Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar menumu yazayım
Sabah uyandığımda üç ceviz

Kahvaltı 12.00
1 yumurta tereyağında
1 dilim peynir
6 yeşil zeytin
2 kızarmış tb ekmeği
Sivri biber

Ara yarım nar

Aksam bir kase mercimek çorbası bir kase sulu köfte

7.5 km yuruyus yapıldı
2 litre su

Siz benden 7 saat ondesiniz canim, ben istersen persembeden bildirim yapim :)
Rutin kontroldu canim onemli birsey degildi, yogadaki uyusmalari da sordum. Devam et dedi, pozisyonun yanlistir , dikkat edip devam et dedi ilginc :) yarin bir daha denicem
Yogaya dönüş yapacağına sevindim :)
Olur perşembe günü yap sen kuzum bana ya da dorty ye msj at arada karışmasın yüzdeni biz hesaplarız
Geçmiş olsun kuzum uykusuzluk çok sıkıntı melis çayı falan denedin mi atkadaşım yatmadan 1 saat önce içince onunla deliksiz uyuduğunu söylemişti ilaçtan daha mantıklı
Midem de sıkıntı var canım mecbur aldım nefesim kesiliyordu gevşemek için mecbur kaldım ama melis çayını denerim rahatlamam lazım çok kasılmış vücudum
Afiyet olsun hafta da 1 iyidie bulgur gözünde karnında doymustur
Kızlar sabah 7.5 km yol yürüdüm 11600 adım atmışım
Süpersin nasıl yürüsdun zor gelmedi mi
Yarım narı nasıl yedin ağır gelmedi mi

Selam kızlar nasılsınız sabah erken kalkınca boş durmadım Poağaça ve pandispanya yaptım çocuk odasının camını sildim perdeyi yıkadım 2 makine havlu yıkadım annemle 1 saatten fazla havuzda yüzdük . Pazara indim 1 kilo havuç turşusu bastım akşama pırasa pişirdim pandispanyayı yaş pastaya çevirdim muzlu yaptım birazdan yemek yiyip 1 saat kadar yoga yapacam sonra perdeyi asacam . Bereketli bir gün oldu.

Masallah okurken yoruldum :)

Bugünkü menüm kızlar
09:00
2 dilim kepekli ekmek
Ince dilim peynir
dom.salatalık
6,7 zeytin
Az tereyağı reçel
Çay

14:30
1 tabak kısır (anneme gittik canımız istedi bi an yaptık)
Salata

19:00
1 tabak kabak yemeği
6 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yogurt

Spor 30 dk yürüyüş @ SchonerDuft spor listesine beni de ekle canim yarin pilatese başlıyorum :)))

Akşamki bulgur olmamış canım öğlen kısır yemissin zaten

Yok canım yürümek zor gelmiyor alıştım ben,iyi geliyor bana yurumek

Ayy maşallah çok bereketli bir gün geçirmişsin

Yok canım yürümek zor gelmiyor alıştım ben,iyi geliyor bana yurumek
Maşallah bende üşenirim yürümeye
Ayy maşallah çok bereketli bir gün geçirmişsin
Aynen öyle yarın da böyle giderse ev derli toplu olur hafta başına almış başını gidiyor ev
Aa hiç aklıma gelmedi ya yarin protein günüm telafi ederim sporun dk sini mi yazıyoruz canim
O zaman sabah akşam spor yap kuzum

Maşallah canım ne çok şey yapmışsın.
Yaş pasta İçin özel bir neden var mı

Kısır
Bulgur pilavı

2 dilim ekmek
Tereyağ
Reçel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…