- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #291.901
Emzirmiyorum canım heryerim ağrıyor başımda dahilCanım kuru hindistan cevizi döküyorum hani kekleri pastaları süslediğimiz. Biraz kakao bazen tarçın.
Geceden 1 bardak sütün içine 2 hurma koyuyorum sabah onu içiyorum çok lezzetli oluyor sütün içinden çıkan hurmalarda muhteşem
Elma, armut gibi meyveleri 1 bardak suyla blenderdan geçirip içine tarçın atıyorum bunlara chia tohumuda ekleyebilirsin
Dondurucuda limon suyu küplerim var, rendelenmiş şeftali küpleri, şekersiz vişne marmelatı küpleri, mürdüm eriği marmelatı küpleri onları suyu yada sodayı tatlandırmak için kullanıyorum.
Geceden kuru kayısı ve kuru üzüm ile karanfil 5-6 badem yada cevizi 1lt kavanoz içinde suya bırakıyorum. Gün içinde keyifli bir içecek benim için. Biliyorsun kola alışkanlığım var bunlarla yenmeye çalışıyorum.
Portakallı zencefilli su da çok ferahlatıcı.
İyiyim canım zaman herşeyin ilacı.
Eşim eve taktı kafayı.
Buraya taşındık annem öldü, sen ameliyat oldun içime sinmiyor, taşınalım diyor. Evi de çok sevdim aslında burayı alana kadar çok uğraştım biliyorsun.
Böyle işte canım bir sorun bitiyor, yenisi başlıyor.
Geçmiş olsun canım. Bebeği emzirmeye devam ediyor musun? Karın ağrısı sırt ağrısı kusma birlikte oluyorsa doktora görünmek gerek.
Dikkat et kendine, sana çok ihtiyacı olanları düşün.
En garantili yöntem kalori saymak. Zigzag ile ne kadar kilo verdim hatırlasana
HAYDİ TÜM TAKIM ZİGZAG KALORİ DİYETİ YAPALIM uygulayabilenler hedefe ulaşır.
Doktoruna sorarak mı verdin kuzum mamayı bi yerden sonra mamaya alışıp memeyi bırakıyorlar bannakalırsa eğer ki gerekli değilse dokyorun önermediyse azaltarak bikaçgünde mamayı bıraktırmanı tavsiye ederim. Eğerki 1 ayda ortalama 700 gr almıyorsa ozamn sütün yetersiz yaramıyo diyebilirsin çünkü mama desteğiyle meme az emiliyor ve süt üretimide azalarak bitiyor ben 7 ay emzirebildimDogdugu zamandan beri mamada veriyorum belki biraz sabredip vermesem sütüm daha da fazlalasırdı memeden süt az gelınce sinirleniyor baslıyo aglamaya bende kıyamıyorum sık sık emzırıyorum ama doymuyor yanı o kesin. Mama dan 125 cc cok rahat ıcıyo yetmiyor aglıyor yine. Ve mama ıctıgı icinde cıs kaka sayısında normal
kakaolu keke bayılırımSen işini bilirsin canım ne yesen dikkat edersin olur.
Eşim kahvaltıyı kek türevleri kuruyemişler ve kahveyle yapar ben çocuklarla klasik kahvaltı yapmıştım sonra eşimle tahinli kakaolu kek , Antep fıstığı ve kuru üzüm yedim. (İnanamıyorum kendime insan kahvaltının üstüne 700-1000 kalori gereksiz yere yer mi ya)
az gitsin ama gitsin diyorsan diyetisyen listelerinden yapmaya çalış canım yağdan gittiğinden emin olursun en azından, geçen haftaki b... geri gelsin lütfen (adını ifşa etmeyim ahahaben gaza gelmedim geçen hafta fazlası ile vardıspor yapamıyorum tibetide bıraktım sol tarafım çok kötü oldu yine göğsüme koltuk altıma kadar iniyor ağrı ayaklarımı belimi saymıyorum benim hedefimde 60 59 58 arası gitmek 4 ayda veririm sanırım az az gitsin ama gitsin ..
spor olara ne yapyorsun
dünden beri canım kek istiyordu ..afiyet olsun .
yediklerini unutup kaldığın yerden devm etmek gibisi yok .
