- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.961
Yok kuzum eşim seviyor diye yaptım kilo alsın birazMaşallahcanım ne çok şey yapmışsın.
Yaş pasta İçin özel bir neden var mı
Kısır
Bulgur pilavı
2 dilim ekmek
Tereyağ
Reçel
Midede reflü gastrit falan varmıKızlar çok fazla gegiriyorum nefesim bile tıkanıyor var mı öneriniz.
Gastrit vardı çok önceden.Midede reflü gastrit falan varmı
Ben daha uyanamadım bileGünaydın bugün tembelim sanırım gözlerim yeni açıldıiyi pazarlar
Oo senin iyiymis kuzum ben haftasonu tembelligi yapamiyorum .minnak kizim 6 da uyaniyor dun eşim il dısındaydı kızımla avmye gittik bolbol gezdik her mağazayı yarimsar saat turladık desem yalan olmaz eve gelip onu uyutunca bende uyuyakalmisim. Bugunde bol temizlikli utulu bi gun oldu daha yeni bitirdim isleriİyiyim canım çok şükür, ilk defa haftasonu tembelliği var üstümde,yürüyüşe çıkmam lazım yatakta oyalanip duruyorum sen nasılsın canım?
Dengeledim valla ise yaradi 55.5 gördum bu sabah kuzum branşım türkçe. Sen de oğretmendin dimi senin branşın neAy sen de mi çiğköfte yedinneyse ki sen öğle yemişsin ve akşam dengelemissin,bu arada branşın neydi canım?
Maaşallah kaptin 59 la baslamistim hamislige dimi ben seningibiyken 12 kilo vardi uzerimde:)) ne guzel kendi gidiyor kilolar.. geceleri kurabiye yerine daha saglikli atistirmalik tercih edebilirsin benceKuzuuum iyiyiz biz kirkimix cikti daha iyiyiz geziyoruz surekli gezmedigimiz surecede uyuyorzsu an 63 kiloyum sanirim tartilmadm yarin sabah guncellerim tattilipp. Sen nasilsin iyi oldun mu
En sevdigim yuruyus yapmak bol kalori yakmali haftasonu olmusKızlar sabah 7.5 km yol yürüdüm 11600 adım atmışım
Kuzuum kiyamam. Allah acil şifalar versin seninle birlikte tum hastalara. Cok daha dikkat et kuzum enfeksiyon tekrarlamasinMaşallah canım size bak hemen 63 olmuşsun 5 kilo daha gider kolayca. Uyuyabiliyor olmanıza çok sevindim. Biz o dönemlerimizde uykuya hasret kalmıştık
Ben tam iyileşiyorum derken enfeksiyon oldu canım tekrar yattım hastanede şimdi daha iyiyim. Çok ağrım var ama normalmiş bikaç ay sürer dedi doktor.
Ben erkenden uyanip islere koyuldum yeni bitirdim temizligi yemek bile yiyemedim kahvaltiylayim azcik atistirip 8 gibi yatmayi planliyorum:) erken yatip telafi edeyim uykusuzlugumuGünaydın bugün tembelim sanırım gözlerim yeni açıldıiyi pazarlar
Gecti ama yinede gunaydin :) Benim bol eksili oldu canim kahvalti sonrasi bisey yemedim firsatim olmadi daha dogrusu temizlik yapmaktan simdide salata yicemGünaydınnhava kötü bugün ama ben bi enerjik hissediyorum sonra sönmez inşallah güzel bi pazar kahvaltısı yaptımmm az sonra biraz yürüyüşe çıkıyım temiz hava alam güzel güzel eksili pazarlarınız olsun
8 de çok erken değil mi ya ellerine sağlık bende dün yaptım bugün tembellik günüm.Oo senin iyiymis kuzum ben haftasonu tembelligi yapamiyorum .minnak kizim 6 da uyaniyor dun eşim il dısındaydı kızımla avmye gittik bolbol gezdik her mağazayı yarimsar saat turladık desem yalan olmaz eve gelip onu uyutunca bende uyuyakalmisim. Bugunde bol temizlikli utulu bi gun oldu daha yeni bitirdim isleri
