Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

HADİ YA NERDE YAPTIRDIN NE ZAMAN YAPTIRDIN TÜM SEANSLAR BOŞA MI GİTTİ ŞİMDİ

Haklısın canım. Kullanıcı yorumlarına bakıyorum çok memnun olanda var hiç memnun olmayanda o yuzden alıp denemeden bilemeyecegım anlaşılan

Daha küçük canım sureklı vızırdanma modundadır:) buyudukce oyuncaklar ilgisini çekmeye başladıkca rahatlarsın
Evet uyuyup uyanip aglayip emişiyoruz
Şukur ya zorlamiyo beni. Beni kendi vücudumdaki rahatsizliklar zorladi 40 gun boyunca

burya teyzem ve annemin kuzeni gitmiş memnunlar .
5 ayda bitmez mi kuzum diyorsun . kontrollerde lzer uygulama oluyor mu peki ? yazdığım iyi olmuş sorayım bunları .
Koltuk altı biter ama bıyık ve özel bölge zor bence ama yoğunluğuna bağlı bide kontrol seanslarında yere bağlı atanda var atmayanda eğer kontrol seansın olursa en azından bıyık bölgesine attır abla yüzün dökülmesi uzun sürüyor istersen yaparlar bence

Hormon bozukluğu falan varmıydı belki onlardan kaynaklanıyosa bitmeme olabilir bide tabi kullandıkları makinede çok önemli ayrıca yaparken bitme garantisi vermişlermiydi

Haklısın canım. Kullanıcı yorumlarına bakıyorum çok memnun olanda var hiç memnun olmayanda o yuzden alıp denemeden bilemeyecegım anlaşılan
O zaman markaları iyi bak duyduğum olursa Bı sorar söylerim sanada zaten tek tükmüş seninki evde yapsan azalır zaten daha fazla çıkmaz

Hormon bozukluğu falan varmıydı belki onlardan kaynaklanıyosa bitmeme olabilir bide tabi kullandıkları makinede çok önemli ayrıca yaparken bitme garantisi vermişlermiydi

Belki de vardir, guzellik merkezinde yaptirdim, bakilmadi oncesinde. Tip merkezlerinde vs. Bakiyorlar sanirim. Donunce tekrar gidicem, koltuk alti ve bacaklarimda kalanlar icin :)

Sordum bugün 10 seans veriliyor 10 seansta kontrol veriliyor kontrolde buzlu lazer ana seansta soğuk havalı lazer uygulanıyor. 20 seansta biter gibime geliyor . Bana daha yüksek uygulamış. Sen ne kadara yaptırıyorsun

Bugunku menum
Sabah
Menemen
Ikı dilim peynır
Bır dılım ekmek
Bır kaşık labne
Bır kaşık reçel
Azıcık nutella
Ara
Mandalına
Öğle
Bır tabak karnabahar
Ara
Bır jelıbon
Akşam
Bır tavuk baget
Bır muz
Yarım saat bisiklet
Akşam Ikı but gıyıcektım yiyemedim karnım ağrıyor bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…