- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.781
Ay çok üzüldüm geçsin biran önce bu anneler bütün acıları çekiyorArtik o gögsümden enziremiyorum canim cok sistigi icin cocuk tutamiyo sagmak gerkiyo ama bnm tikandigi icisüt gekmiyo surekli icerrde birikiyo
Canım sizede geçmiş olsun. Biz çocuklar hasta olup yemeyi reddettiğinde pediasure mama veriyoruz güçsüz kalmasın gelişimi etkilenmesin diye. Sende doktoruna danış istersen iyileşmeyide hızlandırıyor. (1-11 yaş arası çocuklar İçin)Geçmiş olsun canım benim kızımda bıkaç haftadir dislerinden dolayı huysuz. Gripte eklendi dün bugün hiçbişey demedi yesem yeridir. Onlar hasta olmasın. Hiçbişeyden zevk alınmıyor aklına birsey gelmiyor seni çok iyi anlıyorum. İnş kısa surede iyileşsin yavrun
Çok teşekkür ederim canım. Bizimde dişler sorun çok fazla salyası oluşmaya başldı bu süreçtede çok hırçın oldu hertarafım çizik nekadar kessemde tırnaklarını cadı bi türlü çiziyor yaralı yaralı geziyorumGeçmiş olsun canım benim kızımda bıkaç haftadir dislerinden dolayı huysuz. Gripte eklendi dün bugün hiçbişey demedi yesem yeridir. Onlar hasta olmasın. Hiçbişeyden zevk alınmıyor aklına birsey gelmiyor seni çok iyi anlıyorum. İnş kısa surede iyileşsin yavrun
Miktar olarak Ne kadar istiyorkiKızlar acayip şeyler yemek istiyorum
Be bulduysam
Acil yardım nasıl bastırabilirim iştahını
Canım beni bol kakaolu sütlü az şekerli bi suphangle yapmak paklıyoKızlar acayip şeyler yemek istiyorum
Be bulduysam
Acil yardım nasıl bastırabilirim iştahını
Hoş geldin 1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsinKızlar bende katılmak istiyorum.
Hos buldum uyarım tabiki elimden geldıgınce Insallah. Oncelıkle yas 29 ikinci Cocuguma ıkı ay once dogum yaptım. Suan 85 kılodayım boy 1.57 bekarken hep zayıf biriydim ama evlenince bırde dogum yapınca kilo aldım hele ikinci cocukta daha cok cıktım ve hıc hoslanmıyorum kilolardan. Suan emzırıyorum ve ıstah im Masallah yerinde tatlı yeme ıstegı cok umarım banada destek olursunuz bende veririm ideal kilo 60 sormak ıstedıgınız sorular varsa cevaplayabılırım.Hoş geldin 1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin
Öncelikle hayırlı olsun evladınız. Ben emzirirken yaklasik14kilo vermiştim çok rahat olmuştu. Ama kızım 8aylik falandı başlamıştım. Şuan daha yavaş gidiyor. Umarım kısa zamanda verirsin hosgeldin:)Hos buldum uyarım tabiki elimden geldıgınce Insallah. Oncelıkle yas 29 ikinci Cocuguma ıkı ay once dogum yaptım. Suan 85 kılodayım boy 1.57 bekarken hep zayıf biriydim ama evlenince bırde dogum yapınca kilo aldım hele ikinci cocukta daha cok cıktım ve hıc hoslanmıyorum kilolardan. Suan emzırıyorum ve ıstah im Masallah yerinde tatlı yeme ıstegı cok umarım banada destek olursunuz bende veririm ideal kilo 60 sormak ıstedıgınız sorular varsa cevaplayabılırım.
HoşgeldinKızlar bende katılmak istiyorum.
Hayırlı olsun canım bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim. Her ne kadar sağlıklı ol ,iyi beslen , bebeğin sütü bol olsun kilo önemli değil demek gereksede az öz beslenip, Doğum şekline göre vücuduna uygun şekilde spor planını yapıp hızla zayıflamanın seni daha mutlu edeceğini söyleyeceğim. Bende hamileliklerimde çok kilo aldım ilk ikisinde kilolar kendiliğinden gitti diyebilirim ama 3. De bebek 5 aylıkken buraya başladım hem diyet hem spor hem çocuklara koşturmaca derken VERDİM GİTTİ. Gelgelelim Eylül Ekim 2 ayda yine 10 kilo aldım. olsun yine vereceğim ve bu savaşın galibi olacağım. Eminim sende olacaksın. Hızlıca, sağlıkla , seni mutlu edecek kiloya inmeni dilerim. Tekrar hoşgeldinHos buldum uyarım tabiki elimden geldıgınce Insallah. Oncelıkle yas 29 ikinci Cocuguma ıkı ay once dogum yaptım. Suan 85 kılodayım boy 1.57 bekarken hep zayıf biriydim ama evlenince bırde dogum yapınca kilo aldım hele ikinci cocukta daha cok cıktım ve hıc hoslanmıyorum kilolardan. Suan emzırıyorum ve ıstah im Masallah yerinde tatlı yeme ıstegı cok umarım banada destek olursunuz bende veririm ideal kilo 60 sormak ıstedıgınız sorular varsa cevaplayabılırım.
