- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.801
Gunaydın ben iyiyim kendi adıma sizler nasılsınız??günaydın kızlar nasılsınız
iyi diyelim iyi olalım .Gunaydın ben iyiyim kendi adıma sizler nasılsınız??
İyileştim sayılır tek tük kaldı birazcık oda giderN Nidsalii sen iyileştin mi
@Surekli_Karisik nerdesin canım sen çocuğun sağlığı ile ilgili bir durum vardı diye hatırlıyorum onunla mı ilgileniyorsun senin için ve yavrun İçin dua ediyoruz Allah şifa versin Yoksa bizi unuttun mu
@_Silent Scream_ kuzum nasılsın kızın nasıl oldu iyileşti mi gözü
@bi-zuzu iyi haberlerini okudum canım tekrar geçmiş olsun
Nilar canım senin kızın nasıl oldu diş sıkıntısı geçmedi mi
SchonerDuft özlendin kuzu
@kaptinn mastitin ne durumda cicim öperim yakışıklıyı avuç içinden ayyyy bebek ne güzel olur şimdi
Hoşgeldin abla Bu aradaGunaydın ben iyiyim kendi adıma sizler nasılsınız??
evet zor ama bikac defa yapinca alisiyosun:)Çok mantıklı hafta sonu bende tirilice yapacam eşime ondan sonra başlıcam ama hafta sonu çorba kesin olur kaçamaklı da olsa hadi bakalım artık hedefim 60ben pazartesi başlarım ama belki mükellef tatlı getirir yemekle beraber o zaman bende yapmam
Buki onu yapmak çok mantıklı da çok zor be gülüm
Günaaayyyddınnngünaydın kızlar nasılsınız
ahaha evet galiba oyduCanım ya bu beni bayıltıp hastanelik eden liste olsa gerek 1000 kalori listesi
Çok güzel olmuş bence afiyet bal şeker olsunMenüm
10:30
1 dilim süzme peynir
1/4 avokado
1 dilim beyaz ekmek
1/4 fırın patates
Domates biber
14:30
1 dilim tahinli kek (1 buz küpü kadar)
Çay
17:30
1 bardak süt (laktozsuz)
19:00
Yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası
Avuç içi kadar bonfile
1 bardak ayran
Çoban salata (yağsız tuzsuz)
3 lt su
ben iyice saldım buki evde tv olunca kötü oldu hep tv başındayız eşimle dizi delisiyiz sen düşünevet zor ama bikac defa yapinca alisiyosun:)
haftanın ilk günü berbatGünaaayyyddınnnartık enerjik olmaya çalışıyorum çok yattım bu hafta sen nasılsın abla
bende hep tv basinda yaparim genelde dizimi acar baslarim yapmaya:) öyle en azindan anlamadan bitiyo spor... Cuma ve cumartesi yapmadim malesef ama pazar yaptim kosuya gittik esimle cumarteside gezmelerdeydik 15 bin adim atmis olduk belki oda spor niyetine sayilir:)ben iyice saldım buki evde tv olunca kötü oldu hep tv başındayız eşimle dizi delisiyiz sen düşün
tv karşısında yapmaya çalışayım az az yoksa iyice yapışacak .
hafta sonu yaptın mı ?
Gripi atlattım gibi çok az bişi kaldı oda gider artıkben iyice saldım buki evde tv olunca kötü oldu hep tv başındayız eşimle dizi delisiyiz sen düşün
tv karşısında yapmaya çalışayım az az yoksa iyice yapışacak .
hafta sonu yaptın mı ?
haftanın ilk günü berbatsenin gibi enerjik olmaya çalışıyorum .gribin nasıl oldu cuma günü seansa gitti . buzla ütüleme yapıldı o da acıyormuş kilo ne durumda
dikkat et gidiyor sanıp gelmesin geri geri sıkı sıkı giyin.Gripi atlattım gibi çok az bişi kaldı oda gider artıkbuzla ütüleme farklı bişimi çok mu acıdı Ya acaba uyuşturucu kremlerden mi alsan faydası oluyor diyolar bende bugün gitcem cumaydı benimkide ama regl olunca ertelettim özel bölge acıyo ama ben çok katlanamıyor gibi değilim aman olsun en azından sonucu iyi olacak dökülmeler başladımı peki kiloyu hiç sorma abla bugün korkudan tartılamadım çok saldım gibi geliyor şu dört gün toparlarsam iyidir
O parayı vereceğine dayanmak daha mantıklıdikkat et gidiyor sanıp gelmesin geri geri sıkı sıkı giyin.
jel sürdü ultrasan başlığı gibi birşeydison atışlarda çok acıyor malesef . emla diye krem varmış fiyatı 131 tl başka birşey varsa alırım ama ona 131 tl vermem . özel bölgenin iç kesimlerinde kaldı az bir bölge yapan arkadaş bayağı iyi dökülmüş dedi koltuk altı çok hızlı dökülmüştü zaten . senin ne durumda şuan .
reglin bitince azalır kilo benim öyle oldu ödemler gidiyor . kaçamak yapmazsan 100 200 gr da olsa gider cumaya çok var daha
yarım yağlı süt ve tarçın o zaman bol bol içO parayı vereceğine dayanmak daha mantıklıbenimkilerde baya dökülmeye başladı Bu üçüncü seans olacak zaten iyice fark eder sanırsam Yok yok kaçamağı bırakmam lazım yoksa alcam başımı gidecem Bu haftayı sıkı tutmak lazım
Tesekkurler canım hosbuldumHoşgeldin abla Bu aradainşallah birlikte olup burda güzel eksikler görürüz mutlu günlerin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?