- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.141
20 nin neresi küçükyaz geldi her tyaraf cıvıl cıvıl fit olmayı kafaya koymuşum bi sevgili eksik daha doğrusu doldurulması gereken boşluk aslında şu sıralar olması imkansız evden dışarı çıktığım yok hemde bu aralar olmasın mümkünse özellikle maddi durumumu düzeltesiye kadar
ben bu yaz bronslaşmağğğkkkk
kendimle uzlaşmağğğkkkk
yer yer yozlaşmağğkkk
uzaklaşmağğkkk
istiyoğğğrummmmmmmmmm
Ne güzel herkeş burda bende pilates yapanların yorumlarına bakıyordum midem bulanmaya devam ediyoor,ebru şallının pilates dvd sini aldım ama henüz başlayamadım ama en kısa zamanda başlıycam...
gülçincim seni gördüm hoşgeldin:)
kız ben yeni geldim.. aaa yoksa benim hesabımı elemi geçirdiler. dün arkadaşın bilgisayarından girmiştim yoksa o mu açtı ordan. ayyy deşifre mi oldum yonsaammm.
kız ben yeni geldim.. aaa yoksa benim hesabımı elemi geçirdiler. dün arkadaşın bilgisayarından girmiştim yoksa o mu açtı ordan. ayyy deşifre mi oldum yonsaammm.
yaaa gerçekten miiii.bak o zaman bişe var bu işte.hesabım ele geçti demekki. çünkü pc yi kapatmıştım. size iyi geceler demek için gelmiştim.hanaaa napcaamm.
yaaa gerçekten miiii.bak o zaman bişe var bu işte.hesabım ele geçti demekki. çünkü pc yi kapatmıştım. size iyi geceler demek için gelmiştim.hanaaa napcaamm.
arkadaşına bi sor canım o mu açmış
iyi geceler kızllaaaarrr..
nerde olduğunu bilmiyodumkız iç anadoludayım zaten kimse almıyo beni
cnm beniiimm..hiç ummadığın zamanda çıkıyor karşımıza doğru insanlar.ben mesela benim aşkitomlaokulun bilgi işleminde tanıstım.hatta tanısmadım o beni gördü.ortak ark larımız varmıs.o kadar cok ki.kader birleştirmek için doğru zamanı bekliyomus.sanki tanışmamız gerekiyomus da önceden tanısamamısız gibi.çünkü ikimiz de niğdede okuyomusuz.ve ikimiz de izmitliyiz.niğdede izmitli bulmak cok zor.hep aynı firmayla gidip geliomusz.benim yurttan bi ark onun arkıymıs.yine yurttan bi arkımın sevgilisi onun ev arkıymıs.bir arkadaşımın sevgilisi tanıyorum bu sevgiliyi de onun arkadaşıymıs.ve hatta nette konustuğum bi cocuk normal olarak onun kankasıymıs daha sayamadıım pek çok tesadüfler zinciri ama tanısamamıstık zamanı gelince Allah veriyor cnm
canım sen yapıyorsun sen fadimesin
emidaf fadik
faTTa83 de fatma karıştırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?