Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydınnn kızlar bugun ilk gunum Insallah bu ayın sonunda ıyı bı kilo vermıs olurum destegınızle sanırım her cuma tartı gunumu?? Ve aksam neler yedıgımı yazıcam umarım vazgeçmem

Gunaydın ben iyiyim kendi adıma sizler nasılsınız??
iyi diyelim iyi olalım .
şöyle pazartesi kontrol amaçlı kilo bildirimi yapıyoruz hafta sonu kaçamağını görmek amaçlı .
cuma günleride öğlen 12ye kadar kilo bildiriminde bulunuyoruz .
gün sonunda menüleri yazıyoruz . yazılan menülere yorum yapıyoruz takıldığın bilmek istediğin birşey olursa da menü sahibine sorarsın mutlaka dönüşü olacaktır

İyileştim sayılır tek tük kaldı birazcık oda gidersen nasılsın abla

evet zor ama bikac defa yapinca alisiyosun:)

Çok güzel olmuş bence afiyet bal şeker olsunavokadoyu seviyomusunuz ben bi kere denedim hiç sevemedim ya

Günaydin kizlar,

hafta sonu malesef acik kacamakli gecti tartida hemen göründü malesef olsun ama ben cok kararliyim cumaya Kadar 2 kilom kesinlikle gitcek eminim

bugün yiyeceklerim
Sabah: avocado mango karisimi limonlu
öglen: Protein yogurdum
aksam: Nohut yemegi ve yogurt

aralarda bir yada iki cappucino icerim:)

evet zor ama bikac defa yapinca alisiyosun:)
ben iyice saldım buki evde tv olunca kötü oldu hep tv başındayız eşimle dizi delisiyiz sen düşün
tv karşısında yapmaya çalışayım az az yoksa iyice yapışacak .
hafta sonu yaptın mı ?
Günaaayyyddınnnartık enerjik olmaya çalışıyorum çok yattım bu haftasen nasılsın abla
haftanın ilk günü berbat senin gibi enerjik olmaya çalışıyorum .gribin nasıl oldu cuma günü seansa gitti . buzla ütüleme yapıldı o da acıyormuş kilo ne durumda

ben iyice saldım buki evde tv olunca kötü oldu hep tv başındayız eşimle dizi delisiyiz sen düşün
tv karşısında yapmaya çalışayım az az yoksa iyice yapışacak .
hafta sonu yaptın mı ?
bende hep tv basinda yaparim genelde dizimi acar baslarim yapmaya:) öyle en azindan anlamadan bitiyo spor... Cuma ve cumartesi yapmadim malesef ama pazar yaptim kosuya gittik esimle cumarteside gezmelerdeydik 15 bin adim atmis olduk belki oda spor niyetine sayilir:)

Gripi atlattım gibi çok az bişi kaldı oda gider artık buzla ütüleme farklı bişimi çok mu acıdı Ya acaba uyuşturucu kremlerden mi alsan faydası oluyor diyolar bende bugün gitcem cumaydı benimkide ama regl olunca ertelettim özel bölge acıyo ama ben çok katlanamıyor gibi değilim aman olsun en azından sonucu iyi olacak dökülmeler başladımı pekikiloyu hiç sorma abla bugün korkudan tartılamadım çok saldım gibi geliyor şu dört gün toparlarsam iyidir

dikkat et gidiyor sanıp gelmesin geri geri sıkı sıkı giyin.
jel sürdü ultrasan başlığı gibi birşeydi son atışlarda çok acıyor malesef . emla diye krem varmış fiyatı 131 tl başka birşey varsa alırım ama ona 131 tl vermem . özel bölgenin iç kesimlerinde kaldı az bir bölge yapan arkadaş bayağı iyi dökülmüş dedi koltuk altı çok hızlı dökülmüştü zaten . senin ne durumda şuan .
reglin bitince azalır kilo benim öyle oldu ödemler gidiyor . kaçamak yapmazsan 100 200 gr da olsa gider cumaya çok var daha

O parayı vereceğine dayanmak daha mantıklıbenimkilerde baya dökülmeye başladı Bu üçüncü seans olacak zaten iyice fark eder sanırsamYok yok kaçamağı bırakmam lazım yoksa alcam başımı gidecem Bu haftayı sıkı tutmak lazım

yarım yağlı süt ve tarçın o zaman bol bol iç ya da akşam 9 da mutlaka 200 ml süt ile tüket
kuru kayısı hurma gibi şekerli şeyler tüket kahvenin yanında da ama sakın paket ürünlere başlama .
spor ne durumda . kaç seanslık paket almıştın . kontrol ile kaçıncı seans oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…