Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam canim bakarim , buz lazeri duymustum baya acisiz oluyormus sanirim. Tesekkurler :)

Bende bulamadim migrosa gittim hep kuf olmus sinekler ucusuyordu birde fiyatina 13tl yazmislar,saglam olsaydi alcaktim bulamadim..
eşim bulmuş bi tane akşam 14 tl ye almış meyve niyetine yedik :d zaten iki tane lazımdı sonraya bıraktım

A bak bu çok güzelmiş o zaman kesin biter ben tüm vücut 2800 e yaptırıyorum benim daha 2 seans 2 kontrol oldu işte Sen kaça anlaştın
koltuk altı bıyık özel bölge 600 tl ye anlaştık bacakları gözüm keserse ilerde yaptırırım dedim çünkü çok acıdı yoksa komple bacak içinde konuşacaktım . 5 ay boyunca geçerse muhteşem olcak ağda yapmaktan yoruldum özel bölge özellikle

dün birebir uydum diyetime :) yesss
bu sabah biraz kaçamak oldu çünkü evde yapmadım kahvaltımı maalesef.
ama ara öğün yapmayarak tolere ettim :)

Kizlar bu arada ben gelen giden bitsin takima doncem az kaldi yani 65 kiloyum ama malum kabizlik vardi bi kac gune cikar tam.kilom meydana
Belki poncikide ikna ederim beraber dönerizzzz poncikbirgelincik
PONCİK ADAY LİSTESİNDE AMA ORTADA YOK YANINDA BİRİ VARSA KKYA GİREMİYOR BENDE YENİ HEDEF BELİRLEDİM KENDİME 60 OLCAM SEN GEL ÖYLE BAŞLAYIM BENDE

MİNİK ADAYLARIMIZ
590.ETAP

Buki_89 (66,5///)
selcanmehmetcan(76,30///%)

Bir garip ( 55,80///%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (62,60///%)
drdotty(79,10///%)
SchonerDuft
(69,40 ///%)
tobosolu_dulcinea (59,8///%)
poncikbirgelincik (67.20/// %)
orkide1453 ( 64,20///%) 29 eylül
Verano_porteno (59,60///%) B.tarihi:09/10/2018 B.kilosu:59,60 Hedef kilo :

Saol kuzum esime soyleyimde gelirken alsın deneyim antibiyotik iciyorum yarinda ise gitmeyecem gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…