Dengeledim valla ise yaradi 55.5 gördum bu sabah kuzum branşım türkçe. Sen de oğretmendin dimi senin branşın ne
Maaşallah kaptin 59 la baslamistim hamislige dimi ben seningibiyken 12 kilo vardi uzerimde:)) ne guzel kendi gidiyor kilolar.. geceleri kurabiye yerine daha saglikli atistirmalik tercih edebilirsin bence
En sevdigim yuruyus yapmak bol kalori yakmali haftasonu olmus
Kuzuum kiyamam. Allah acil şifalar versin seninle birlikte tum hastalara. Cok daha dikkat et kuzum enfeksiyon tekrarlamasin
Ben erkenden uyanip islere koyuldum yeni bitirdim temizligi yemek bile yiyemedim kahvaltiylayim azcik atistirip 8 gibi yatmayi planliyorum:) erken yatip telafi edeyim uykusuzlugumu
Gecti ama yinede gunaydin :) Benim bol eksili oldu canim kahvalti sonrasi bisey yemedim firsatim olmadi daha dogrusu temizlik yapmaktan simdide salata yicem
Belki yediğin şişlik yaptığı için olabilir bende reflü gastrit varken oluyordu Ama Şu anlık yok en iyisi doktora gitmek Ama arada bir kekik suyu iç bence vücutta tüm mikroplar atıyor yada yediğin yiyeceklere kekik kat faydası olur hem tadıda güzel olurGastrit vardı çok önceden.
15 dk önce aklimdan geçtin bu kızın sesi çıkmıyor dedim diyet nasıl gidiyor
MaşallahOo senin iyiymis kuzum ben haftasonu tembelligi yapamiyorum .minnak kizim 6 da uyaniyor dun eşim il dısındaydı kızımla avmye gittik bolbol gezdik her mağazayı yarimsar saat turladık desem yalan olmaz eve gelip onu uyutunca bende uyuyakalmisim. Bugunde bol temizlikli utulu bi gun oldu daha yeni bitirdim isleri
Dengeledim valla ise yaradi 55.5 gördum bu sabah kuzum branşım türkçe. Sen de oğretmendin dimi senin branşın ne
Maaşallah kaptin 59 la baslamistim hamislige dimi ben seningibiyken 12 kilo vardi uzerimde:)) ne guzel kendi gidiyor kilolar.. geceleri kurabiye yerine daha saglikli atistirmalik tercih edebilirsin bence
En sevdigim yuruyus yapmak bol kalori yakmali haftasonu olmus
Kuzuum kiyamam. Allah acil şifalar versin seninle birlikte tum hastalara. Cok daha dikkat et kuzum enfeksiyon tekrarlamasin
Ben erkenden uyanip islere koyuldum yeni bitirdim temizligi yemek bile yiyemedim kahvaltiylayim azcik atistirip 8 gibi yatmayi planliyorum:) erken yatip telafi edeyim uykusuzlugumu
Gecti ama yinede gunaydin :) Benim bol eksili oldu canim kahvalti sonrasi bisey yemedim firsatim olmadi daha dogrusu temizlik yapmaktan simdide salata yicem
Ben de yürümeyi seviyorum açıl havada özellikleYok canım yürümek zor gelmiyor alıştım ben,iyi geliyor bana yurumek
MerhabaaHerkese meraba
Bugün biraz tatlı krizlerim var ve fenayım ama günü sporla bitirmek niyetindeyim
Ay Ne güzel şöyle şeyleri görünce bende yemiş kadar oluyorumDiyetim bu 10 günde 8i kırmızı ti öğlenleri
AKşamalrı salata
Bol boş karnabahar haşlayıp yiyorum
Bi de ğatlican biber közlemesi
Aynen canım,sadece havalar soğuyor kışın ne yapicam onu düşünüyorum,yinede kalın giyinip çıkarım sanirimBen de yürümeyi seviyorum açıl havada özellikle
Resmen huzur buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?