- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.761
Tmm canim haftasonu anca yuklerim burda video yukleyemiyorum çekmiyor. komple ölçülerimi de alırımdene bakalım yaptıklarının videosunu bana at tüm vücüut ölçüde al bakalım ne kadar etki edecek sende
Çok değil canım seyrek. Zaten çok sık değildir kıllarım geneldedeaynen öyle anladığı dil ne ise o şekilde konuşacaksın..
konuştum ama bırakmadı beni özelden anlatayım sana
ne kadar çıktı fazlaca mı çıktı seyrek mi ?
HADİ YA NERDE YAPTIRDIN NE ZAMAN YAPTIRDIN TÜM SEANSLAR BOŞA MI GİTTİ ŞİMDİBen de yaptirdim, nedense her bolgede ayni sonuc vermedi bende. Bacaklarim bitti sayilir tek tuk var , senede 1 veya 2 defa yaptirsam yeter kalanlara. Koltuk alti zayiflasti ama bitmedi. Ozel bolge hic etki etmedi 8. Seansta fln biraktim ben de. Koltuk altina devam ederim ama ozel bolgeye yaptirmicam. Ev icin satilanlar daha dusuk teknoloji, bence kalanlar icin fln alinabilir. Tamamen bitirmede yeterli olur mu bilmiyorum
Tmm canim haftasonu anca yuklerim burda video yukleyemiyorum çekmiyor. komple ölçülerimi de alırımdene bakalım yaptıklarının videosunu bana at tüm vücüut ölçüde al bakalım ne kadar etki edecek sende
Haklısın canım. Kullanıcı yorumlarına bakıyorum çok memnun olanda var hiç memnun olmayanda o yuzden alıp denemeden bilemeyecegım anlaşılanDoğumdan sonra hormonlar canlandığı için çıkması doğal bunu lazercilerde hep der Ama eskisi kadar çıkmaz Bu sefer daha az seansla bitebilir ama en iyisi bence yerinde yaptırmak ama evde dersen iyi araştır yinede
E canim dogumdan sonra kizim 4 aylikti haliyle 2. Srzeryan belim 127 cm di ben şok zaten hemen diyet ve lesli ile suan belim 102 cm :)Bel 25 cm minasil oldu o?
Daha küçük canım sureklı vızırdanma modundadır:) buyudukce oyuncaklar ilgisini çekmeye başladıkca rahatlarsınAlistm sukur sadece ev isiyle anneligi ayni anda yapamiyorm yapanlarada hayranim su ara
Evet uyuyup uyanip aglayip emişiyoruzDaha küçük canım sureklı vızırdanma modundadır:) buyudukce oyuncaklar ilgisini çekmeye başladıkca rahatlarsın
ÇIKRLAR BNDEN YANA AMnasi birakmiyo yaa akrabayla is yapmanin kotu yani uste
OK CANIMTmm canim haftasonu anca yuklerim burda video yukleyemiyorum çekmiyor. komple ölçülerimi de alırım
BENİMDE HEP AZALDIM MA TEDAVİLERDEN KARNIM VE GÖĞÜSLERİMDE ÇIKMAYA BAŞLADIÇok değil canım seyrek. Zaten çok sık değildir kıllarım geneldede
Otur oturdjgun yerde o zamanÇIKRLAR BNDEN YANA AM
OK CANIM
BENİMDE HEP AZALDIM MA TEDAVİLERDEN KARNIM VE GÖĞÜSLERİMDE ÇIKMAYA BAŞLADI
Öyle yapacak artık canımHADİ YA OLSUN BULDUĞUNDA YAPARSIN SENDE KUZUM
Koltuk altı biter ama bıyık ve özel bölge zor bence ama yoğunluğuna bağlı bide kontrol seanslarında yere bağlı atanda var atmayanda eğer kontrol seansın olursa en azından bıyık bölgesine attır abla yüzün dökülmesi uzun sürüyor istersen yaparlar benceburya teyzem ve annemin kuzeni gitmiş memnunlar .
5 ayda bitmez mi kuzum diyorsun . kontrollerde lzer uygulama oluyor mu peki ? yazdığım iyi olmuş sorayım bunları .
Hormon bozukluğu falan varmıydı belki onlardan kaynaklanıyosa bitmeme olabilir bide tabi kullandıkları makinede çok önemli ayrıca yaparken bitme garantisi vermişlermiydiBen de yaptirdim, nedense her bolgede ayni sonuc vermedi bende. Bacaklarim bitti sayilir tek tuk var , senede 1 veya 2 defa yaptirsam yeter kalanlara. Koltuk alti zayiflasti ama bitmedi. Ozel bolge hic etki etmedi 8. Seansta fln biraktim ben de. Koltuk altina devam ederim ama ozel bolgeye yaptirmicam. Ev icin satilanlar daha dusuk teknoloji, bence kalanlar icin fln alinabilir. Tamamen bitirmede yeterli olur mu bilmiyorum
O zaman markaları iyi bak duyduğum olursa Bı sorar söylerim sanada zaten tek tükmüş seninki evde yapsan azalır zaten daha fazla çıkmazHaklısın canım. Kullanıcı yorumlarına bakıyorum çok memnun olanda var hiç memnun olmayanda o yuzden alıp denemeden bilemeyecegım anlaşılan
Hormon bozukluğu falan varmıydı belki onlardan kaynaklanıyosa bitmeme olabilir bide tabi kullandıkları makinede çok önemli ayrıca yaparken bitme garantisi vermişlermiydi
Sordum bugün 10 seans veriliyor 10 seansta kontrol veriliyor kontrolde buzlu lazer ana seansta soğuk havalı lazer uygulanıyor. 20 seansta biter gibime geliyor . Bana daha yüksek uygulamış. Sen ne kadara yaptırıyorsunKoltuk altı biter ama bıyık ve özel bölge zor bence ama yoğunluğuna bağlı bide kontrol seanslarında yere bağlı atanda var atmayanda eğer kontrol seansın olursa en azından bıyık bölgesine attır abla yüzün dökülmesi uzun sürüyor istersen yaparlar bence
Markete çıktık geldık kızımla havalar hiç soğumasa yaaa:)Naptınız kızlar
Soğudu ya sıcaklardan iyidir :) neler aldınızMarkete çıktık geldık kızımla havalar hiç soğumasa yaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?