birde sen sütün içine hindistan cevizi falan koyuyorsun ya şurup mu ekliyorsun cevizin kuru su mu ? bana içecek çeşitleri gerekli sıvı tüketmem lazım yoksa başka şeylere gidiyor elim
Boyun kaç canımhedefim 55 olmak hep 55 dim hamile olmadan önce de biraz kilom var diyordum boyum da kısa vücut kitle endeksim 29 çıkıyor yani şişmana az kalmışım :)
Evde herşeye anne yetişiyor canım haklısın.Emzirme kampını arastırdım. Ama oda suan mumkun degil bı oglum daha var on yasında okulu var aslında sureklı emzırıyorum. Ama alıstı tabi biberona ve beni emmeyı daha cok seviyor sukur ama doymuyor yada bana oyle geliyor biraz zorlasam belkide biberona hıc gerek kalmıcak. Esimde ıkı gun evde us yapmasam tantana yapar ısı gucu de bosveremıyorum. Yardımcı olacak kımsede yok maalesef
3 günlük tabi kilo verir, ödem onlar. Dediğim gibi 2 aylık bebek mama miktarına kendisi karar verir. Fazla olsa kusar zaten bilirsin.Uc gunluktu doktora goturduk kilo vermıstı mama vereceksin dedi. Saglık ocagi hemşiresıdd bol bol emzir dıyo emzırıyorum halbuki. Cok sukur gece gunduz emıyo ama yine mama ıciyor tabi doymuyor drmekkı
Maşallah canım bebeğinesüt farklı birşey lafını bile edince azalıyor sen doymadığını düşünme hiç bende mama vermek istedim 4 çeşit mama denedim pirinç unu denedim hepsini kustu yemedi sadece anne sütü ile besliyorum şuanda kilo alımı da normal hı çok tombiş bir bebek değil ama zayıfta değil sağlıklı olsun da 5 aylık 7 kilo 3500 doğmuştu 3200 e düştü ilk 10 günde şimdi çok şükür bende azaldı doymuyor diyordum ama yetiyormuş yani emzir bence gerçekten emzirmekle artıyor süt
İlk 15 gün mama takviyesi zaten gerekli yoksa fizyolojik sarılık oluyorlar.Benimkıde 3.350 dogdu bir aylıkken 4.500 Du suan da ıkı aylık 5.500 olmus tur inan ıkı aydır kafamda hem bu süt meselesi var belki biraz kafa rahat olsa sutum dahada artıcak ama yok taktım yani kilo alımı boyuda cok ıyı bebegımın ama Masallah ıstahi yerinde demekkı süt yetmiyor yapıcak bısey yok isterim hep sutumu alsın mama takviyesiz belki zorlasam oda olur ama sukur emiyor yıne
Evet zigzag yapalımşu dediklerini yapayım bende sürekli bişiler yeme istiyorum ve çekirdek alışkanlığı oldu meyve eskisi gibi yemiyorum kahvaltı düzenim yok oldutoparlamam lazım
ben negatif enerjilere inanırım eşini destekliyorum . senin çok içine sinmişti ama kötü başladınız cidden .
zigzag şeklinde mi yapalım diyorsun olur hadi yarın başlayalım o zaman bugün saymadım geçti
Keşke bi doktora gitsen çocukta var.Emzirmiyorum canım heryerim ağrıyor başımda dahil
Kolay gelsin canımSlm Kızlar nasılsınız? ben ev temizligiyle ugrasiyorum kalabalık misafir topluluğu gelecek bi atlatabilirsem inşallah öpüyorum hepinizi ❤❤
Bi daha yemicemkakaolu keke bayılırımolmasaymış iyimiş ama yinede bence abartmamışın telafi edersin bi şekilde sonuçta
benim eşimde her sabah 1 kakaolu süt, halley ve kek yer (kötü alışkanlığı var içmeden önce bunları yer içer sonra esas kahvaltı)
az gitsin ama gitsin diyorsan diyetisyen listelerinden yapmaya çalış canım yağdan gittiğinden emin olursun en azından, geçen haftaki b... geri gelsin lütfen (adını ifşa etmeyim ahaha)
bugün ne yedin şimdiye kadar söyle bakıyım
tibet sana iyi geliyor hem ruhen hem bedenen neden bırakıyosun hemen başla yeniden
Hep beraber başlıyoruz o zamanhiç denemedim ama sizinle birlikte neden olmasın
