Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü zaten genel olarak çok güzel afiyet bal şeker bol bol süt olsunBu konular hakkında Bı fikrim olmadığı için önerim olamıycak benden yorum Bu kadar oluyo

Menü çok güzel belki çok açlık çekersen akşam sonrası minik bir ara öğün koyabilir bence menü elverişli buna çünkü kilo berilin zaten mükemmel olmuş lakin su miktarı çok fazla değilmi 4 lt suyunda miktarı kiloya göre ayarlarsan aslında daha iyi olur çünkü fazla suyun ileride zararına oluyor

Tesekkur ederim demek kilo aldırıyor zaten bı seferlik aldım ama bende bı fark goremeıdm yada duzenlı ıcmedıgımden ama dikkat edıcem tabi en azından aksam ustu ıcerım. Birde dınlenemıyorum pek fazla oglum kucaga alıstı ıyıce dogru duzgun is bile yapamıyorum oda uyuduğunda az bı yatmak istesem ya uyanıyor ya araya Baska bısey giriyor ne yazıkkı neyse kuzumun canı sagolsun ama sütünün dahada artması lazım sızın ki nasıldı neler yapıyordunuz??

günaydın kızlar ben döndüm 65 kılo ile ama regl haftam bu hafta olurum bi kılosu hemen gider eve neti taşıtmadım telde de bitti nasıl bi diyet yapacağım konusunda kararsızım
Günaydın hoş geldin.
Sen çok sıkıya gelemiyorsun benim gibisin haftalık yeme düzeni belirle kendine mesela.haftada 1 3 yk pirinç ya da 2 dolma serbest haftada 1 5 yk kadar bulgur serbest haftada 1 tatlı serbest şeklinde ama bunları yaparken günlük sporunu arttırmak gerekli yaktığın kaloriyi yüksek tut yani bir hafta böyle dene bakalım sonra üretiriz birşeyler

bu hafta yediklerimi azaltıp ekmeği bırakayım suyu artırayım ilk ödemler bi gitsin menüleri de sabahları iş yerinden yazarım net gelene kadar spor zor görünüyor şimdilik olmadı abs hareketleri yaparım düzenli yarım saat

Gunaydınlar bu sabah tartıldım tarımın pili yoktu kilom 85 degılmıs 83 cıktım, :)

30 dk abs ile başlamak çok iyi.
Günlük kahvaltıda mutlaka ekmek yemelisin onu kısma en azından hafta da 4 gün yemelisin.
Olur sabah yazarsın menüleri. Spor için abs yerine kalori yakmaya yönelik video yapabilirsin

kızlar günaydın
ne çok konuşmuşunuz bu sevindirici bi haber grubumuz canlanıyor
Naber tubi

iyiyim kuzum sen nasılsın
3 gün yine çok abarttım ama bugün kilomla yüzleştim korktuğum kadar değilmiş bilsem daha da abartırdım (65.4)
bugün çok pis diyete ve spora başladım başladım
kasım sonunda o 59 lar görülecek

Sabah 8de bende diyete başlamıştım 9:00da eşimle 2. Kahvaltıya oturduğumda diyetin yalan olacağını anladım ama kalkamadım. Hiç güzel şeyler yemedim. Ama hemen bu olayı unutup burdan devam ediyorum. Günün kalan saatlerinde daha dikkatli olurum

Akşam açlık hafiften geldi uyuyacağım için hiçbişey yapmadım. Dün hava güzeldi çarşoda tempoluyürüdümalacaklarım vardı hızlıca hepsini halledeyim diye çok susadıö normalde 2 lt ortalama su içiyorum ilk defa bukadar oldu 500 ml sular yetmedi 1.5 lt aldım içtikçe içesim geldi

Canım kucağa alıştı diye düşünme çok yanlık bence annesine ihtiyacı var 9 aydır yapışıktı sana şimdi de ayrılmak istememesi çok normal büyüyünce zaten pek kucaklanmıyılarmış sarıl gitsin her istediğinde al kucağına sen de doy kuzuna oda doysun sana.. Humananın 1 bardağı yanlış hatırlamıyorsm 200 kcal falandı ben 4 5 bardak içerdim 1000 kolori sadece ondan akınca şişiriyor.. Süt için yiyecekönerileride var ama bunlara dikkatedip asıl önemli şeyuyuyupdinlenmen mis gibi süt yapar çocuk uyuyunca sen de yat bırak kalsın ev işleri varsa yardım albi yakınından yoksa haftada 1 2 yarım gin yardımcı almaya bak bol bol su iç bol bol emzir süt hiiç eksik olmaz ozaman.. Bol sütlü günlerin olsun inşallah bebiş kna kana içsin
günaydın kızlar ben döndüm 65 kılo ile ama regl haftam bu hafta olurum bi kılosu hemen gider eve neti taşıtmadım telde de bitti nasıl bi diyet yapacağım konusunda kararsızım
Reglhaftası ödem tutmuşsundur kuzum regl bitince net kilon belli olur. Ben kalori sayarak gitmiştim işe yaradı tabi sporlada desteklemek lazım haftada 5 gün 1 er saat spor yapmıştım yoğun kilo verme sürecimde 8 10 kilo gittikten sonra azcık şımardım son 2 kilo dha vereyim yetecek fazla bile vermiş oluyorum ama amaç garantilemek

ahaah unut sen unut onu yemedin bişey
bende yeşil elma yedim sadece öğlene allah kerim getiremedim evden bugün

ahaah unut sen unut onu yemedin bişey
bende yeşil elma yedim sadece öğlene allah kerim getiremedim evden bugün
Sen işini bilirsin canım ne yesen dikkat edersin olur.
Eşim kahvaltıyı kek türevleri kuruyemişler ve kahveyle yapar ben çocuklarla klasik kahvaltı yapmıştım sonra eşimle tahinli kakaolu kek , Antep fıstığı ve kuru üzüm yedim. (İnanamıyorum kendime insan kahvaltının üstüne 700-1000 kalori gereksiz yere yer mi ya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…