- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.801
Tamam canim bakarim , buz lazeri duymustum baya acisiz oluyormus sanirim. Tesekkurler :)Zaten hep ne kadar pahalı o kadar iyi diye düşünülüyorEğer buz lazer düşünürsen internette direk kendi sitesinde yapılan merkezleri vermiş daha güvenilir olur mutlaka oraya bak 20 yaşındayım buranın en küçüğü oluyorum
Cok saol canim, tekrar hosbuldum. Buarada bu sabahki kilom 59.6Hoş geldin canim.. bol bol kg vermeler diliyorum :)) bol şanslar sana..
eşim bulmuş bi tane akşam 14 tl ye almış meyve niyetine yedik :d zaten iki tane lazımdı sonraya bıraktımBende bulamadim migrosa gittim hep kuf olmus sinekler ucusuyordu birde fiyatina 13tl yazmislar,saglam olsaydi alcaktim bulamadim..
Eger gecmedeydi gidicktm kuzum ama bekarkb bi kere gitmstm zatn ilac fln vermemisti dogum sonrasi oluyoms galiba her yerde syni sryler yaziyoİki hafta normal degil canim bi dr git ihmal etme gerci senin oncedende kabizlik oluyormus ama bilmiyorum...
koltuk altı bıyık özel bölge 600 tl ye anlaştık bacakları gözüm keserse ilerde yaptırırım dedim çünkü çok acıdı yoksa komple bacak içinde konuşacaktım . 5 ay boyunca geçerse muhteşem olcak ağda yapmaktan yoruldum özel bölge özellikleA bak bu çok güzelmiş o zaman kesin biter ben tüm vücut 2800 e yaptırıyorum benim daha 2 seans 2 kontrol oldu işte Sen kaça anlaştın
maşaallah kuzumTunaydinbiz gidiyoruz ananeye kirk ucurmaya
Amin insallahhh tsekkur ederiz teyzesiimaşaallah kuzum
hayırlarla nice yıllara yaşlaraaaaaaa
PONCİK ADAY LİSTESİNDE AMA ORTADA YOK YANINDA BİRİ VARSA KKYA GİREMİYOR BENDE YENİ HEDEF BELİRLEDİM KENDİMEKizlar bu arada ben gelen giden bitsin takima doncem az kaldi yani 65 kiloyum ama malum kabizlik vardi bi kac gune cikar tam.kilom meydana
Belki poncikide ikna ederim beraber dönerizzzzponcikbirgelincik
Sabitmisin canımdün birebir uydum diyetime :) yesss
bu sabah biraz kaçamak oldu çünkü evde yapmadım kahvaltımı maalesef.
ama ara öğün yapmayarak tolere ettim :)
Daha çok erken değilim canım şimdiden yorma kendını:)Kizlar bu arada ben gelen giden bitsin takima doncem az kaldi yani 65 kiloyum ama malum kabizlik vardi bi kac gune cikar tam.kilom meydana
Belki poncikide ikna ederim beraber dönerizzzzponcikbirgelincik
Saol kuzum esime soyleyimde gelirken alsın deneyim antibiyotik iciyorum yarinda ise gitmeyecem gecer insallahCok sağol canim,cok gecmis olsun..
bol bol elma zencefil papatya ebegumeci kaynat ic allahin izniyle 1,5 gunde oksurugun kesilir.. buyuk alt caydanliga suyu doldur,elmalar buyukse 3 adet yeter 4 parcaya bol 15_20 dk kaynamaya birak icine zencefil corek otu da at elmayla kaynasin,20dk kaynama suresi bitince elmanin icine bir limonu böl sık koy,bir tutam papatya,bor tutam ebegumeci otu at 2dk kaynasin kapat ocagi bu arada su eksildiyse suyu ilave et 20 demlenmeye birak gel git iki uc saatte ic bir bucuk günde rahatlatir balgami sokturur ,gogusunu,ciğerini rahatlatir bu bitince ikinci gunde yap tamamen ilacsiz atlatirsin.bronsite, astima, öksürüğe, gribe bire bir diger kizlar bu tarifi kayt edin.(bu kuru ictikten sonra oksuruk arttikca balgam sokturur biraz acir iciniz yureginiz ama bir saat için de rahatlatir rahatlattiktan sonra gecmis olur zaten :))
Ben biraz daha iyiyim canimda kiz hasta gondermedim krese evde yatiyoruz ikimizde sen ne yaptin lazere başlamışin hayirli olsun cok acıdı mı bende aralikta dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?