduk kaç zamandır sonra 40 dk rutin yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?