- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.161
günaydın kızlaar. henüz kahvaltımı yapmadım. acayip karnım ağrıyor reglimin ilk günleri. ağrı kesici de fyda etmiyor. bildiğiniz bişe var mıı..
günaydın canım geçmiş olsun... valla benim bildiğim en iyi ağrı kesici ma..ik tir.. hani herkes bilir.. onun dışında da bişey bilmiyorum canım.. ama diğer zamanlar belini ve ayaklarını sıcak tutmaya bak çok faydası olur
günaydın kızlar herkese... eşim sınavda nöbetçi olduğundan erekn bi hafta sonu kahvaltısı yaptık<.. öğleyin pikniğe davetliyiz.. sabah klasik diyet kahvaltı yedim öğleyin de ızgara yersem iyi bi gün olacak bana
evet yaaa haklısın canım.. maalesef hedefime gelemedim ama en azından oğlumun doğum gününde doğum öncesine çoktan dönmüştümmfdm 20 mayısı geçtik kız unutmuşsun yazını değiştirmeyi.
bende sınav görevi almıştım kocam gelecek diye iptal ettim. oda gelmedi. evdeyim temizlik yapacamm.belki çıkar ankamall e giderim tek başıma gezerim.
günaydınnnn.. ayyyy biri piknik mi dediiiigünaydın kızlar herkese... eşim sınavda nöbetçi olduğundan erekn bi hafta sonu kahvaltısı yaptık<.. öğleyin pikniğe davetliyiz.. sabah klasik diyet kahvaltı yedim öğleyin de ızgara yersem iyi bi gün olacak bana
günaaaaaaayyyyyydııııınnnnn
günaydın kızlaar. henüz kahvaltımı yapmadım. acayip karnım ağrıyor reglimin ilk günleri. ağrı kesici de fyda etmiyor. bildiğiniz bişe var mıı..
günaydınnnn.. ayyyy biri piknik mi dediiii
güyandınnnnnnnnnnnn:92::92::92::92:
yeniden imam nikahı kıydırmak
günaydın canım... yok be kimse piknik demedi..
şaka şaka... bayılırım ben ya.. açık havada gezmek yürümekk
kesinlikle harika bişi bayılıyorum dışarda yürümeye şöle kilocuklarımı verip salına salına gezinem
tünaydın kızlar devam listesini yaptım az önce.şimdi yayınlıcam:))
aynalar+++++++
pinkcat87+++++++
triptofan+++++-+
roseberry+++++++:79:
irras_ +++++++
fdm iiii+++
selinay2002+++++++:90:
aysen_34+++++++
emidaf+++++++
catlak_kemmik+++++++
fatta83 ii++--+
hulk--+++--
günaydın hatunlarrrrr daha doğrusu tünaydınnn anca gelebildim
hoşgeldinnnnnnnn
hoşgeldinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?