Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sordum bugün 10 seans veriliyor 10 seansta kontrol veriliyor kontrolde buzlu lazer ana seansta soğuk havalı lazer uygulanıyor. 20 seansta biter gibime geliyor . Bana daha yüksek uygulamış. Sen ne kadara yaptırıyorsun
A bak bu çok güzelmiş o zaman kesin biter ben tüm vücut 2800 e yaptırıyorum benim daha 2 seans 2 kontrol oldu işte Sen kaça anlaştın

Karnabahar haşlanmış dimiaradaki küçükler kaçamak gibi değil olmamış güzel olmuş bence

Bugunku menum
12 ' de : sucuklu yumurta,1 parca peynir, 6 zeytin, 2 domates, 10 tane kaju
6' da: 6 parca kucuk tavuk nugget

Nasıl özledim düzenli yemeyi kaçamak yapınca artık bünyem hemen şişiyor düzenden çıkıncayarın başlıyorum toparlamaya inşallah spor yapamıycam ama en azından günde 10bin adıma tamamlıycam başka yolum yokBu hafta kesin artıo kadar vermişkenneyse sakinim

Bu sefer tamamen hallolur inşallah ama yinede bi baktır sen hormonlara
Keske ben de bitene kadar anlassaydim. Ben seansina 400 veriyordum. 10 seans devam ettim sanirim. Ama son iki seans ozel bolge iptal ettirdim. Fiyat dustu biraz. Evet kesinlikle hormonlarima baktirmam lazim. Yani koltuk alti ve ozel bolgenin bitmemesi hormonlarla alakali olabilir.

Belki makineden de kaynaklanabilir bu sefer iyice araştır abla boş yere gitmesin

Belki makineden de kaynaklanabilir bu sefer iyice araştır abla boş yere gitmesin
Walla arastirmakla da olmuyor, cevremdeki herkese sordum diyebilirim. Cok memnunuz, cok memnunuz. Neden memnunlarsa simdi dusunuyorum, pahaliymis yani! Bu bahsettigim fiyatlar 3 yil oncesinin fiyatlari. Internette de ozaman arastirirken reklamlardan duzgun bir yer bulamamistim. Bu sefer daha dikkatli olacam ama bakalim. Kac yasindasin canim sen ? Abla deyince

Zaten hep ne kadar pahalı o kadar iyi diye düşünülüyorEğer buz lazer düşünürsen internette direk kendi sitesinde yapılan merkezleri vermiş daha güvenilir olur mutlaka oraya bak20 yaşındayım buranın en küçüğü oluyorum

Cok sağol canim,cok gecmis olsun..
bol bol elma zencefil papatya ebegumeci kaynat ic allahin izniyle 1,5 gunde oksurugun kesilir.. buyuk alt caydanliga suyu doldur,elmalar buyukse 3 adet yeter 4 parcaya bol 15_20 dk kaynamaya birak icine zencefil corek otu da at elmayla kaynasin,20dk kaynama suresi bitince elmanin icine bir limonu böl sık koy,bir tutam papatya,bor tutam ebegumeci otu at 2dk kaynasin kapat ocagi bu arada su eksildiyse suyu ilave et 20 demlenmeye birak gel git iki uc saatte ic bir bucuk günde rahatlatir balgami sokturur ,gogusunu,ciğerini rahatlatir bu bitince ikinci gunde yap tamamen ilacsiz atlatirsin.bronsite, astima, öksürüğe, gribe bire bir diger kizlar bu tarifi kayt edin.(bu kuru ictikten sonra oksuruk arttikca balgam sokturur biraz acir iciniz yureginiz ama bir saat için de rahatlatir rahatlattiktan sonra gecmis olur zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…