Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Platese başlamak büyük avantaj bende düzene koyamadım sporu bir koysam muhteşem olcak .
senin imkanların aha çok sanki iş yerinden dolayı hafta da 5 gün gitsen kilon oturur aslında
malesef kurslar sadece haftada bir... ama spor salonu var bedava kulanmak icin istedigin an inip kullanabiliosun ama isyerinden okadar gec cikiyorumki bide bisaat daha kalmak gözüm kesmiyo

malesef kurslar sadece haftada bir... ama spor salonu var bedava kulanmak icin istedigin an inip kullanabiliosun ama isyerinden okadar gec cikiyorumki bide bisaat daha kalmak gözüm kesmiyo
hafta da birde iyidir en azından 1 gün şartlanırsın . sen eskiden koşrdın hayrandım koşmalarına senin

sporunu az buluyorum ayrıca meyve nere 10 badem yerine 5 çiğ badem i 15,30 gibi yiyip akşam da 19,30 gibi bir meyve yeseydin daha iyi olurdu meyve yemen lazım senin biliyorsun
Ben düzenli yürüyüş yapıyorum ama,bana yetiyor bunu hissediyorum ki gurupta hiç yapmayanlar var,iğde ve kuru incir yiyorum iki porsiyon meyve bana yetiyor ki bazen bir mandalina da yiyorum, akşamları meyve yemek gibi bir huyum hiç olmadi eskiden beri yani yediğim Bademler de çiğ di canım yazma gereği duymadim çünkü kavrulmuş hiç bir şeyi tercih etmiyorum

tugbaFB sence 4 ayda 10 kilo verebilir miyim ..
beslenme tarzımı az çok biliyorsun sporumu eskisi gibi yaparım sence gider mi az kamçılanmaya ihtiyacım var sanırım
kesinlikle gider ama öğlen yemeğini halletmen bu 4 ay kendine ayrı yemek yapman lazım, eşindende destek al bi süre cıs cos yemek isterse senden ayrı gitsin yesin
sen başlıyorum de ben kırbacı vururum sana her gün (bana kim vuracaksa )

eşimde yapacak benle cips kola girmiyor eve ama sürekli poağaça yapıyorum birde yaş pasta yapıyorum eşime . yemek konusu öğlen yenge gönderiyor bugün yeşil fasulye salatalık yedik dün kuru fasulye bulgur vardı yarına allah büyük spor ile ortalama 400 500 kalori yaksam günlük yeter öyle vermiştim kilo zaten şu 45 dk 500 kaloriye mi başlasam diyorum en azından haftada 3 gün yapsam 3 günü kurtarır . sende başlar mısın benle ona

şu zenci adamın videosu dimi sevmiştim ben onu yaparım (ama haftaya başlayabilirim )
o zaman yengeye çıtlat diyet konusunu abartmasın yemekleri göndermediği zamanlarıda önceden bilebilsen güzel olur sen hazırlarsın aslında
diyetin yanında şekersiz 21 güne de başlamak lazım aslında ben son bi sefer daha deniyecem beraber başlarız yan çizmezsen

ne zaman başlarız şeker diyetinin bana en byük faydası şekersiz çay içebilmem olmuştur ama çikolatadan vazgeçemedim.
evet o zenci adamın videosu hem keyifli idi jillian a göre tibete başladın mı peki
artık gelir yemek ya dışardan yiceksek de tavuk ızagara söyleriz. dışardan ayran ve yoğurdu da kestim su içiyorum sadece ya da illa birşey içmek isteyen olursa sade sodaya alıştıracam ..
birde ben pekmez ve tahini mecburen yiyorum onlar beni sıcak tutyor

Bugünkü menüm
08:00
Yarım has.yumurta
Kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
Bol söğüş

13:00
1 bardak süt
4 kaşık yulaf
Az tarcinla pisirdim yarım muz dogradim

14:30
Sade türk kahvesi

16:00
1 elma

17:45
1 tabak haslanmis karnabahar az z.yağı s.yogurtla yedim

Su:2 litre
Spor: yok
SchonerDuft
drdotty

Canım uygun olduğunda 500K video tekrar yollar mısın belki Yen’i katılan arkadaşlarda size katılmak ister.
Yengede ne menü kabiliyeti varmış tebrik ederim dün kuru fasulye bugün taze fasulye yarında maş fasulyesi yanınada börülce yapar artık
Sen yemeğini kendin götür
kuzuummm tuğba ile ben hizaya gelmek istiyoruz bizi hizaya koysana
Sizi yakında hizaya koyucam merak etmeyin kendimle birlikte
Bakınız üstteki cevap
Aaa benide tahin pekmezin yaptığı göbek sıcak tutuyor
Afiyet olsun canım çok beğendim menünü. Karnabahar ve çavdar ekmeğini değiştirip gerisini kopyalayacağım

Begenmene sevindim kaptanim ❤karnabahar ve brokoliyi çok severim cig bile yerim yani :)) öpüyorum kocamanindan

Afiyet olsun canım gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…