Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım sizede geçmiş olsun. Biz çocuklar hasta olup yemeyi reddettiğinde pediasure mama veriyoruz güçsüz kalmasın gelişimi etkilenmesin diye. Sende doktoruna danış istersen iyileşmeyide hızlandırıyor. (1-11 yaş arası çocuklar İçin)

Çok teşekkür ederim canım. Bizimde dişler sorun çok fazla salyası oluşmaya başldı bu süreçtede çok hırçın oldu hertarafım çizik nekadar kessemde tırnaklarını cadı bi türlü çiziyor yaralı yaralı geziyorum
Şükür ki son üç güne göre çok iyi. Senin kuzuya da çok geçmişolsun öpüyorum
Rabbim cümlemizin çocuğuna sağlık sıhhatversin tabi busüreçte eriyip bitmişim bikaçgün sporada gitmiştim onunda avantajı olabilir cumaya süprizli olucm inşallah

Kızlar acayip şeyler yemek istiyorum
Be bulduysam
Acil yardım nasıl bastırabilirim iştahını
Miktar olarak Ne kadar istiyorkiCanın kek kurabiye falan çekiyorsa bi tanecik yiyerek isteğini bastırabilirsin göz hakkı misali yok ben onla yetinmem başladımmı duramam dersen Her zaman ki çözümler tarçınlı süt, Türk kahvesi yanında 2kare bitter, kuru kayısı, kuruyemiş Ya da yoğurt domates tuzluyıp yerdim severdim ben başkaa bilemedim

Hoş geldin 1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin
Hos buldum uyarım tabiki elimden geldıgınce Insallah. Oncelıkle yas 29 ikinci Cocuguma ıkı ay once dogum yaptım. Suan 85 kılodayım boy 1.57 bekarken hep zayıf biriydim ama evlenince bırde dogum yapınca kilo aldım hele ikinci cocukta daha cok cıktım ve hıc hoslanmıyorum kilolardan. Suan emzırıyorum ve ıstah im Masallah yerinde tatlı yeme ıstegı cok umarım banada destek olursunuz bende veririm ideal kilo 60 sormak ıstedıgınız sorular varsa cevaplayabılırım.

Öncelikle hayırlı olsun evladınız. Ben emzirirken yaklasik14kilo vermiştim çok rahat olmuştu. Ama kızım 8aylik falandı başlamıştım. Şuan daha yavaş gidiyor. Umarım kısa zamanda verirsin hosgeldin:)

Kızlar bende katılmak istiyorum.
Hoşgeldin
Hayırlı olsun canım bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim. Her ne kadar sağlıklı ol ,iyi beslen , bebeğin sütü bol olsun kilo önemli değil demek gereksede az öz beslenip, Doğum şekline göre vücuduna uygun şekilde spor planını yapıp hızla zayıflamanın seni daha mutlu edeceğini söyleyeceğim. Bende hamileliklerimde çok kilo aldım ilk ikisinde kilolar kendiliğinden gitti diyebilirim ama 3. De bebek 5 aylıkken buraya başladım hem diyet hem spor hem çocuklara koşturmaca derken VERDİM GİTTİ. Gelgelelim Eylül Ekim 2 ayda yine 10 kilo aldım. olsun yine vereceğim ve bu savaşın galibi olacağım. Eminim sende olacaksın. Hızlıca, sağlıkla , seni mutlu edecek kiloya inmeni dilerim. Tekrar hoşgeldin

@birazhuzur2008 (85///) Bşl.T:28 Ekim2018 Bşl.K:85 Hedef:60

N Nidsalii sen iyileştin mi

Surekli_Karisik nerdesin canım sen çocuğun sağlığı ile ilgili bir durum vardı diye hatırlıyorum onunla mı ilgileniyorsun senin için ve yavrun İçin dua ediyoruz Allah şifa versin Yoksa bizi unuttun mu

@_Silent Scream_ kuzum nasılsın kızın nasıl oldu iyileşti mi gözü

@bi-zuzu iyi haberlerini okudum canım tekrar geçmiş olsun

Nilar canım senin kızın nasıl oldu diş sıkıntısı geçmedi mi
SchonerDuft özlendin kuzu

kaptinn mastitin ne durumda cicim öperim yakışıklıyı avuç içinden ayyyy bebek ne güzel olur şimdi

İki tane birden çıkıyor bugün biraz daha iyiydi bayağı sürer gibi daha yarısı çıkmış birinin. Sağol canım sen nasılsın

Menüm
10:30
1 dilim süzme peynir
1/4 avokado
1 dilim beyaz ekmek
1/4 fırın patates
Domates biber
14:30
1 dilim tahinli kek (1 buz küpü kadar)
Çay
17:30
1 bardak süt (laktozsuz)
19:00
Yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası
Avuç içi kadar bonfile
1 bardak ayran
Çoban salata (yağsız tuzsuz)
3 lt su

Kötü canim ameliyat olcam hafta ici.. operim tabiki mis kokulumu

Hos buldum Tesekkur ederim. Emzirirken nasıl 14 kilo gitti super bı rakam benim acayip ıstahim arttı emzırdıgım ıcın sanırım. Insallah hepsini verir eski formuma donerim. Doneriz

Sagol canım hos buldum Tesekkur ederim. Bende ilk oglumda baya bı kilo aldım bir sene ıcınde verdim ikincide de aynı sekılde dogumda 15 i gitti su an bu haldeyim evet daha cok yeni dogum yaptım ama sabredemıyorum Insallah sizlerinde destegı ile verıcem suan Yuruyus yapamam bebegi bırakamıyorum malum hava sogudu ama evde egzersizler denıcem. Ama sutum un kesilmemesi lazım tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…