- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.861
Dinlenmen gerek canım süt İçin başka yolu yok. Birde uzmanlar bol su İçin sütünüz olur diyorlar ya bende hiç öyle olmadı. Gözümü doldura doldura yersem daha masadan kalkmadan göğüslerime süt indiğini hissederdim. Pirinç ve mısır gibi nişastalı ürünler süt yapıyor. Kuru incir de çok kaliteli süt yapar. Kendine komposto yapabilirsin. İncir de koy içine. İncir biraz yağ bırakıyor kompostoya ama inanılmaz süt yapar ve bebeğini nasıl etkilediğine tanık olursun. Onun dışında dereotununda süt yaptığı söyleniyor.Tesekkur ederim demek kilo aldırıyor zaten bı seferlik aldım ama bende bı fark goremeıdm yada duzenlı ıcmedıgımden ama dikkat edıcem tabi en azından aksam ustu ıcerım. Birde dınlenemıyorum pek fazla oglum kucaga alıstı ıyıce dogru duzgun is bile yapamıyorum oda uyuduğunda az bı yatmak istesem ya uyanıyor ya araya Baska bısey giriyor ne yazıkkı neyse kuzumun canı sagolsun ama sütünün dahada artması lazım sızın ki nasıldı neler yapıyordunuz??
Tamam canım güncellerimGunaydınlar bu sabah tartıldım tarımın pili yoktu kilom 85 degılmıs 83 cıktım, :)
Ben kalori saydığım dönemlerde şunu farketmiştimbi-zuzu canım ben kalori saymayı beceremedim tartı falan istiyor
Onun yerine marketten yoğurt alsan mesela aktivia nın yulaflı yoğurtları yada ton balığıkızlar ben bugüne yemek getirmedim ne yesem ki ya ilk günden bozmak da istemiyorum çiğköfte dürüm çok mu olur en uygun o duruyor yiyebileceğim bide maddi olarak tabi maaşa daha ikiş hafta var
kahvaltıyıda bir yumurta ve galeta ile geçiştirdim çok açım onlar doyurmaz kiOnun yerine marketten yoğurt alsan mesela aktivia nın yulaflı yoğurtları yada ton balığı
Kuzum bende aman aman saymadım benimde tartım yok göz kararı yaptım:)) dilim ve porsiyon olarakta kaçkolori olduğu belli oluyor bi hafta falan sonra evdeki 200 gr başka şeyleri falan ölçerek te ayırt edebiliyosun zaten hassas tartı elzem bişey değil yanibi-zuzu canım ben kalori saymayı beceremedim tartı falan istiyor
Ben galeta yoğurt küçük bi kase çorbayla geçiştiriyorum. Ev yemekleri varsa sipariş edebileceğin oda olabilir. Çiğ köfte çok fena hele ilk günden abartmamak lazım :))kızlar ben bugüne yemek getirmedim ne yesem ki ya ilk günden bozmak da istemiyorum çiğköfte dürüm çok mu olur en uygun o duruyor yiyebileceğim bide maddi olarak tabi maaşa daha ikiş hafta var
Haklısın canım çiğ köfteye alternatif bulsak iyiydikahvaltıyıda bir yumurta ve galeta ile geçiştirdim çok açım onlar doyurmaz ki
ben gaza gelmedim geçen hafta fazlası ile vardıiyiyim kuzum sen nasılsın
3 gün yine çok abarttım ama bugün kilomla yüzleştim korktuğum kadar değilmiş bilsem daha da abartırdım(65.4)
bugün çok pis diyete ve spora başladım başladım
kasım sonunda o 59 lar görülecek
dünden beri canım kek istiyordu ..afiyet olsun .Sabah 8de bende diyete başlamıştım 9:00da eşimle 2. Kahvaltıya oturduğumda diyetin yalan olacağını anladım ama kalkamadım. Hiç güzel şeyler yemedim. Ama hemen bu olayı unutup burdan devam ediyorum. Günün kalan saatlerinde daha dikkatli olurum
vergi dairesindeydim bir türlü yazamadım yeni geldim sayılır .
çiğ köfteye alternatif yokkızlar ben bugüne yemek getirmedim ne yesem ki ya ilk günden bozmak da istemiyorum çiğköfte dürüm çok mu olur en uygun o duruyor yiyebileceğim bide maddi olarak tabi maaşa daha ikiş hafta var
bende mi kalori saymaya dönsem acaba en çok onla verdim kilolarımı istediğimi yedim sporla denge kuruyorum bu halimden memnun değilim hiç canımı sıkıyor kilolar artıkBen kalori saydığım dönemlerde şunu farketmiştim
Sebzeler meyveler proteinler olursa menünde taşana kadarda yesen 1200 kalorinin üstüne çıkmıyordu.
Ama ekmek, pirinç yani karbonhidratları çıkarıp, et ürünlerini erken akşam yemeğine bırakıp diğer öğünleri sebze meyve yoğurt ile geçirebilirsen.
Bakliyat tahıl grubunu haftada 2 günle sınırlamıştım. Yani illa gram gram saymana gerek yok cıs ürünler yemeyeceksen. Hem zigzag kaloride 1. Gün 1200 kalori verdiyse 3. Gün 1700-1800 kalori veriyor, tamamlayamıyorsun bile
Denemeni öneririm
Canım kuru hindistan cevizi döküyorum hani kekleri pastaları süslediğimiz. Biraz kakao bazen tarçın.ben gaza gelmedim geçen hafta fazlası ile vardıspor yapamıyorum tibetide bıraktım sol tarafım çok kötü oldu yine göğsüme koltuk altıma kadar iniyor ağrı ayaklarımı belimi saymıyorum benim hedefimde 60 59 58 arası gitmek 4 ayda veririm sanırım az az gitsin ama gitsin ..
spor olara ne yapyorsun
dünden beri canım kek istiyordu ..afiyet olsun .
yediklerini unutup kaldığın yerden devm etmek gibisi yok .
birde sen sütün içine hindistan cevizi falan koyuyorsun ya şurup mu ekliyorsun cevizin kuru su mu ? bana içecek çeşitleri gerekli sıvı tüketmem lazım yoksa başka şeylere gidiyor elim
İyiyim canım zaman herşeyin ilacı.vergi dairesindeydim bir türlü yazamadım yeni geldim sayılır .
yok hesap sormayacam çünkü yiceğin şeyler kısıtlı .
nasılsın
Geçmiş olsun canım. Bebeği emzirmeye devam ediyor musun? Karın ağrısı sırt ağrısı kusma birlikte oluyorsa doktora görünmek gerek.Gunaydın kızlar. Dun çok kötüydum hala tam geçmiş sayılmaz tabi. Bayağı çok kustum. Normalde en son nezaman böyle oldu hatırlamıyorum bile.. Usuttum mu yoksa başka bişey mi bilemiyorum
En garantili yöntem kalori saymak. Zigzag ile ne kadar kilo verdim hatırlasanabende mi kalori saymaya dönsem acaba en çok onla verdim kilolarımı istediğimi yedim sporla denge kuruyorum bu halimden memnun değilim hiç canımı sıkıyor kilolar artık
Tabi katılabilirsin canım bende takıma bebeğim 5,5 aylıkken katılmıştım.Merhaba arkadaşlar bende biraz fazla kilom var onları vermek istiyorum ama 5 ay önce doğum yaptım şimdi bebeğimi emziriyorum katılabilirmiyim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?