- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.621
Sen Kacla mezun olmuştun canım?bende öyleyim ama yapmam lazım 7yi gördüm yedinin yanında 2yi görmek istemşyorumsende proteian yap olmazsa doyurucu oluyor
Bende iyiyim canımInşaallah canim.Düne göre daha iyiyim bogazim çok acıyor kahvaltıyi zor yaptım.Sagol canim sen nasilsin bi sıkıntı yoktur inşallah sağlığın nasil keyfin nasil? ❤
Oooo demek o çınlatan sendingünaydın kuzu
pazar günü konyadaydım kulakların çınladı mı
işten eve gidip kızı servisten almam 10 dk o arada napım napım diyorum sonra en iyisi kız görmeden nutella yiyeyim deyip kaşıklıyorum
p.tesiye kadar süre verdim sonra sıkı bi diyet beni bekler
Naz yapmak güzeldir.Tabi karşında anlayan olursa :/Bende iyiyim canım
Biraz nazlanıyorum işte
Oooo demek o çınlatan sendin
gülme kız ciddiyimBende iyiyim canım
Biraz nazlanıyorum işte
Oooo demek o çınlatan sendin
Canımsın çok fena bağımlılık yapar ogülme kız ciddiyim
Kv şimdi neler neler yapmıştırşu saat oldu işim yeni bitti çok acıktım kv ye gidicez mama yapmıştır bize o şimdi
Inan bu yorgunluk ile çok şey yiyemem yoğunluktan doydum resmenKv şimdi neler neler yapmıştır
Az ye
Afiyet olsun canım. Havuç şekerli çok önerilmiyor diyetler. Ispanak güzel olmusKizlar menüm
Sabah bir tatlı kaşığı keten tohumu
Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 yeşil zeytin
Bir dilim tb ekmeği
Roka ve sivri biber
Ara bir avuç kadar kuru iğde
Öğle 14.30
Kinoali salata(kinoa haşlanmış 2 YK kaşığı )
Ara 10 badem
Aksam 18.30
Bir tabak yoğurtlu ıspanak üç ceviz
45 dk yürüyüş ve 2 litre su
Afiyet olsun canım. Havuç şekerli çok önerilmiyor diyetler. Ispanak güzel olmus
dün yemedim nu.ella ama onun yerine daha mı fenasını yedim bilmem (ev yapımı yalancı baklava canım istedi yaptım yedimCanımsın çok fena bağımlılık yapar o
Nu. ella hey gidi eski günler hey
Ye kız sağlığın iyiyken ye
Yiyelim içelim güzelleşelim
günaydın canım nasıl geçti dün halledebildinmi işleriniGünaydın kızlar nasılsınız
Ben de emin olamadım ıspanak aldım yaptımAfiyet olsun canım. Havuç şekerli çok önerilmiyor diyetler. Ispanak güzel olmus
Hallettimi sanıp çıktım 2 beyan onaylamamış ama listeye işaret koymuşumgünaydın canım nasıl geçti dün halledebildinmi işlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?