Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlaar. henüz kahvaltımı yapmadım. acayip karnım ağrıyor reglimin ilk günleri. ağrı kesici de fyda etmiyor. bildiğiniz bişe var mıı..

günaydın canım geçmiş olsun... valla benim bildiğim en iyi ağrı kesici ma..ik tir.. hani herkes bilir.. onun dışında da bişey bilmiyorum canım.. ama diğer zamanlar belini ve ayaklarını sıcak tutmaya bak çok faydası olur

fdm 20 mayısı geçtik kız unutmuşsun yazını değiştirmeyi.

bende sınav görevi almıştım kocam gelecek diye iptal ettim. oda gelmedi. evdeyim temizlik yapacamm.belki çıkar ankamall e giderim tek başıma gezerim.

fdm 20 mayısı geçtik kız unutmuşsun yazını değiştirmeyi.
evet yaaa haklısın canım.. maalesef hedefime gelemedim ama en azından oğlumun doğum gününde doğum öncesine çoktan dönmüştümm
bende sınav görevi almıştım kocam gelecek diye iptal ettim. oda gelmedi. evdeyim temizlik yapacamm.belki çıkar ankamall e giderim tek başıma gezerim.

oyyy özledim ankamall i yaaa.. benim yerime de gez canım.. bende geçen yıl eşimden ayrıydım bilirim ne kadar zor olduğunu

günaydınnnn.. ayyyy biri piknik mi dediiii
günaaaaaaayyyyyydııııınnnnn

güyandınnnnnnnnnnnn:92::92::92::92:

günaydın kızlaar. henüz kahvaltımı yapmadım. acayip karnım ağrıyor reglimin ilk günleri. ağrı kesici de fyda etmiyor. bildiğiniz bişe var mıı..

yeniden imam nikahı kıydırmak

kesinlikle harika bişi bayılıyorum dışarda yürümeye şöle kilocuklarımı verip salına salına gezinem

canım zaten bmı olarak artık normal sınırlardasın..çok kilolu da olsak salına salına gezinmeyi bilmeliyiz nihayetinde bizim eserimiz kilocuklar ama tabi fit görünmek kendimize saygı açısından da çok öenmli

kahvaltım
1 kase special k

ya bu arada saat 9 da iki kere gizli numara aramış kafamı ona taktım şimdi kim aramış olabiler:44: sinir oluyorum şöle gizli şettirenlere amaç nedirrr?

aynalar+++++++
pinkcat87+++++++
triptofan+++++-+
roseberry+++++++:79:
irras_ +++++++
fdm iiii+++
selinay2002+++++++:90:
aysen_34+++++++
emidaf+++++++
catlak_kemmik+++++++
fatta83 ii++--+
hulk--+++--

kızlarr sabah 8 de kalktımmm 30 dakika yürüdümmm ve ordan aktarıma uğradımm ödem için bana yeşil çayy ve fundaa verdi karıştır iç dediii öyle yapıcam walla kızlarrr
bu ödem gitmelii yaniii

kızlar evii resmen ayağa kaldırdım görsenizzzzz temizliğe başaldımmm fazla dalmadabn bi gelim bakimm dedim napıyosunuzz
spor yapmam lazım sporr şartttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…