- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.681
Sağol canim.Afiyet olsun canım gayet güzel
Çok güzel menü afiyet olsun canim keten tohumunun faydasını görüyor musun? Evde var bende kullanayim nasil tuketiyorsun?Kızlar benim menüm
Sabah bir tatlı kaşığı keten tohumu
Kahvaltı.09.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
6 zeytin
Roka
Sivri biber
Ara 11.30 bir avuç iğde
Öğle 14.30 bir tabak salata içine bir buçuk dilim peynir
Ara 17.00
Bir kuru incir 10 tane kavrulmamış çiğ badem
Aksam 18.30 küçük bir tabak kabak yemeği ve bir kase yoğurt (yoğurt içine 3 ceviz ve nane)
45 dk yürüyüş
2 litre su
Afiyet bal olsun çok guzell:)Iyı akşamlar kızlar yarına herkese bol eksikler menum
12.00
Bir yumurta
Bır kaşık labne
Bır dilim ekmek
Salatalık Domates kırmızı biber
Ara
4kasik yogurt
18.00
3kofte
Kabak kereviz pırasa havuçla yaptığım zeytinyağlıdan bir tabak
Yesilcay
Spor henüz yapmadım mekik cekecegim
Su3litre
Geçmiş olsun kuzum burası da donuyor resmen :/ Bazen oluyor düzensizlikler önemli olan pes etmemek bak ben bile pes etmedim direniyorum bi 10 kilom daha varHerkese merhabaAcile gitmekten vazgeçtim iki hafta önce kullandığım bi bulantı hapını bugün tekrar aldım eğer Bu gecede kötü olursam yarın giderim diye düşündüm havalarda nasıl soğudu birden bugün dondum resmen gelmişken yine düzensiz menümüde yazayım
Sabah
- 1 tk bal
Kahvaltı
- simit sandviç, çay
Ara
- 1 avuç fındık
Akşam
- tavuk ızgara, 1 dilim ekmek, salata, ayran
Ara
- 1 mandalina
Su:1.5 lt
Spor: 8 bin adım 10 dk yoga
hep böyle plan yaparken hedef koyunca bişiler çıkıyo bozuyorum bu haftada hastalık tuttu zaten şu istanbula geldim geleli bi hastalıktan kurtulamadım bu hafta iyileşmem lazım enerjim yok gibi açılmak lazım ama nasıl hele bi iyileşiyim yine toparlamaya çalışcam
Faydasi olmaz olur mu canım,hem zayıflamaya hemde kadinsal hastalıklara çok iyi geliyor,bağırsak dostu ama kullanırken bol su ile yemek lazım bilgin olsun,aksamdan suya koyuyorum sabah suyla beraber iyice çiğneyerek tüketiyorum,çok iyi çiğneyip öyle yutmak lazım bir de günde bir tatlı kaşığı yeterliÇok güzel menü afiyet olsun canim keten tohumunun faydasını görüyor musun? Evde var bende kullanayim nasil tuketiyorsun?
Tebrik ediyorum canımEki Görüntüle 2200912
Sonunda
Sanırım son 7 senenin sonunda 70in Altına indim
Çok mutluyum
Şükürler olsun
Sağlıkla zayıflamak güzelmiş
Normal kiloya düşmek güzelmiş
Sıradaki hedefim 65 nasipse
Daha yolumuz var ama az kaldı son dönemeç
Herkese Sevinç’le günaydın
Desteğiniz için çok teşekkürler
Ayrıca diyetisyenim öyle iyi be tatlı ki
Kriz anlarımda bi mesajla hemen dönüp öneriler vermesi beni inanılmaz rahat ettirdi
***14.Takım 593 ETAP**
bi-zuzu (55.4///)
Sahihuban (70,8///%)
_Silent Scream_(73,1//%)
Nidsalii (55,5///%
Nilar(67,2///%)
Masal3487 (62.50/61.4/-1.1/1.76 %)
14.Takım Ort:
kuzum senin geçen hafta cuma günkü kilon gerekli bize biliyor musun geçen hafta cuma kaçtın
551. Etapta mezun olmuş Yeni üye gibi mi girecek takımakuzum senin geçen hafta cuma günkü kilon gerekli bize biliyor musun geçen hafta cuma kaçtın
6 ay dolmuş oluyor dimi yeni üye gibi düşünüp orya mezun olan üye geri döndü dicez551. Etapta mezun olmuş Yeni üye gibi mi girecek takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?