- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.741
ay kuzum ameliyatsız geçer inşallah dua edicem sanaEvet gögüs sıkıntımgecmedi gecmiyo sonum ameliyat gibi duruyo
iyi normalde 70 değilsin o zaman70,10
ama sabah wcye çıkamıyorum saat 11 gibi çıkıyorum şeker diyeti ne zaman yapyoruz sen onu de 10 gün yapsak yeter bize nutella bitti mi bu arada
tamam canim gel buaksam kesinlikle spor yapmadan uyumayalim nedersin?buki benim de sıkıya gelmem lazım beni de dürt spor yaparken
bukii hayırlı olsun takımdasın yinetamam canim gel buaksam kesinlikle spor yapmadan uyumayalim nedersin?
neden salı peki ?ay kuzum ameliyatsız geçer inşallah dua edicem sana
iyi normalde 70 değilsin o zaman
yarın başlayıp 3 gün evdeyken bi detoks yapayım diyorum ama tam karar veremedim ne yapacağıma (belkide yapmam yemek dha güzel)
salıda şeker orucuna başlıyorum 21 gün yaparım ben yaparsam
nutellanın bugün dibini görürüm heralde
kv gidicem orda yoga mı yaparım yanına ne ekleyebilirsem yaparım mekik makas squat yaparım internet olsa zenci adamın videosuna başlardım bugün . sen ne yapcaksın bugüntamam canim gel buaksam kesinlikle spor yapmadan uyumayalim nedersin?
şimdi 3 gün evdeyim eşimle şekersiz duramam son tatlılarımıda yiyeyim salı başlayımneden salı peki ?
ben 21 gün yapamam arkadaş kimseyi kndırmayım en fazla 10 gün sonra deli gibi aranıyorum ayrıca bulgur ve kuru kayısı yiyeceğim
yarın çorbayı deneyesim var tadı güzel olursa pazar günüde yaparım .
yemek yemek çok güzelde seksi hatun olmak varken neden şişkoyum ben neden şişkoyuz
hihihi evet ja biseneden fazla korudum korudum su iki ayda bigüzel aldim yine:)bukii hayırlı olsun takımdasın yine
6 ayım dolsun ilk işim benimde takıma girmek olacak herhalde
ben yine o cok kalori yakan spor listem varya onu yapcam ona baslim diyorumkv gidicem orda yoga mı yaparım yanına ne ekleyebilirsem yaparım mekik makas squat yaparım internet olsa zenci adamın videosuna başlardım bugün . sen ne yapcaksın bugün
hihihi evet ja biseneden fazla korudum korudum su iki ayda bigüzel aldim yine:)
sen aldinmi`? kac kilosun?
ozaman sende hemen dikkat etmeye gec canim ya yoksa bi aldinmi zor verirsinsen yine iyi korumuşun kilonu ben nedense bu ara beceremiyorum yememeyi
bende 62 ile mezun oldum en son 64.6 idim 66 olmuşumdur zannımca
Tebrik ederim canım çok iyi devam ediyorsunEki Görüntüle 2200912
Sonunda
Sanırım son 7 senenin sonunda 70in Altına indim
Çok mutluyum
Şükürler olsun
Sağlıkla zayıflamak güzelmiş
Normal kiloya düşmek güzelmiş
Sıradaki hedefim 65 nasipse
Daha yolumuz var ama az kaldı son dönemeç
Herkese Sevinç’le günaydın
Desteğiniz için çok teşekkürler
Ayrıca diyetisyenim öyle iyi be tatlı ki
Kriz anlarımda bi mesajla hemen dönüp öneriler vermesi beni inanılmaz rahat ettirdi
Ay sabit takım üyesi konumundayim
Geçmiş olsun... Neden böyle oluyormus ya bir yöntemi yokmu. Sık emzirince falan duzelirmiKizlar nasilsiniz.. ben hic iyi degilim doktora gittim igneyle 6 yerden deldiler iltihap bosalttilar ilaclar verdi yine gecmezse ameliyat dedi psikolojim bozuldu artik ..
Çok mantıklı hafta sonu bende tirilice yapacam eşime ondan sonra başlıcam ama hafta sonu çorba kesin olur kaçamaklı da olsa hadi bakalım artık hedefim 60şimdi 3 gün evdeyim eşimle şekersiz duramam son tatlılarımıda yiyeyim salı başlayım
hafta sonu detoks yapmasamda dikkat edecem göbüşüm çıktı farkediyorum
almasam şimdiki halimde beni mutlu ediyordu aslında ama alıyorum sorun orda
Buki onu yapmak çok mantıklı da çok zor be gülümben yine o cok kalori yakan spor listem varya onu yapcam ona baslim diyorum
Tebrik ediyorum canım
Tebrik ederim canım çok iyi devam ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?