Evet canım hergün menünü paylaşıyorsun, menü paylaşan arkadaşlarına yorumda bulunuyorsun ayrıca günlük en az 5 mesaj bildirimi istiyoruz. Her cuma öğle12:00 dan önce listeye kilo bildirimi yapman gerekiyordrdotty şimdi ne yapmam gerekiyor günlük yediklerimi yazıyorum değil mi yarın başlayacağım
bende hesapladım şimdi bunlardan hangisini yapıyorduk
Hangisi derkenbende hesapladım şimdi bunlardan hangisini yapıyorduk
:) sagol canim eee süt yagsiz olunca icindede Seker olmayinca kalorisi cok düsük oluyoAfiyet olsun canım. Cappuccino içerek kilo verişinden çok hoşlanıyorum
bunu bende yapmak isterim ama 1700 kalori yedigim günlerde kesin kilo alirim ben ya korktum simdi normalde 1200 kaloriden fazla yememeye calisiyorum öyle öyle güzelce Verdim buzamana Kadar kilolarimi... korktum simdi;
bugün enerjim başka yönde sanırımkakaolu keke bayılırımolmasaymış iyimiş ama yinede bence abartmamışın telafi edersin bi şekilde sonuçta
benim eşimde her sabah 1 kakaolu süt, halley ve kek yer (kötü alışkanlığı var içmeden önce bunları yer içer sonra esas kahvaltı)
az gitsin ama gitsin diyorsan diyetisyen listelerinden yapmaya çalış canım yağdan gittiğinden emin olursun en azından, geçen haftaki b... geri gelsin lütfen (adını ifşa etmeyim ahaha)
bugün ne yedin şimdiye kadar söyle bakıyım
tibet sana iyi geliyor hem ruhen hem bedenen neden bırakıyosun hemen başla yeniden
Bende hesaplayayım inşallah gün sonunda unutmaz isem çok saçma sapan Bir gün oldu benim için bugünBoyun kaç canım
Hedef kilonu 55 olarak kaydediyorum
Evde herşeye anne yetişiyor canım haklısın.
Kendinede zaman ayırmalısın senin kafan rahat olursa mutlu olursan çocuklarda mutlu oluyor. Zamanı doğru planlamaya çalış o zaman. 7-8 aylık olana kadar emzirsen yeter. Mama takviyesine devam et. Yapacak bişey yok bütün ev sana bakıyor. Tek başına bebek büyütmek eminim ki çok zordur. Hayatını kolaylaştıracak yöntemler bulmaya bak
3 günlük tabi kilo verir, ödem onlar. Dediğim gibi 2 aylık bebek mama miktarına kendisi karar verir. Fazla olsa kusar zaten bilirsin.
Maşallah canım bebeğine
Sağlıkla büyüsün
İlk 15 gün mama takviyesi zaten gerekli yoksa fizyolojik sarılık oluyorlar.
Kilosuda iyi canım maşallah sağlıklı mutlu günleriniz olsun.
Evet zigzag yapalım
Ben hemen hesaplamamı yapıp paylaşacağımtugbaFB seni de bekliyoruz
Keşke bi doktora gitsen çocukta var.
Kolay gelsin canım
Kalori değerlerin gayet doyurucu bende yüksek değerlerden uygulayacam bu sefer
Hangisi derken
Aşırı yağ kaybı olanı yapcaz
Soruyu doğru mu anladım
Kuzum alıntıyı düzenleyememişim içini okuKalori değerlerin gayet doyurucu bende yüksek değerlerden uygulayacam bu sefer[/QUOTE]
Kuzum Extreme Fat Loss yapacaksın. Yüksek değerler bizim gibi diyet geçmişi olanlara uygun değil veremezsin öyle. Ayrıca en az 3 gün 45dk spor yapmalısın.
Ben sadece yürüyüş yapabiliyorum onuda 20şer dakikadan 2 -3 defaya bölerek. Umarım işe yarar
bugün enerjim başka yönde sanırım
eşin benim kafadan bende öyleydim süt yerine sade soda içerdim
Omuzum berbat durumda üstümü bile zor giyiyorum belim de ağrıyor tibeti normalde bırakmazdım ama dayanamıyorum ağrıya.
Sen yapıyor musun tibeti
Bende hesaplayayım inşallah gün sonunda unutmaz isem çok saçma sapan Bir gün oldu benim için bugün
Kalori değerlerin gayet doyurucu bende yüksek değerlerden uygulayacam bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?