Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dinlenmen gerek canım süt İçin başka yolu yok. Birde uzmanlar bol su İçin sütünüz olur diyorlar ya bende hiç öyle olmadı. Gözümü doldura doldura yersem daha masadan kalkmadan göğüslerime süt indiğini hissederdim. Pirinç ve mısır gibi nişastalı ürünler süt yapıyor. Kuru incir de çok kaliteli süt yapar. Kendine komposto yapabilirsin. İncir de koy içine. İncir biraz yağ bırakıyor kompostoya ama inanılmaz süt yapar ve bebeğini nasıl etkilediğine tanık olursun. Onun dışında dereotununda süt yaptığı söyleniyor.
Bol sütlü günler
Bu arada bende 2 çocuk birden emziriyorum bol bol da süt var. Yiyelim içelim güzelleşelim

kızlar ben bugüne yemek getirmedim ne yesem ki ya ilk günden bozmak da istemiyorum çiğköfte dürüm çok mu olur en uygun o duruyor yiyebileceğim bide maddi olarak tabi maaşa daha ikiş hafta var

bi-zuzu canım ben kalori saymayı beceremedim tartı falan istiyor
Ben kalori saydığım dönemlerde şunu farketmiştim
Sebzeler meyveler proteinler olursa menünde taşana kadarda yesen 1200 kalorinin üstüne çıkmıyordu.
Ama ekmek, pirinç yani karbonhidratları çıkarıp, et ürünlerini erken akşam yemeğine bırakıp diğer öğünleri sebze meyve yoğurt ile geçirebilirsen.
Bakliyat tahıl grubunu haftada 2 günle sınırlamıştım. Yani illa gram gram saymana gerek yok cıs ürünler yemeyeceksen. Hem zigzag kaloride 1. Gün 1200 kalori verdiyse 3. Gün 1700-1800 kalori veriyor, tamamlayamıyorsun bile
Denemeni öneririm

kızlar ben bugüne yemek getirmedim ne yesem ki ya ilk günden bozmak da istemiyorum çiğköfte dürüm çok mu olur en uygun o duruyor yiyebileceğim bide maddi olarak tabi maaşa daha ikiş hafta var
Onun yerine marketten yoğurt alsan mesela aktivia nın yulaflı yoğurtları yada ton balığı

bi-zuzu canım ben kalori saymayı beceremedim tartı falan istiyor
Kuzum bende aman aman saymadım benimde tartım yok göz kararı yaptım:)) dilim ve porsiyon olarakta kaçkolori olduğu belli oluyor bi hafta falan sonra evdeki 200 gr başka şeyleri falan ölçerek te ayırt edebiliyosun zaten hassas tartı elzem bişey değil yani

Ben galeta yoğurt küçük bi kase çorbayla geçiştiriyorum. Ev yemekleri varsa sipariş edebileceğin oda olabilir. Çiğ köfte çok fena hele ilk günden abartmamak lazım :))

ben gaza gelmedim geçen hafta fazlası ile vardı spor yapamıyorum tibetide bıraktım sol tarafım çok kötü oldu yine göğsüme koltuk altıma kadar iniyor ağrı ayaklarımı belimi saymıyorum benim hedefimde 60 59 58 arası gitmek 4 ayda veririm sanırım az az gitsin ama gitsin ..
spor olara ne yapyorsun
dünden beri canım kek istiyordu ..afiyet olsun .
yediklerini unutup kaldığın yerden devm etmek gibisi yok .
birde sen sütün içine hindistan cevizi falan koyuyorsun ya şurup mu ekliyorsun cevizin kuru su mu ? bana içecek çeşitleri gerekli sıvı tüketmem lazım yoksa başka şeylere gidiyor elim

çiğ köfteye alternatif yok kalorisi lavaşsız aha düşük . akşam 10 dk kardio yaparsın ncak öyle dengelersin bende öyle yapacam muhtemelen akşamda sıvı tüketecem ara öğünleride çıkar tamamdır

Gunaydın kızlar. Dun çok kötüydum hala tam geçmiş sayılmaz tabi. Bayağı çok kustum. Normalde en son nezaman böyle oldu hatırlamıyorum bile.. Usuttum mu yoksa başka bişey mi bilemiyorum

bende mi kalori saymaya dönsem acaba en çok onla verdim kilolarımı istediğimi yedim sporla denge kuruyorum bu halimden memnun değilim hiç canımı sıkıyor kilolar artık

kızlar arkadaş açma getirmiş avcum kadar onu yedim azcık da haşhaşlı bi de 200 ml süt inş başka yemem akşama da taze fasulye yemeği var

Canım kuru hindistan cevizi döküyorum hani kekleri pastaları süslediğimiz. Biraz kakao bazen tarçın.
Geceden 1 bardak sütün içine 2 hurma koyuyorum sabah onu içiyorum çok lezzetli oluyor sütün içinden çıkan hurmalarda muhteşem
Elma, armut gibi meyveleri 1 bardak suyla blenderdan geçirip içine tarçın atıyorum bunlara chia tohumuda ekleyebilirsin
Dondurucuda limon suyu küplerim var, rendelenmiş şeftali küpleri, şekersiz vişne marmelatı küpleri, mürdüm eriği marmelatı küpleri onları suyu yada sodayı tatlandırmak için kullanıyorum.
Geceden kuru kayısı ve kuru üzüm ile karanfil 5-6 badem yada cevizi 1lt kavanoz içinde suya bırakıyorum. Gün içinde keyifli bir içecek benim için. Biliyorsun kola alışkanlığım var bunlarla yenmeye çalışıyorum.
Portakallı zencefilli su da çok ferahlatıcı.

vergi dairesindeydim bir türlü yazamadım yeni geldim sayılır .
yok hesap sormayacam çünkü yiceğin şeyler kısıtlı .
nasılsın
İyiyim canım zaman herşeyin ilacı.
Eşim eve taktı kafayı.
Buraya taşındık annem öldü, sen ameliyat oldun içime sinmiyor, taşınalım diyor. Evi de çok sevdim aslında burayı alana kadar çok uğraştım biliyorsun.
Böyle işte canım bir sorun bitiyor, yenisi başlıyor.
Gunaydın kızlar. Dun çok kötüydum hala tam geçmiş sayılmaz tabi. Bayağı çok kustum. Normalde en son nezaman böyle oldu hatırlamıyorum bile.. Usuttum mu yoksa başka bişey mi bilemiyorum
Geçmiş olsun canım. Bebeği emzirmeye devam ediyor musun? Karın ağrısı sırt ağrısı kusma birlikte oluyorsa doktora görünmek gerek.
Dikkat et kendine, sana çok ihtiyacı olanları düşün.
bende mi kalori saymaya dönsem acaba en çok onla verdim kilolarımı istediğimi yedim sporla denge kuruyorum bu halimden memnun değilim hiç canımı sıkıyor kilolar artık
En garantili yöntem kalori saymak. Zigzag ile ne kadar kilo verdim hatırlasana
HAYDİ TÜM TAKIM ZİGZAG KALORİ DİYETİ YAPALIM uygulayabilenler hedefe ulaşır.

Merhaba arkadaşlar bende biraz fazla kilom var onları vermek istiyorum ama 5 ay önce doğum yaptım şimdi bebeğimi emziriyorum katılabilirmiyim size
Tabi katılabilirsin canım bende takıma bebeğim 5,5 aylıkken katılmıştım.
1. Sayfa da takım kurallarımız var. Uyarım dersen kendini tanıtarak işe başlayabilirsin.
Bebişine ve sana sevgiler
SchonerDuft

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…