Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menumu yazayım erkenden

Sabah 3 ceviz iki kuru kayısı
Kahvaltı 11.00

Bir dilim peynir
7 yeşil zeytin
1 has yumurta
Bir kase yoğurt
Bir kasik kaymak
1 dilim ekmek
Sivri biber

Ara bir yeşil elma bir avuç fındık

Akşam 18.45

Bir tabak zy fasulye yemeği
Bir dilim tb ekmeği
Bir kase yoğurt

40 dk yürüyüş yapıldı ayrıca 30 dk okula yürüyerek gidilip gelindi
2 litre su

Cok iyi tebrikler canim

Çok şükür ben sporu alışkanlık haline getirdim hergun 40 dk yürüyorum bir de okula yürüyerek gidip geliyorum on bin adımın altına hiç dusmedim

Bol eksi gelir artık:) )

Iyı akşamlar kızlar bugunku menum
Sabah
Ikı haş yumurta
Bır kasik labne
Bır kaşık acuka
Yarım dilim ekmek
Yeşilçay
Ara
Bır dılım elma ve mandalına
Öğle
Bır tane dolma
Ara
Bıkaç kaşık aşure
Akşam
Bır kase mercimek çorbası
Ikı balık nagıt
Salata
2lıtre su
Bı saat bisiklet

Diğer gruplarda böylemi okumuyorum pek ama böyle olursa tabıı motivasyon olmuyor. Hiç diyet konuşulmuyorkı ne yenildiği yazılmıyor menulere yorum yok..
haklısın canım ...
burda olan gözüme batan deyim girip kendi hkkında bilgi verip çıkan vr bu bile motivasyonu düşürür . kimse kimseye fkir vermiyor spor listesini kaçıncı kere hazırladım bilmiyorum katılım yok toparlamak için sizlere ihtiyaç var herbirimize ayrı ayrı bir kişi ile olmuyor malesef . bende bu ara yoğunum kafam yoğun yani pek ilgilenemiyorum

Olmaz mi eşimin uyanmasını bekliyorum,önce sağlık ocağına ugrariz,şekerimize ve diğer vitamin değerlerimize baktırmak istiyorduk kaç zamandır sonra 40 dk rutin yürüyüş
okula öğlen gidiyorsun sanırım .
oh ne güzel valla bizde bir oturtsak şu yürüyüşleri muhteşem olacak şimdi mevsim açık hava yürüyüşlerine uygun ne soğuk ne de sıcak

Spor Listesi
03/10/2018

tgb1907 =>

Sahihuban =>

SchonerDuft => 10+

poncikbirgelincik =>

masal3487 =>

bi-zuzu =>

Nidsalii =>

Nilar =>

orkide1453 =>

bir garip =>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…