- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.941
Yogaya dönüş yapacağına sevindim :)Siz benden 7 saat ondesiniz canim, ben istersen persembeden bildirim yapim :)
Rutin kontroldu canim onemli birsey degildi, yogadaki uyusmalari da sordum. Devam et dedi, pozisyonun yanlistir , dikkat edip devam et dedi ilginc :) yarin bir daha denicem
Midem de sıkıntı var canım mecbur aldım nefesim kesiliyordu gevşemek için mecbur kaldım ama melis çayını denerim rahatlamam lazım çok kasılmış vücudumGeçmiş olsun kuzum uykusuzluk çok sıkıntı melis çayı falan denedin mi atkadaşım yatmadan 1 saat önce içince onunla deliksiz uyuduğunu söylemişti ilaçtan daha mantıklı
Afiyet olsun hafta da 1 iyidie bulgur gözünde karnında doymusturDün menümü yazamamıştım
Kahvaltı 13.30
Çiğ köfte dürüm
Ayran
Normalde istemedim arkadaşlar alınca fazla gelmiş boşa gitmesin dedim kilobildirimide yapınca yemek için evi beklemeye gerek yok diye yumuldum.
Akşam telafi öğünüm 18.30
Bol yeşillikli az yağlı salata
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Bol su spor yok nöbetçiydim spor sayılabilir tenefüsler hep ayakta yoğun geçti
Süpersin nasıl yürüsdun zor gelmedi miKızlar sabah 7.5 km yol yürüdüm 11600 adım atmışım
Yarım narı nasıl yedin ağır gelmedi miKizlar menumu yazayım
Sabah uyandığımda üç ceviz
Kahvaltı 12.00
1 yumurta tereyağında
1 dilim peynir
6 yeşil zeytin
2 kızarmış tb ekmeği
Sivri biber
Ara yarım nar
Aksam bir kase mercimek çorbası bir kase sulu köfte
7.5 km yuruyus yapıldı
2 litre su
Reflu fln olabilir mi acaba, yanma vs var mi midende? Rennie fln varsa onlardan kullanabilirsinKızlar çok fazla gegiriyorum nefesim bile tıkanıyor var mı öneriniz.
Masallah okurken yoruldum :)Selam kızlar nasılsınız sabah erken kalkınca boş durmadım Poağaça ve pandispanya yaptım çocuk odasının camını sildim perdeyi yıkadım 2 makine havlu yıkadım annemle 1 saatten fazla havuzda yüzdük . Pazara indim 1 kilo havuç turşusu bastım akşama pırasa pişirdim pandispanyayı yaş pastaya çevirdim muzlu yaptım birazdan yemek yiyip 1 saat kadar yoga yapacam sonra perdeyi asacam . Bereketli bir gün oldu.
Reflu yok rennie şurup işe yaramıyor içtim. Sanırım drye gidicemReflu fln olabilir mi acaba, yanma vs var mi midende? Rennie fln varsa onlardan kullanabilirsin
Masallah okurken yoruldum :)
Akşamki bulgur olmamış canım öğlen kısır yemissin zatenBugünkü menüm kızlar
09:00
2 dilim kepekli ekmek
Ince dilim peynir
dom.salatalık
6,7 zeytin
Az tereyağı reçel
Çay
14:30
1 tabak kısır (anneme gittik canımız istedi bi an yaptık)
Salata
19:00
1 tabak kabak yemeği
6 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yogurt
Spor 30 dk yürüyüş @ SchonerDuft spor listesine beni de ekle canim yarin pilatese başlıyorum :)))
Yok canım yürümek zor gelmiyor alıştım ben,iyi geliyor bana yurumekYogaya dönüş yapacağına sevindim :)
Olur perşembe günü yap sen kuzum bana ya da dorty ye msj at arada karışmasın yüzdeni biz hesaplarız
Midem de sıkıntı var canım mecbur aldım nefesim kesiliyordu gevşemek için mecbur kaldım ama melis çayını denerim rahatlamam lazım çok kasılmış vücudum
Afiyet olsun hafta da 1 iyidie bulgur gözünde karnında doymustur
Süpersin nasıl yürüsdun zor gelmedi mi
Yarım narı nasıl yedin ağır gelmedi mi
Ayy maşallah çok bereketli bir gün geçirmişsinSelam kızlar nasılsınız sabah erken kalkınca boş durmadım Poağaça ve pandispanya yaptım çocuk odasının camını sildim perdeyi yıkadım 2 makine havlu yıkadım annemle 1 saatten fazla havuzda yüzdük . Pazara indim 1 kilo havuç turşusu bastım akşama pırasa pişirdim pandispanyayı yaş pastaya çevirdim muzlu yaptım birazdan yemek yiyip 1 saat kadar yoga yapacam sonra perdeyi asacam . Bereketli bir gün oldu.
Aa hiç aklıma gelmedi yaAkşamki bulgur olmamış canım öğlen kısır yemissin zaten
Ekledim kuzumSchonerDuft spor listesine beni de ekle canim :))
Maşallah bende üşenirim yürümeyeYok canım yürümek zor gelmiyor alıştım ben,iyi geliyor bana yurumek
Aynen öyle yarın da böyle giderse ev derli toplu olur hafta başına almış başını gidiyor evAyy maşallah çok bereketli bir gün geçirmişsin
O zaman sabah akşam spor yap kuzumAa hiç aklıma gelmedi yayarin protein günüm telafi ederim sporun dk sini mi yazıyoruz canim
MaşallahSelam kızlar nasılsınız sabah erken kalkınca boş durmadım Poağaça ve pandispanya yaptım çocuk odasının camını sildim perdeyi yıkadım 2 makine havlu yıkadım annemle 1 saatten fazla havuzda yüzdük . Pazara indim 1 kilo havuç turşusu bastım akşama pırasa pişirdim pandispanyayı yaş pastaya çevirdim muzlu yaptım birazdan yemek yiyip 1 saat kadar yoga yapacam sonra perdeyi asacam . Bereketli bir gün oldu.
Bugünkü menüm kızlar
09:00
2 dilim kepekli ekmek
Ince dilim peynir
dom.salatalık
6,7 zeytin
Az tereyağı reçel
Çay
14:30
1 tabak kısır (anneme gittik canımız istedi bi an yaptık)
Salata
19:00
1 tabak kabak yemeği
6 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yogurt
Spor 30 dk yürüyüş @ SchonerDuft spor listesine beni de ekle canim yarin pilatese başlıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?