Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah canım ne çok şey yapmışsın.
Yaş pasta İçin özel bir neden var mı

Kısır
Bulgur pilavı

2 dilim ekmek
Tereyağ
Reçel

bi daha olmaz kaptanim

Günaydınnhava kötü bugün ama ben bi enerjik hissediyorum sonra sönmez inşallahgüzel bi pazar kahvaltısı yaptımmmaz sonra biraz yürüyüşe çıkıyım temiz hava alamgüzel güzel eksili pazarlarınız olsun

İyiyim canım çok şükür, ilk defa haftasonu tembelliği var üstümde,yürüyüşe çıkmam lazım yatakta oyalanip duruyorum sen nasılsın canım?
Oo senin iyiymis kuzum ben haftasonu tembelligi yapamiyorum .minnak kizim 6 da uyaniyor dun eşim il dısındaydı kızımla avmye gittik bolbol gezdik her mağazayı yarimsar saat turladık desem yalan olmaz eve gelip onu uyutunca bende uyuyakalmisim. Bugunde bol temizlikli utulu bi gun oldu daha yeni bitirdim isleri

Ay sen de mi çiğköfte yedin neyse ki sen öğle yemişsin ve akşam dengelemissin,bu arada branşın neydi canım?
Dengeledim valla ise yaradi 55.5 gördum bu sabah kuzum branşım türkçe. Sen de oğretmendin dimi senin branşın ne
Kuzuuum iyiyiz biz kirkimix cikti daha iyiyiz geziyoruz surekli gezmedigimiz surecede uyuyorz su an 63 kiloyum sanirim tartilmadm yarin sabah guncellerim tattilipp. Sen nasilsin iyi oldun mu
Maaşallah kaptin 59 la baslamistim hamislige dimi ben seningibiyken 12 kilo vardi uzerimde:)) ne guzel kendi gidiyor kilolar.. geceleri kurabiye yerine daha saglikli atistirmalik tercih edebilirsin bence

Kızlar sabah 7.5 km yol yürüdüm 11600 adım atmışım
En sevdigim yuruyus yapmak bol kalori yakmali haftasonu olmus
Kuzuum kiyamam. Allah acil şifalar versin seninle birlikte tum hastalara. Cok daha dikkat et kuzum enfeksiyon tekrarlamasin
Günaydın bugün tembelim sanırım gözlerim yeni açıldı iyi pazarlar
Ben erkenden uyanip islere koyuldum yeni bitirdim temizligi yemek bile yiyemedim kahvaltiylayim azcik atistirip 8 gibi yatmayi planliyorum:) erken yatip telafi edeyim uykusuzlugumu
Gecti ama yinede gunaydin :) Benim bol eksili oldu canim kahvalti sonrasi bisey yemedim firsatim olmadi daha dogrusu temizlik yapmaktan simdide salata yicem

8 de çok erken değil mi ya ellerine sağlık bende dün yaptım bugün tembellik günüm.

Gastrit vardı çok önceden.
15 dk önce aklimdan geçtin bu kızın sesi çıkmıyor dedim diyet nasıl gidiyor
Belki yediğin şişlik yaptığı için olabilir bende reflü gastrit varken oluyordu Ama Şu anlık yok en iyisi doktora gitmek Ama arada bir kekik suyu iç bence vücutta tüm mikroplar atıyor yada yediğin yiyeceklere kekik kat faydası olur hem tadıda güzel olur
Valla diyetide abla sabahları yumurta peynir salatalık domates şeklinde öğlenleri çok acıkırsam Ya yemek yiyorum çorba fasulye gibi az acıkırsam meyveyle atıyorum akşamlarıda salata yoğurt tarzı bide spor yapamıyorum işte anca sabahları Bi yoga arada 10-15 squat falan yapıyorum bide günlük 6-7 bin adıma tamamlamaya çalışıyorumanca el verdiği kadarıyla Bu kadar ama Şu an kist için hap kullanıyorum Ya o baya bi ödem tuttu moralimi bozdu geçinip gidiyorum senin nasılsın lazer nasıl geçtigüzel haber vereyim benim ikinci seanstan sonra baya baya dökülmelerim başladı sendede belli olur mutlak

MaşallahO temizlik var ya şimdi o kalorileri çatır çatır yakmıştır

Herkese meraba
Bugün biraz tatlı krizlerim var ve fenayım ama günü sporla bitirmek niyetindeyim
Merhabaameyveli yoğurt yada tarçınlı süt iyi gelir
Diyetim bu 10 günde 8i kırmızı ti öğlenleri
AKşamalrı salata
Bol boş karnabahar haşlayıp yiyorum
Bi de ğatlican biber közlemesi
Ay Ne güzel şöyle şeyleri görünce bende yemiş kadar oluyorumÇok güzel olmuş bol bol eksilerle dönsün inşallah

Bugünkü yediklerim kızlar
08:30
2 has.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
Bol maydonoz
1 domates
Önce dilim peynir
Çay

14:00
Avuç ici kadar has.tavuklu salata

16:30
2 si bir arada nescafe

19:00
Has.tavuklu salata

2 litre su
15 dk pilates
Herkese iyi geceler ❤❤

Slm kızlar bugun dışardaydik yemek dışarıda oldu.
Sabah
Menemen
Bır dılım peynır
Bır dılım ekmek
Ara
Bır muz
Akşam
Bır lavaş dürüm
Ayran
3lıtre su bol yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…