Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm beniiimm..hiç ummadığın zamanda çıkıyor karşımıza doğru insanlar.ben mesela benim aşkitomla okulun bilgi işleminde tanıstım.hatta tanısmadım o beni gördü.ortak ark larımız varmıs.o kadar cok ki.kader birleştirmek için doğru zamanı bekliyomus.sanki tanışmamız gerekiyomus da önceden tanısamamısız gibi.çünkü ikimiz de niğdede okuyomusuz.ve ikimiz de izmitliyiz.niğdede izmitli bulmak cok zor.hep aynı firmayla gidip geliomusz.benim yurttan bi ark onun arkıymıs.yine yurttan bi arkımın sevgilisi onun ev arkıymıs.bir arkadaşımın sevgilisi tanıyorum bu sevgiliyi de onun arkadaşıymıs.ve hatta nette konustuğum bi cocuk normal olarak onun kankasıymıs daha sayamadıım pek çok tesadüfler zinciri ama tanısamamıstık zamanı gelince Allah veriyor cnm

Ne güzel herkeş burda bende pilates yapanların yorumlarına bakıyordum midem bulanmaya devam ediyoor,ebru şallının pilates dvd sini aldım ama henüz başlayamadım ama en kısa zamanda başlıycam...

yaaa gerçekten miiii.bak o zaman bişe var bu işte.hesabım ele geçti demekki. çünkü pc yi kapatmıştım. size iyi geceler demek için gelmiştim.hanaaa napcaamm.

yaaa gerçekten miiii.bak o zaman bişe var bu işte.hesabım ele geçti demekki. çünkü pc yi kapatmıştım. size iyi geceler demek için gelmiştim.hanaaa napcaamm.

ya bazen oluyo öle ama cıkıyosun hala aşağıda gözüktüğü oluyo istersen şifreni deiştir yine de

kız iç anadoludayım zaten kimse almıyo beni
nerde olduğunu bilmiyodum

bu tesadüflerden 1 denesine rastlasam onada şükür dicem :) ayy ayy neyse daha erken ben yas tutmaya devam ediim accıkın daha. ha bu arada kendime sınırlama koydum. ramazan bayramında fit olmuş olcem inş

kızlar ben cıkıorm film izler yatarım belki izleyemem bile çok uykum geldi kaçırmıyım.öptüm görüşürz

günaydın kızlar herkese... eşim sınavda nöbetçi olduğundan erekn bi hafta sonu kahvaltısı yaptık<.. öğleyin pikniğe davetliyiz.. sabah klasik diyet kahvaltı yedim öğleyin de ızgara yersem iyi bi gün olacak bana

günaydın kızlaar. henüz kahvaltımı yapmadım. acayip karnım ağrıyor reglimin ilk günleri. ağrı kesici de fyda etmiyor. bildiğiniz bişe var mıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…