- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.841
Abla acaba her gün tartılmasanmı kiÖnerilerini yazdım kuzum
Bi dahaki kriz e
Dün yaptım kaçamak yedim valla
Bakalım yarın tartıda kaç göreceğim
Menü zaten genel olarak çok güzel afiyet bal şeker bol bol süt olsunBugun ki ilk menum
Sabah kahvaltısı
İki yumurta rafadan
Bir beyaz dilim ekmek cavdar yoktu
Bir bardak acık cay
Bir dilim beyaz peynir
Uc zeytın
Ara yapmadım fırsat yoktu
Oglen
Bes yk. Kabak yemegi bulgurlu
Yesıllıl salata tuzsuz
Ara
Patates salatası
Beyaz peynir
İki bardak acık cay
Ara
Fındık biraz da beyaz üzüm
Aksam Yesıllık salata
Tarhana corbası bir kase
Sımdıde humananın süt yapıcı cayını ıcıcem bir bardak ıkı aylık bebegim var.
Sık sık acıktığım ıcın ikinciyi arayı yaptım alsana kadar en azından
Menü çok güzel belki çok açlık çekersen akşam sonrası minik bir ara öğün koyabilir bence menü elverişli buna çünkü kilo berilin zaten mükemmel olmuş lakin su miktarı çok fazla değilmi 4 lt suyunda miktarı kiloya göre ayarlarsan aslında daha iyi olur çünkü fazla suyun ileride zararına oluyorBende menümü yazayım
Kahvaltı 8.00
2 tereyağında yumurta
2 ince dilim ekmek
Zeytn
Öğle 14.30
1 pors pırasa
1 kase tarhana çorbası
Akşam 19.00
Avuç içi kadar somon balık sote
Ara öğün yapmıyorum son kilolarım zor gşdiyor spor olarakta bugün 12bin adım tempolu yürüyüş yaptım tabi 4 lt falan su içtim gün boyu güncel kilom 54.7 hızlı bi düşüş yaşadım 55.4 lerde takılmıştım geçen hafta çok çabuk ödem tutuyorum tuzu hayatımdan çıkarmadığım sürece böyle olacak sanırım. Şuanda açım mutfaktan çıkamadım şimdi uyumaya gidiyotum herkese iyigeceler
Tesekkur ederim demek kilo aldırıyor zaten bı seferlik aldım ama bende bı fark goremeıdm yada duzenlı ıcmedıgımden ama dikkat edıcem tabi en azından aksam ustu ıcerım. Birde dınlenemıyorum pek fazla oglum kucaga alıstı ıyıce dogru duzgun is bile yapamıyorum oda uyuduğunda az bı yatmak istesem ya uyanıyor ya araya Baska bısey giriyor ne yazıkkı neyse kuzumun canı sagolsun ama sütünün dahada artması lazım sızın ki nasıldı neler yapıyordunuz??Afiyet olsun canım humananın çayları çok kalorili akşam değide sabah ve öğlen içsen nasıl olurki ben süt yapsın diye içe içe şişmiştim ilk zamanlar faydası olmuştu sonradan olmadı. Süt için dinlenme stressiz bir yaşam ve bol su içmen yeyerli aslınd suyu3 lt çıkarmalısın kilo vermek için en temel şey bence bol su içmek aburcuburlarıda yemeyince gidiyo kilolar
Tesekkur ederim :)Menü zaten genel olarak çok güzel afiyet bal şeker bol bol süt olsunBu konular hakkında Bı fikrim olmadığı için önerim olamıycak benden yorum Bu kadar oluyo
Günaydın hoş geldin.günaydın kızlar ben döndüm 65 kılo ile ama regl haftam bu hafta olurum bi kılosu hemen gider eve neti taşıtmadım telde de bitti nasıl bi diyet yapacağım konusunda kararsızım
bu hafta yediklerimi azaltıp ekmeği bırakayım suyu artırayım ilk ödemler bi gitsin menüleri de sabahları iş yerinden yazarım net gelene kadar spor zor görünüyor şimdilik olmadı abs hareketleri yaparım düzenli yarım saatGünaydın hoş geldin.