İki tane birden çıkıyor bugün biraz daha iyiydi bayağı sürer gibi daha yarısı çıkmış birinin. Sağol canım sen nasılsınN Nidsalii sen iyileştin mi
Surekli_Karisik nerdesin canım sen çocuğun sağlığı ile ilgili bir durum vardı diye hatırlıyorum onunla mı ilgileniyorsun senin için ve yavrun İçin dua ediyoruz Allah şifa versin Yoksa bizi unuttun mu
@_Silent Scream_ kuzum nasılsın kızın nasıl oldu iyileşti mi gözü
@bi-zuzu iyi haberlerini okudum canım tekrar geçmiş olsun
Nilar canım senin kızın nasıl oldu diş sıkıntısı geçmedi mi
SchonerDuft özlendin kuzu
kaptinn mastitin ne durumda cicim öperim yakışıklıyı avuç içinden ayyyy bebek ne güzel olur şimdi
Kötü canim ameliyat olcam hafta ici.. operim tabiki mis kokulumuN Nidsalii sen iyileştin mi
Surekli_Karisik nerdesin canım sen çocuğun sağlığı ile ilgili bir durum vardı diye hatırlıyorum onunla mı ilgileniyorsun senin için ve yavrun İçin dua ediyoruz Allah şifa versin Yoksa bizi unuttun mu
@_Silent Scream_ kuzum nasılsın kızın nasıl oldu iyileşti mi gözü
@bi-zuzu iyi haberlerini okudum canım tekrar geçmiş olsun
Nilar canım senin kızın nasıl oldu diş sıkıntısı geçmedi mi
SchonerDuft özlendin kuzu
kaptinn mastitin ne durumda cicim öperim yakışıklıyı avuç içinden ayyyy bebek ne güzel olur şimdi
İki tane birden çıkıyor bugün biraz daha iyiydi bayağı sürer gibi daha yarısı çıkmış birinin. Sağol canım sen nasılsın
Geçmiş olsun kuzum ya çok üzüldüm hem sana hem bebeğineKötü canim ameliyat olcam hafta ici.. operim tabiki mis kokulumu
Hos buldum Tesekkur ederim. Emzirirken nasıl 14 kilo gitti super bı rakam benim acayip ıstahim arttı emzırdıgım ıcın sanırım. Insallah hepsini verir eski formuma donerim. DonerizÖncelikle hayırlı olsun evladınız. Ben emzirirken yaklasik14kilo vermiştim çok rahat olmuştu. Ama kızım 8aylik falandı başlamıştım. Şuan daha yavaş gidiyor. Umarım kısa zamanda verirsin hosgeldin:)
Sagol canım hos buldum Tesekkur ederim. Bende ilk oglumda baya bı kilo aldım bir sene ıcınde verdim ikincide de aynı sekılde dogumda 15 i gitti su an bu haldeyim evet daha cok yeni dogum yaptım ama sabredemıyorum Insallah sizlerinde destegı ile verıcem suan Yuruyus yapamam bebegi bırakamıyorum malum hava sogudu ama evde egzersizler denıcem. Ama sutum un kesilmemesi lazım tabıHoşgeldin
Hayırlı olsun canım bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim. Her ne kadar sağlıklı ol ,iyi beslen , bebeğin sütü bol olsun kilo önemli değil demek gereksede az öz beslenip, Doğum şekline göre vücuduna uygun şekilde spor planını yapıp hızla zayıflamanın seni daha mutlu edeceğini söyleyeceğim. Bende hamileliklerimde çok kilo aldım ilk ikisinde kilolar kendiliğinden gitti diyebilirim ama 3. De bebek 5 aylıkken buraya başladım hem diyet hem spor hem çocuklara koşturmaca derken VERDİM GİTTİ. Gelgelelim Eylül Ekim 2 ayda yine 10 kilo aldım. olsun yine vereceğim ve bu savaşın galibi olacağım. Eminim sende olacaksın. Hızlıca, sağlıkla , seni mutlu edecek kiloya inmeni dilerim. Tekrar hoşgeldin
@birazhuzur2008 (85///) Bşl.T:28 Ekim2018 Bşl.K:85 Hedef:60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?