Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Inanın hepsini yapıyorum ya sutum var ama sanırım ogluma yetmiyor. Peki sizinkiler ikizmi masallah Kac dakika emıyorlar yada benim olan doymuyor ben anlamadım

sütümde azalma olmaz değilmi çalışan anneyim sağıyorum sütümü
Bebeğini emzirmeyi bırakmadığın sürece azalma olmaz. Çok katı diyetler yada zorlayıcı sporlar sana uygun değil.
Emzirdiğin için kaliteli besleneceksin, az ve sık yiyeceksin, bizim düştüğümüz hatalara düşmeden abur cuburdan uzak sebze meyve proteine yakın duracaksın.
Şekerli ambalajlı ürünlerden uzak durmayı başarırsan sağlıklı ve bol sütlü biçimde kilo verebilirsin. Senin emzirme sürecini biberon, sağım ve bebeğinden ayrı geçirdiğin süreç sekteye uğratabilir.
Şimdi sana emziren üyelerimizin birkaç örnek menüsünü yolluyorum

Dikkat ediyorum yedıklerımede ama ya bizimkisi tembel asırı yogun ıcerıklı sut ıstıyor ilk basta sütüm yorgun gelsede haliyle sonradan azalıyor. Ve kızarıp bozarıyo beyefendi. Ve sureklı ilgiliyim zTen seviyorum kokluyorum acayip bısey Allah herkese nasip etsin. Bana kalsa 24 saat kucagımda dursun isterim.

Inanın hepsini yapıyorum ya sutum var ama sanırım ogluma yetmiyor. Peki sizinkiler ikizmi masallah Kac dakika emıyorlar yada benim olan doymuyor ben anlamadım
Kilo alımı nasıl? Günlük çiş sayısı, kaka sayısı?
Doyup doymadığını bunlardan anlarsın.
Benim 2 numara 3 yaşını 3 ay geçti küçükte 1 yaş 2 aylık. Hamileliğim boyunca emzirdim ortancayı sonrasında ikisi birlikte devam ettiler emmeye.
2 - 3 saat arayla öğün yapmalısın. Yoğurt, hoşaf, meyve, ceviz badem gibi sağlıklı yağlı tohumlar, her sabah yumurta peynir gibi hem senin vücudunu destekleyecek hem kaliteli süt yapacak şeylerle beslenmelisin
G gunes2018
Bu paylaşımlar seninde işine yarar canım

Dogdugu zamandan beri mamada veriyorum belki biraz sabredip vermesem sütüm daha da fazlalasırdı memeden süt az gelınce sinirleniyor baslıyo aglamaya bende kıyamıyorum sık sık emzırıyorum ama doymuyor yanı o kesin. Mama dan 125 cc cok rahat ıcıyo yetmiyor aglıyor yine. Ve mama ıctıgı icinde cıs kaka sayısında normal

Kac dakika emıyorlar
Canım bebeğin çene kuvvetine göre değişir. Benim oğlanlar 2 aylıkken 10 dakikada doyuyorlardı. Sonrası meme keyfi. Ama saatte 1 yada 2 saatte bir emzirmek gibi bir kuralım yoktu. Çocuk ne zaman isterse emzirdim. Gak dese memeye guk dese memeye
Gelişimleri boyları hep üst sınırın üstündeydi. Hiç mama vermedim 6 aylık olana kadar

Günaydin kizlar bugünki menümü paylasiyorum
Sabah bir muz bir cappucino
öglen Hindi gögüslü Yesil salata
aksam bir Tabak danaetli Corba

aksamüstü bir cappucino daha

Masallah ya nazar deymesın bende her ıstegınde veriyorum hatta sütüm akıyor dısarıya ama yetmiyor yınede

Canım 2 aylık bebek ne kadar mama yiyeceğine kendi karar verir az geldiğini düşünüyorsan 150ml hazırla mamayı. Biberon rahatlığına alışmış. Ben büyük oğlumda doğduğundan itibaren mama vermeye başlamıştım biberonu çok sevdi ve memeden hiç hoşlanmadı üstüne birde emzik alışkanlığı olunca memeden nefret etti. Sadece uyurken emzirebildim 5 ay boyunca uyudukça emzirdim.
Eğer illa anne sütü ile beslensin istiyorsan emzirme kampı diye tarif ettikleri durumu uygulaman gerekir. Bebeği her istediğinde emzireceksin ve kendini besleyeceksin. Ağlamalarına sabırla dayanacaksın 2-3 günde sütünde çoğalır bebekte biberonu unutur.

