- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.781
JelıbonSoğudu ya sıcaklardan iyidir :) neler aldınız
Jelıbonoda tuttu paketi bıtane alıcam dedı koştu hepsi yere dokuldu çöpe attık iyi oldu. Söz dinlesin aglıyor tabi sonrasında:)
A bak bu çok güzelmiş o zaman kesin biter ben tüm vücut 2800 e yaptırıyorum benim daha 2 seans 2 kontrol oldu işte Sen kaça anlaştınSordum bugün 10 seans veriliyor 10 seansta kontrol veriliyor kontrolde buzlu lazer ana seansta soğuk havalı lazer uygulanıyor. 20 seansta biter gibime geliyor . Bana daha yüksek uygulamış. Sen ne kadara yaptırıyorsun
Bu sefer tamamen hallolur inşallah ama yinede bi baktır sen hormonlaraBelki de vardir, guzellik merkezinde yaptirdim, bakilmadi oncesinde. Tip merkezlerinde vs. Bakiyorlar sanirim. Donunce tekrar gidicem, koltuk alti ve bacaklarimda kalanlar icin :)
Karnabahar haşlanmış dimiBugunku menum
Sabah
Menemen
Ikı dilim peynır
Bır dılım ekmek
Bır kaşık labne
Bır kaşık reçel
Azıcık nutella
Ara
Mandalına
Öğle
Bır tabak karnabahar
Ara
Bır jelıbon
Akşam
Bır tavuk baget
Bır muz
Yarım saat bisiklet
Akşam Ikı but gıyıcektım yiyemedim karnım ağrıyor bıraz
Keske ben de bitene kadar anlassaydim. Ben seansina 400 veriyordum. 10 seans devam ettim sanirim. Ama son iki seans ozel bolge iptal ettirdim. Fiyat dustu biraz. Evet kesinlikle hormonlarima baktirmam lazim. Yani koltuk alti ve ozel bolgenin bitmemesi hormonlarla alakali olabilir.Bu sefer tamamen hallolur inşallah ama yinede bi baktır sen hormonlara
Bende çok nadir alıyorum bıkaç tane yemesi nasip oldu zaten bıdaha da uzun sure almam:)jelibon en sevdiğim
Yemesin sağlıksız ama çocuğa anlatmak çok zor
Karnabahar yemeği canımKarnabahar haşlanmış dimiaradaki küçükler kaçamak gibi değil olmamış güzel olmuş bence
Aa Evet oda çok güzel oluyorKarnabahar yemeği canım
Belki makineden de kaynaklanabilir bu sefer iyice araştır abla boş yere gitmesinKeske ben de bitene kadar anlassaydim. Ben seansina 400 veriyordum. 10 seans devam ettim sanirim. Ama son iki seans ozel bolge iptal ettirdim. Fiyat dustu biraz. Evet kesinlikle hormonlarima baktirmam lazim. Yani koltuk alti ve ozel bolgenin bitmemesi hormonlarla alakali olabilir.
Walla arastirmakla da olmuyor, cevremdeki herkese sordum diyebilirim. Cok memnunuz, cok memnunuz. Neden memnunlarsa simdi dusunuyorum, pahaliymis yani! Bu bahsettigim fiyatlar 3 yil oncesinin fiyatlari. Internette de ozaman arastirirken reklamlardan duzgun bir yer bulamamistim. Bu sefer daha dikkatli olacam ama bakalim. Kac yasindasin canim sen ? Abla deyinceBelki makineden de kaynaklanabilir bu sefer iyice araştır abla boş yere gitmesin
En guzeli kızartması tabi ama :)) ah şu zayıf ve yiyip yiyip kilo almayanlara olaydım...Aa Evet oda çok güzel oluyorKarnabahar diyince direk aklıma haşlaması ve yoğurt geldide
Zaten hep ne kadar pahalı o kadar iyi diye düşünülüyorWalla arastirmakla da olmuyor, cevremdeki herkese sordum diyebilirim. Cok memnunuz, cok memnunuz. Neden memnunlarsa simdi dusunuyorum, pahaliymis yani! Bu bahsettigim fiyatlar 3 yil oncesinin fiyatlari. Internette de ozaman arastirirken reklamlardan duzgun bir yer bulamamistim. Bu sefer daha dikkatli olacam ama bakalim. Kac yasindasin canim sen ? Abla deyince
Şş sağlıklı düşünüyoruz bozmayalımEn guzeli kızartması tabi ama :)) ah şu zayıf ve yiyip yiyip kilo almayanlara olaydım...
Cok sağol canim,cok gecmis olsun..cok hastayım cnm sabah hastaneye gitiim kızı götürdüm kendim muayene olamadan geldim şimdide kendim gitmeyi düşünüyorum ciğerlerim sökülecek öksürmekten
yarım ananası dilimleyip yoğurt ile karıştırıp yiyosun öğlen ve akşam canım
sabahta 1 yumurta yeşillik klasik kahvaltı
İki hafta normal degil canim bi dr git ihmal etme gerci senin oncedende kabizlik oluyormus ama bilmiyorum...Daha yeni gecti inanir misin
Sancidan öluyodm 2 haftadir bugun gecti ciktm wc ye
eczane bi urun onerdi o fayda sagladi sanirim
Bende bulamadim migrosa gittim hep kuf olmus sinekler ucusuyordu birde fiyatina 13tl yazmislar,saglam olsaydi alcaktim bulamadim..kızlar ananas bulamadım akşam bide carrefura bakıcam
Hoş geldin canim.. bol bol kg vermeler diliyorum :)) bol şanslar sana..Yok canim pilates ile oldu ama diyet de yapiyorum tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?