Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım benim çok az kalmış, maşallah Harika gidiyorsun. Ancak takım olarak hepimizin birbirinden beklentileri var ve bu beklentiler takımın kurallarını oluşturuyor. Biz senin başarını takip ediyoruz, örnek alıyoruz ama bu yeterli değil. Günlük menü paylaşman gerekiyor, takım arkadaşlarının menülerine yorum yapman gerekiyor. Sen profesyonel destek alıyorsun takımdakilerin menülerine ve sporlarına önerilerinle destek olabilirsin. Günlük 5 mesaj kuralı da bunun İçin var zaten.
Başarını tebrik ediyorum ve bizlere de destek olmanı takıma daha aktif katılmanı rica ediyorum. SchonerDuft
Sevgiler

SchonerDuft bugun cok yogundum, doktora vs. Gittim. Alintilamam mi gerekiyordu bilmiyorum ama bu sabah 59.5 ciktim. Hedef kilom da 52 ama 54'de de birakabilirim. Biz 52 diyelim yine de. 2 saat de yuruyus yaptim.

Menume gelinkace biraz kotu oldu disarda oldugum icin
Sabah: 1 muz, 1 tarcinli cubuk bizim elmali kurabiyeye benzio ondan 3 tane fln gibi
Aksam: 1 bardak kefir, 250 gr izgara biftek

Günaydın seninle saat farkimiz var cuma sabahını kim önce yaşıyor kestiremiyorum ben sen söylersen ona göre tartı bildirirsin.
Dün aday listesine yazman gerekiyordu bugün ben halledeyim .
Menün cuma menüsüne göre iyi akşam protein almışsın günü dengeler 2 saat yürüyüşte var.
Rahatsızım demiştin ne dedi doktor geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar uyku tutmadı gece midem kötü oldu ve ağrılarım vardı bir anti-depresan aldım yine zor uyudum bu saatte yine uyandım ama hamur gibiyim sersemim içmeseydim daha iyiyidi

Siz benden 7 saat ondesiniz canim, ben istersen persembeden bildirim yapim :)
Rutin kontroldu canim onemli birsey degildi, yogadaki uyusmalari da sordum. Devam et dedi, pozisyonun yanlistir , dikkat edip devam et dedi ilginc :) yarin bir daha denicem

Günaydın kızlar uyku tutmadı gece midem kötü oldu ve ağrılarım vardı bir anti-depresan aldım yine zor uyudum bu saatte yine uyandım ama hamur gibiyim sersemim içmeseydim daha iyiyidi
Geçmiş olsun kuzum uykusuzluk çok sıkıntı melis çayı falan denedin mi atkadaşım yatmadan 1 saat önce içince onunla deliksiz uyuduğunu söylemişti ilaçtan daha mantıklı

Dün menümü yazamamıştım
Kahvaltı 13.30
Çiğ köfte dürüm
Ayran
Normalde istemedim arkadaşlar alınca fazla gelmiş boşa gitmesin dedim kilobildirimide yapınca yemek için evi beklemeye gerek yok diye yumuldum.

Akşam telafi öğünüm 18.30
Bol yeşillikli az yağlı salata
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Bol su spor yok nöbetçiydim spor sayılabilir tenefüsler hep ayakta yoğun geçti

Ay sen de mi çiğköfte yedin neyse ki sen öğle yemişsin ve akşam dengelemissin,bu arada branşın neydi canım?

kaptinn nasılsın fıstığım, oğlun nasıl? Büyümüştür kuzu. Mevlütünüz nasıldı? Kaç kilosun şimdi. Profil bilgilerini güncelleyiver.
Kuzuuum iyiyiz biz kirkimix cikti daha iyiyiz geziyoruz surekli gezmedigimiz surecede uyuyorz su an 63 kiloyum sanirim tartilmadm yarin sabah guncellerim tattilipp. Sen nasilsin iyi oldun mu

Kuzuuum iyiyiz biz kirkimix cikti daha iyiyiz geziyoruz surekli gezmedigimiz surecede uyuyorz su an 63 kiloyum sanirim tartilmadm yarin sabah guncellerim tattilipp. Sen nasilsin iyi oldun mu
Maşallah canım size bak hemen 63 olmuşsun 5 kilo daha gider kolayca. Uyuyabiliyor olmanıza çok sevindim. Biz o dönemlerimizde uykuya hasret kalmıştık
Ben tam iyileşiyorum derken enfeksiyon oldu canım tekrar yattım hastanede şimdi daha iyiyim. Çok ağrım var ama normalmiş bikaç ay sürer dedi doktor.

62.9 um bugun dun yedigim yarim ekmwgin katkisi buyuk tabi
munter e döndm surekli kurabiye aliyirm şoktan fln onlari yiyorm gece emzirmye kalktikca
Yapma kuzum ilk 2 ayda çok güzel verirsin kiloyu ama hep öyle olacak sanma. Bu yemeler bi anda kiloya dönüyor. Masum alternatifler koymaya çalış yerine

1 saat arayla uyaniyo uyuyo gun icinde bazen 2 3 saat uyanik kalabiliyo simdilik boyleyiz bakalmmm
Cok üzüldm ya cocuklarina kim bakiyo yaninda kimse var mi yardmci olsbilcek

Yapma kuzum ilk 2 ayda çok güzel verirsin kiloyu ama hep öyle olacak sanma. Bu yemeler bi anda kiloya dönüyor. Masum alternatifler koymaya çalış yerine
Gece cok acikiyorum ama benn ellerim titriyo resmn yemk fln yemiyorm atistirmlik 1 kurabiye fln atiyorm agzima uyanip emzirdikce bi ara uzume sarmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…