- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.641
aaa aklını başından aldığımızı bilmiyordumHallettimi sanıp çıktım 2 beyan onaylamamış ama listeye işaret koymuşumbüroya geri dönecektim neredeyse amcam yaptı sonra sırf hata olmasın diye buraya girmeyim dedim ama işte sonuç belli
Canım kendimi çok iyi hissediyorum bi sorunda kalmadı zaten.Yalancı baklava mıdün yemedim nu.ella ama onun yerine daha mı fenasını yedim bilmem (ev yapımı yalancı baklava canım istedi yaptım yedim)
nolacak benim bu halim çook acil toparlanmam lazım
sen nasılsın toparlanabildin mi hem ruhem hem bedenen
ama ilaç aldın anestezi aldın anestezi kafadan 1 kilo aldırıyor benim işlmelerim 5dk 15 dk arası değişiyordu 1 klodan fazla çıkıyordum tabi bünye meselesi bazı şeyler ama sen daha çok anestezide kaldın antibiyotik kullandın ve hareketsiz kaldın 1 ay sonra hızlıca gidicek tabi herşeye saldırırsan olmaz . sebze çorbasını da menüne ekle sevmesen bile sulu yemek yemen lazım sebze çorbası da tam sana göreCanım kendimi çok iyi hissediyorum bi sorunda kalmadı zaten.Yalancı baklava mı
Dikkat et canım benim bir anda alınıyor kilo. Anlamıyorsun bile
Enteresan bi diyetim var yağ yok, bakliyat yok, yumurta yok, baharat yok...
Pirinç şade kek beyaz ekmek sebze çorbası ye dedi. Sebze çorbası sevmiyorum geriye kalanlarda beni tatmin etmiyor hep aç hissediyorum (zaten öyleydim de) Sonra sevdiğim bişeyi görünce yasak falan dinlemeyip yiyorum. Açlıkla saldırmak gibi.
Beslenme biçimim kötü yani, kilomda yüksek, toparlayamadım 1 ay daha geçsin (kilo almadan geçirmeye çalışıyorum) diyetime düzgün şeyler eklensin diye bekliyorum umarım yeniden zayıflayabilirim
Bu arada benim eskiden de ödemim çoktu bacaklarım ayaklarım çok şişiyordu. Şimdi şişmelerim geçti hareketsiz olduğum halde. Kilom 77
10 kilo fazlam var
öğrendik artıkaaa aklını başından aldığımızı bilmiyordum
neyse bi şekilde hallolmuş bari
sporunu az buluyorum ayrıca meyve nere 10 badem yerine 5 çiğ badem i 15,30 gibi yiyip akşam da 19,30 gibi bir meyve yeseydin daha iyi olurdu meyve yemen lazım senin biliyorsunKizlar menüm
Sabah bir tatlı kaşığı keten tohumu
Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 yeşil zeytin
Bir dilim tb ekmeği
Roka ve sivri biber
Ara bir avuç kadar kuru iğde
Öğle 14.30
Kinoali salata(kinoa haşlanmış 2 YK kaşığı )
Ara 10 badem
Aksam 18.30
Bir tabak yoğurtlu ıspanak üç ceviz
45 dk yürüyüş ve 2 litre su
YULAF SERBEST Mİ ? SABAH YOĞURT YULAF MEYVE YİYEBİLİRSİN İÇİNE AZ BAL KOYARSIN DOYURUCU OLUR YA DA AKŞAM YEMEĞİ BÖYLE OLABİLİRMenümü paylaşıp uyuyorum canlarım
8:00
Elma yoğurt
11:00
2 adet krep /1tk labne/ 1 tk bal
2 dilim ızgara hellim
Domates biber salatalık
15:30
Sebzeli kıymalı yıldız şehriye çorbası (çocuklardan çaldım) 1 kepçe
1 kase haşlanmış bamya (limonlu yağsız)
1 su bardağı yoğurt
18:30
3-4 kaşık pirinç pilavı
Salata (yağsız tuzsuz)
21:00
1 bardak süt (Hindistan cevizi ve tarçın ile)
3 lt su
35dk orta tempolu yürüyüş
İyi geceler
GEÇMİŞ OLSUN KUZUM KEŞKE DOKTORA GİDEYDİN İLK HASTA OLDUĞUNDAHerkese günaydınBen toparlayamadım hatta gittikçe kötü olmaya başladım az sonra bi acile gideceğim gelince yine bi burda aktif olurum
İnşallah gider canım koca koca gözlerim bile görünmez oldu şiştenama ilaç aldın anestezi aldın anestezi kafadan 1 kilo aldırıyor benim işlmelerim 5dk 15 dk arası değişiyordu 1 klodan fazla çıkıyordum tabi bünye meselesi bazı şeyler ama sen daha çok anestezide kaldın antibiyotik kullandın ve hareketsiz kaldın 1 ay sonra hızlıca gidicek tabi herşeye saldırırsan olmaz . sebze çorbasını da menüne ekle sevmesen bile sulu yemek yemen lazım sebze çorbası da tam sana göre
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ihmal etmeHerkese günaydınBen toparlayamadım hatta gittikçe kötü olmaya başladım az sonra bi acile gideceğim gelince yine bi burda aktif olurum
evet canım yulaf hiç düşünmemiştim güzel alternatif olabilirYULAF SERBEST Mİ ? SABAH YOĞURT YULAF MEYVE YİYEBİLİRSİN İÇİNE AZ BAL KOYARSIN DOYURUCU OLUR YA DA AKŞAM YEMEĞİ BÖYLE OLABİLİR
limonlu su içsen ödem gider limon yasak mı ?İnşallah gider canım koca koca gözlerim bile görünmez oldu şişten
Sebze çorbasıda berbat bişeymiş ama haklısın sulu yemek konusunda
Bugün yemeyi deneyeceğim kuzum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ihmal etme
Acilden dönünce durumunu bildir merakta bırakma
evet canım yulaf hiç düşünmemiştim güzel alternatif olabilir
anestezinin etkiside var canım şu an üzerinde kilo almamaya çalışıp dikkat ettiğinde bile farkında olmadan verirsinCanım kendimi çok iyi hissediyorum bi sorunda kalmadı zaten.Yalancı baklava mı
Dikkat et canım benim bir anda alınıyor kilo. Anlamıyorsun bile
Enteresan bi diyetim var yağ yok, bakliyat yok, yumurta yok, baharat yok...