Yıldız adım adana dan 5 aylık bir kızım var hamile olmadan önce 59 kiloydum 73 kilo ile doğum yaptım sezaryan doğum şimdi 63 kiloyum göbeğim var

Günaydin kizlar bugünki menümü paylasiyorum
Sabah bir muz bir cappucino
öglen Hindi gögüslü Yesil salata
aksam bir Tabak danaetli Corba

aksamüstü bir cappucino daha
Afiyet olsun canım. Cappuccino içerek kilo verişinden çok hoşlanıyorum
Masallah ya nazar deymesın bende her ıstegınde veriyorum hatta sütüm akıyor dısarıya ama yetmiyor yınede
Doktorunla sütünün yetmediği fikrini paylaştın mı? Yorumu ne oldu?
Anne sütü en güzeli, doğalı ama sen yeterli hissetmiyorsan, bebek mutlu değilse tabiki mama vereceksin. Geceleri mama yerine emzirsen o bile yeter canım. Hiç üzülmeye gerek yok.

Emzirme kampını arastırdım. Ama oda suan mumkun degil bı oglum daha var on yasında okulu var aslında sureklı emzırıyorum. Ama alıstı tabi biberona ve beni emmeyı daha cok seviyor sukur ama doymuyor yada bana oyle geliyor biraz zorlasam belkide biberona hıc gerek kalmıcak. Esimde ıkı gun evde us yapmasam tantana yapar ısı gucu de bosveremıyorum. Yardımcı olacak kımsede yok maalesef

Uc gunluktu doktora goturduk kilo vermıstı mama vereceksin dedi. Saglık ocagi hemşiresıdd bol bol emzir dıyo emzırıyorum halbuki. Cok sukur gece gunduz emıyo ama yine mama ıciyor tabi doymuyor drmekkı

Uc gunluktu doktora goturduk kilo vermıstı mama vereceksin dedi. Saglık ocagi hemşiresıdd bol bol emzir dıyo emzırıyorum halbuki. Cok sukur gece gunduz emıyo ama yine mama ıciyor tabi doymuyor drmekkı
süt farklı birşey lafını bile edince azalıyor sen doymadığını düşünme hiç bende mama vermek istedim 4 çeşit mama denedim pirinç unu denedim hepsini kustu yemedi sadece anne sütü ile besliyorum şuanda kilo alımı da normal hı çok tombiş bir bebek değil ama zayıfta değil sağlıklı olsun da 5 aylık 7 kilo 3500 doğmuştu 3200 e düştü ilk 10 günde şimdi çok şükür bende azaldı doymuyor diyordum ama yetiyormuş yani emzir bence gerçekten emzirmekle artıyor süt

Benimkıde 3.350 dogdu bir aylıkken 4.500 Du suan da ıkı aylık 5.500 olmus tur inan ıkı aydır kafamda hem bu süt meselesi var belki biraz kafa rahat olsa sutum dahada artıcak ama yok taktım yani kilo alımı boyuda cok ıyı bebegımın ama Masallah ıstahi yerinde demekkı süt yetmiyor yapıcak bısey yok isterim hep sutumu alsın mama takviyesiz belki zorlasam oda olur ama sukur emiyor yıne

şu dediklerini yapayım bende sürekli bişiler yeme istiyorum ve çekirdek alışkanlığı oldu meyve eskisi gibi yemiyorum kahvaltı düzenim yok oldu toparlamam lazım
ben negatif enerjilere inanırım eşini destekliyorum . senin çok içine sinmişti ama kötü başladınız cidden .
zigzag şeklinde mi yapalım diyorsun olur hadi yarın başlayalım o zaman bugün saymadım geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…