Sen çok sıkıya gelemiyorsun benim gibisin haftalık yeme düzeni belirle kendine mesela.haftada 1 3 yk pirinç ya da 2 dolma serbest haftada 1 5 yk kadar bulgur serbest haftada 1 tatlı serbest şeklinde ama bunları yaparken günlük sporunu arttırmak gerekli yaktığın kaloriyi yüksek tut yani bir hafta böyle dene bakalım sonra üretiriz birşeyler
Hos buldum canım Tesekkur ederim@birazhuzur2008 hoşgeldin canim iyi kilo vermeler dilerim :)
Gunaydınlar bu sabah tartıldım tarımın pili yoktu kilom 85 degılmıs 83 cıktım, :)Hoşgeldin
Hayırlı olsun canım bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim. Her ne kadar sağlıklı ol ,iyi beslen , bebeğin sütü bol olsun kilo önemli değil demek gereksede az öz beslenip, Doğum şekline göre vücuduna uygun şekilde spor planını yapıp hızla zayıflamanın seni daha mutlu edeceğini söyleyeceğim. Bende hamileliklerimde çok kilo aldım ilk ikisinde kilolar kendiliğinden gitti diyebilirim ama 3. De bebek 5 aylıkken buraya başladım hem diyet hem spor hem çocuklara koşturmaca derken VERDİM GİTTİ. Gelgelelim Eylül Ekim 2 ayda yine 10 kilo aldım. olsun yine vereceğim ve bu savaşın galibi olacağım. Eminim sende olacaksın. Hızlıca, sağlıkla , seni mutlu edecek kiloya inmeni dilerim. Tekrar hoşgeldin
@birazhuzur2008 (85///) Bşl.T:28 Ekim2018 Bşl.K:85 Hedef:60
30 dk abs ile başlamak çok iyi.bu hafta yediklerimi azaltıp ekmeği bırakayım suyu artırayım ilk ödemler bi gitsin menüleri de sabahları iş yerinden yazarım net gelene kadar spor zor görünüyor şimdilik olmadı abs hareketleri yaparım düzenli yarım saat
Naber tubikızlar günaydın
ne çok konuşmuşunuz bu sevindirici bi haber grubumuz canlanıyor
iyiyim kuzum sen nasılsın30 dk abs ile başlamak çok iyi.
Günlük kahvaltıda mutlaka ekmek yemelisin onu kısma en azından hafta da 4 gün yemelisin.
Olur sabah yazarsın menüleri. Spor için abs yerine kalori yakmaya yönelik video yapabilirsin
Naber tubi
Sabah 8de bende diyete başlamıştım 9:00da eşimle 2. Kahvaltıya oturduğumda diyetin yalan olacağını anladım ama kalkamadım. Hiç güzel şeyler yemedim. Ama hemen bu olayı unutup burdan devam ediyorum. Günün kalan saatlerinde daha dikkatli olurumiyiyim kuzum sen nasılsın
3 gün yine çok abarttım ama bugün kilomla yüzleştim korktuğum kadar değilmiş bilsem daha da abartırdım(65.4)
bugün çok pis diyete ve spora başladım başladım
kasım sonunda o 59 lar görülecek
Akşam açlık hafiften geldi uyuyacağım için hiçbişey yapmadım. Dün hava güzeldi çarşoda tempoluyürüdümalacaklarım vardı hızlıca hepsini halledeyim diye çok susadıö normalde 2 lt ortalama su içiyorum ilk defa bukadar oldu 500 ml sular yetmedi 1.5 lt aldım içtikçe içesim geldiMenü çok güzel belki çok açlık çekersen akşam sonrası minik bir ara öğün koyabilir bence menü elverişli buna çünkü kilo berilin zaten mükemmel olmuş lakin su miktarı çok fazla değilmi 4 lt suyunda miktarı kiloya göre ayarlarsan aslında daha iyi olur çünkü fazla suyun ileride zararına oluyor
Tesekkur ederim demek kilo aldırıyor zaten bı seferlik aldım ama bende bı fark goremeıdm yada duzenlı ıcmedıgımden ama dikkat edıcem tabi en azından aksam ustu ıcerım. Birde dınlenemıyorum pek fazla oglum kucaga alıstı ıyıce dogru duzgun is bile yapamıyorum oda uyuduğunda az bı yatmak istesem ya uyanıyor ya araya Baska bısey giriyor ne yazıkkı neyse kuzumun canı sagolsun ama sütünün dahada artması lazım sızın ki nasıldı neler yapıyordunuz??
Reglhaftası ödem tutmuşsundur kuzum regl bitince net kilon belli olur. Ben kalori sayarak gitmiştim işe yaradı tabi sporlada desteklemek lazım haftada 5 gün 1 er saat spor yapmıştım yoğun kilo verme sürecimde 8 10 kilo gittikten sonra azcık şımardım son 2 kilo dha vereyim yetecek fazla bile vermiş oluyorum ama amaç garantilemekgünaydın kızlar ben döndüm 65 kılo ile ama regl haftam bu hafta olurum bi kılosu hemen gider eve neti taşıtmadım telde de bitti nasıl bi diyet yapacağım konusunda kararsızım
ahaah unut sen unut onu yemedin bişeySabah 8de bende diyete başlamıştım 9:00da eşimle 2. Kahvaltıya oturduğumda diyetin yalan olacağını anladım ama kalkamadım. Hiç güzel şeyler yemedim. Ama hemen bu olayı unutup burdan devam ediyorum. Günün kalan saatlerinde daha dikkatli olurum
Sen işini bilirsin canım ne yesen dikkat edersin olur.ahaah unut sen unut onu yemedin bişey
bende yeşil elma yedim sadece öğlene allah kerimgetiremedim evden bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?