Pirinç şade kek beyaz ekmek sebze çorbası ye dedi. Sebze çorbası sevmiyorum geriye kalanlarda beni tatmin etmiyor hep aç hissediyorum (zaten öyleydim de) Sonra sevdiğim bişeyi görünce yasak falan dinlemeyip yiyorum. Açlıkla saldırmak gibi.
Beslenme biçimim kötü yani, kilomda yüksek, toparlayamadım 1 ay daha geçsin (kilo almadan geçirmeye çalışıyorum) diyetime düzgün şeyler eklensin diye bekliyorum umarım yeniden zayıflayabilirim
Bu arada benim eskiden de ödemim çoktu bacaklarım ayaklarım çok şişiyordu. Şimdi şişmelerim geçti hareketsiz olduğum halde. Kilom 77
10 kilo fazlam var
bende napıyım homini gırtlak yiyorumöğrendik artık
oldu şükür bir daha kasmayacam ve kontrolcüyümdüm bu huyumu daha çok seviyorum artık
sen naptın ..
bugün detoks yalan oldu amca ile yapacaktık ama bugün şehir dışına çıkıcak akşam uyamaz kalsın dedik .
eşimde 3 gece çalışacak arka arkaya yarın ve cumartesi yaparım bugün alışverişimi yaparım bana daha kolay olur umarım işe yarar .. hatırlıyormusun sütlü bir karışım yapmıştık hiç işe yaramamıştı onun gibi patlamaz umarım
Canım limon sirke vs. Bu ay yasak 2-3 ay içinde düzelirmişlimonlu su içsen ödem gider limon yasak mı ?
1 kase zorla kendini içe içe alışırsın zorlamadan olmuyor bazen.
bak bir çeşit yemek daha oldu .
Sizin iş yerinin öyle kurabiyeli Cappuccino lu ikramları varken diyet zor canımGünaydin kizlar nasilsiniz bakalim?
ben kendimi buafta hala bi topliyamadim sürekli bi yeme hissi sürekli atistirmalar üffff
bugün iyi olcak gibi ama bakalim artik
Dün aksam pilatesime gittim yine bayadir gidememistim baya hamlamisim yaaa heryerim agrio suan
o zaman kabak + yoğurt detoksumuz varCanım limon sirke vs. Bu ay yasak 2-3 ay içinde düzelirmiş
Sizin iş yerinin öyle kurabiyeli Cappuccino lu ikramları varken diyet zor canım
Yol yakınken dön Buki
tugbaFB kuzum detox çorbasında brokoli var. Lahana brokoli karnabahar yasak bana. Havuç patates soğan kabak serbest Kabak yemekten bıktım. Patates alışkanlık yapıyor yememeye çalışıyorum Havuçta pişince şeker oranı artıyor acıktırıyor. Şimdilik domates biber kabak olayındayım önerilerinizi bekliyorum
Kuzum dediğin gibi bir ay kilo almadan geçirmeye bak daha sonra yiyebileceklerin artıp kendiniiyice toplayınc sıkı bi diyetle 2 ayını alır 10 kilo neki.. Ben de bugun kaptırdım kendimi ingiliz krki diye bişeyyumuş yumuş çok güzeldi iki dilim yedim öğlen sadece yoğurt yicem dengelemek içinCanım limon sirke vs. Bu ay yasak 2-3 ay içinde düzelirmiş
Yol yakınken dön Buki
tugbaFB kuzum detox çorbasında brokoli var. Lahana brokoli karnabahar yasak bana. Havuç patates soğan kabak serbest Kabak yemekten bıktım. Patates alışkanlık yapıyor yememeye çalışıyorum Havuçta pişince şeker oranı artıyor acıktırıyor. Şimdilik domates biber kabak olayındayım önerilerinizi bekliyorum
Platese başlamak büyük avantaj bende düzene koyamadım sporu bir koysam muhteşem olcak .Günaydin kizlar nasilsiniz bakalim?
ben kendimi buafta hala bi topliyamadim sürekli bi yeme hissi sürekli atistirmalar üffff
bugün iyi olcak gibi ama bakalim artik
Dün aksam pilatesime gittim yine bayadir gidememistim baya hamlamisim yaaa heryerim agrio suan
yeme valla yapışıyor bana bak 7den inemedim 1 haftadırbende napıyım homini gırtlak yiyorum
eşinin olmaması senin için avantaj daha kolay yapabilirsin
benim yapacak takadim yok sen yap güzel sonuçlar al ki bizede şevk gelsin
bikarbonatta yasaktır tarçın elma maydonoz karanfil yeşil çay bunlar ?Canım limon sirke vs. Bu ay yasak 2-3 ay içinde düzelirmiş
Yol yakınken dön Buki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?