- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.721
Teşekkür ederim kaptanimMaşallah canım hep eksiliyorsun menülerin çok güzel sporunu ihmal etmiyorsun.
Tebrik ederim
evet ya aynen ben direk bugün baslim en iyisiverirsin ya 5 kilo nedir spor şart ama eski jillian günlerine dönmek lazım
sagol canim benim, sende durumlar ne kac kilosun?Verirsin canım sende aslanlar gibi metabolizma var. Bizede motivasyon olursun. İyiki geldin canım
buki benim de sıkıya gelmem lazım beni de dürt spor yaparkenevet ya aynen ben direk bugün baslim en iyisi
tartılmadım kuzum yaaa yüzleşemem kilomlatubili sesin çıkmıyortugbaFB tartılmadın mı ?
göğüs sıkıntınmı canım yoksa başka bişey miKizlar nasilsiniz.. ben hic iyi degilim doktora gittim igneyle 6 yerden deldiler iltihap bosalttilar ilaclar verdi yine gecmezse ameliyat dedi psikolojim bozuldu artik ..
Evet gögüs sıkıntımgöğüs sıkıntınmı canım yoksa başka bişey mi
kuzum ya geçmiş olsun keşke elimizden birşey gelseEvet gögüs sıkıntımgecmedi gecmiyo sonum ameliyat gibi duruyo
Bana bol bol dua edin kuzumkuzum ya geçmiş olsun keşke elimizden birşey gelse
ederim kuzum bugün reglim bitiyor bol bol okurum sana yarın yıkandıktan sonra ..rabbim şafi ismi ile şifanı versinBana bol bol dua edin kuzum
Çok geçmiş olsun,Allah hayırlı şifalar versinBana bol bol dua edin kuzum
tartılmadım kuzum yaaa yüzleşemem kilomla
diyet yapayım birazdan öle tartılacam
sen kaç geldin bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?