Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben yine o cok kalori yakan spor listem varya onu yapcam ona baslim diyorum
Canım ya bu beni bayıltıp hastanelik eden liste olsa gerek 1000 kalori listesi
Ay sabit takım üyesi konumundayim çok adete olamıyorum haklısın. Sıkıldım aslında biran önce verip korumaya geçsem daha iyi olacak
Aslında güzel gidiyorsun bazen vücut tutuyor işte yapacak bişey yok
İstikrarlısın, dikkatli yiyorsun kısa zamanda verirsin eminim

bi-zuzu paylaşım yapmanı bekliyoruz
bi-zuzu canım cuma listelerine paylaşım yapmamak sadece kendi sorumluluğunu uygulamamak değil arkadaşlarının emeğine değer vermemek anlamı da taşıyor. Çok bozuldum sana ama bir sorun mu var acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. İnşallah herşey yolundadır hayatında.
Son kilonu ver de mezun edelim canım seni, diyet sürecinden sıkıldın sanırım
Sevgiler

Bende öyle düşünüyorum kızı var birşey mi oldu diyorum ya da sıkıldı ama dün online olmuş yazabilirdi inşallah sıkılmıştır diyetten diyelim

Günaydın herkese
Cumartesi sabahı biraz serin
Akdeniz e kış geldi sanırım
Ama güneş yine doğdu şükürler olsun
Buralarda yağmur sopuk olsa da güneş her gün hissettirir sıcaklığını

Bu sabah attım dışarı kendimi
Yürürüm
30dk tamamlanınca egzersiz yapacağım
Belki ekliotik de

Her kıyafetim bol geliyor
Napsam ki
Daraltsam mı pantolonları felan yoksa beklesem mi 65 e düşmeyi

Günaydın canım,havalar çok soğudu sen de benim gibi yuruyenlerdendin değil mi?soğuklarda hangi sporu yapmayı düşünüyorsun ?

Bence 65 e bir şey kalmamış biraz daha bekle hem bu düşünce seni motive eder

Günaydın kızlar canim çok sıkkın bugün uyandığımda kızımın bir gözü şişti hafif kizariklikta var.Eşim üşümekten olur dedi.Ilık çayla pansuman yaptım drdotty canim bisey onerirmisin tecruben oldu mu bu konuda

Sağol canim bilmiyorum ki aksam yatarken bisey Yoktu sabah baktim sis eşim ise gitti bisey Yok usumus ondan dir dedi ama ben tedirginim
Bir şey yoktur bence de, bende de ara ara oluyordu sonra alerji testi yaptırdım yiyeceklere yok ama toza,polene alarjim çıktı ondan olabilir denmişti bana,için rahat etmeyecekse bir doktora goturebilirsin

Maalesefperşembe gece cuma tüm gün hastanedeydik kızım çok rahatsız geceden beri öyleydi aklıma bile gelmedieşimde cenaze işlerinden dolayı ildışındaydı eve geldik dün akşam 6aydır buradayım hiç bicuma aksatmadım inanın burayıdüşünecek hlim yoktu. herkesten özür diliyorum dün tek başıma kızım hep ağlıyoduacıdan yetemedim ona bile. Tekrardan özür dilerim

Başınız sağolsun kim vefat etti .
Kızın nasıl keşke umursamayıp gelmemiş olaydın da miniğin sağlıklı olaydı. Şimdi nasıl kızın

Başınız sağolsun kim vefat etti .
Kızın nasıl keşke umursamayıp gelmemiş olaydın da miniğin sağlıklı olaydı. Şimdi nasıl kızın
Teşekkür ederim eşimin arkadaşınınannesi vefat etmişti başka ilde olunca o götürdü cenaze töteninede katılıp 2 gün sonra geldi böyle olacağını hiç düşünmemiştik kızımın atesi 38 in üzerindeydi inatçıateşti düşmedi üstsolunum yolu enfeksiyon dedi doktor boğazı tamamen kapanmış dedi kabızlığıda eklenince çocuğum hep huzursuz çığlık çığlığaydı kimsemde yok burda rabbim birdaha yaşatmasın ben götürdüm acile arabayı bile park edemedim otoparkı kapatup inşaat başlamışlar ohalde çocuk kucağımda yürü yürü geceyi geçirdik hastanede eve gwldiktekrar özeldeki doktorumuza gittik şimdide gene hastaneden geliyoruz yetmiyomuş gibi ben çocuk kucağımda ilacı vereyim derken antibiyotiği kırdım tekrar doktor yazmadan vermiyorlardı öyle işte gerçekten rabbim herkese sağlık sıhhatversin ilaçlar rahatlattı bugün daha iyi gibi bir torba ilaç serum derken az toparladı gerçekten busabah aklıma gelebildi dün bildirim günü diye hoş kilomuda bilmiyorum 3 gündür bakmadım dün hiçbişey yiyemedim kızımda iştahsızdı bir eticin yedim sadece dün

Bende öyle düşünüyorum kızı var birşey mi olu diyorum ya da sıkıldı ama dün online olmuş yazabilirdi inşallah sıkılmıştır diyetten diyelim
Dün online olmadım hiç kuzum girsem aklıma gelse tahminide olsa kilomu ve durumu yazardım ana ekranda kısayol olarak yapmıştım belki yanlışlıkla tıklamışımdır hatırlamıyorum bile.
Diyetten sıkılmadım hatta perşembe günü herkes okulda gözlemeyle kahvaltı yaptı katılmadım bimden yoğurt galeta alıp takıldım öğlen yemeği için. 53 lere düşüpte mezun olmayı düşünüyorum. Diyeti boşladığım zamanlarda oldu ama cuma günü en azındn kimseyi madur etmemek için kilo bildirimimde bulunuyordum

Bende öyle düşünüyorum kızı var birşey mi oldu diyorum ya da sıkıldı ama dün online olmuş yazabilirdi inşallah sıkılmıştır diyetten diyelim
Sonraki mesajları okuyunca anladım durumu
Zaten sıkılmış olsa mezuniyet hakkı doğdu kepini takıp çıkardı
Özelden yazdım canım
Çok geçmiş olsun canım
Bizde tahmin ettik zaten inşallah çabucak iyileşir kuzucuk öpüyorum sıcak yerlerinden soğuk soğuk
Artik o gögsümden enziremiyorum canim cok sistigi icin cocuk tutamiyo sagmak gerkiyo ama bnm tikandigi icisüt gekmiyo surekli icerrde birikiyo
Çok geçmiş olsun canım tedavisi biraz zor sanırım umarım emzirmeyi sekteye uğratacak bi sorun olmaz
Allah kolaylık versin canım

Canım biz senin buraya gösterdiğin itinanın farkındayız zaten
Geçmiş olsun tekrar

Bir şey yoktur bence de, bende de ara ara oluyordu sonra alerji testi yaptırdım yiyeceklere yok ama toza,polene alarjim çıktı ondan olabilir denmişti bana,için rahat etmeyecekse bir doktora goturebilirsin
Evet canim havadaki toz polen sebebidir belki.Sagolsun kaptanımız bi kac o etkide bulundu onları uygulayacagim

Bİzim buralarda pek sorun olmuyor ancak evde ekliptik yapacağımve egzersiz

Geçmiş olsun canım benim kızımda bıkaç haftadir dislerinden dolayı huysuz. Gripte eklendi dün bugün hiçbişey demedi yesem yeridir. Onlar hasta olmasın. Hiçbişeyden zevk alınmıyor aklına birsey gelmiyor seni çok iyi anlıyorum. İnş kısa surede iyileşsin yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…