Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Emzirmiyorum canım heryerim ağrıyor başımda dahil

Doktoruna sorarak mı verdin kuzum mamayı bi yerden sonra mamaya alışıp memeyi bırakıyorlar bannakalırsa eğer ki gerekli değilse dokyorun önermediyse azaltarak bikaçgünde mamayı bıraktırmanı tavsiye ederim. Eğerki 1 ayda ortalama 700 gr almıyorsa ozamn sütün yetersiz yaramıyo diyebilirsin çünkü mama desteğiyle meme az emiliyor ve süt üretimide azalarak bitiyor ben 7 ay emzirebildim

kakaolu keke bayılırım olmasaymış iyimiş ama yinede bence abartmamışın telafi edersin bi şekilde sonuçta
benim eşimde her sabah 1 kakaolu süt, halley ve kek yer (kötü alışkanlığı var içmeden önce bunları yer içer sonra esas kahvaltı )
az gitsin ama gitsin diyorsan diyetisyen listelerinden yapmaya çalış canım yağdan gittiğinden emin olursun en azından, geçen haftaki b... geri gelsin lütfen (adını ifşa etmeyim ahaha )
bugün ne yedin şimdiye kadar söyle bakıyım
tibet sana iyi geliyor hem ruhen hem bedenen neden bırakıyosun hemen başla yeniden

hedefim 55 olmak hep 55 dim hamile olmadan önce de biraz kilom var diyordum boyum da kısa vücut kitle endeksim 29 çıkıyor yani şişmana az kalmışım :)
Boyun kaç canım
Hedef kilonu 55 olarak kaydediyorum
Evde herşeye anne yetişiyor canım haklısın.
Kendinede zaman ayırmalısın senin kafan rahat olursa mutlu olursan çocuklarda mutlu oluyor. Zamanı doğru planlamaya çalış o zaman. 7-8 aylık olana kadar emzirsen yeter. Mama takviyesine devam et. Yapacak bişey yok bütün ev sana bakıyor. Tek başına bebek büyütmek eminim ki çok zordur. Hayatını kolaylaştıracak yöntemler bulmaya bak
Uc gunluktu doktora goturduk kilo vermıstı mama vereceksin dedi. Saglık ocagi hemşiresıdd bol bol emzir dıyo emzırıyorum halbuki. Cok sukur gece gunduz emıyo ama yine mama ıciyor tabi doymuyor drmekkı
3 günlük tabi kilo verir, ödem onlar. Dediğim gibi 2 aylık bebek mama miktarına kendisi karar verir. Fazla olsa kusar zaten bilirsin.
Maşallah canım bebeğine
Sağlıkla büyüsün
İlk 15 gün mama takviyesi zaten gerekli yoksa fizyolojik sarılık oluyorlar.
Kilosuda iyi canım maşallah sağlıklı mutlu günleriniz olsun.
Evet zigzag yapalım
Ben hemen hesaplamamı yapıp paylaşacağım tugbaFB seni de bekliyoruz
Emzirmiyorum canım heryerim ağrıyor başımda dahil
Keşke bi doktora gitsen çocukta var.
Slm Kızlar nasılsınız? ben ev temizligiyle ugrasiyorum kalabalık misafir topluluğu gelecek bi atlatabilirsem inşallah öpüyorum hepinizi ❤❤
Kolay gelsin canım

Bi daha yemicem

drdotty şimdi ne yapmam gerekiyor günlük yediklerimi yazıyorum değil mi yarın başlayacağım
Evet canım hergün menünü paylaşıyorsun, menü paylaşan arkadaşlarına yorumda bulunuyorsun ayrıca günlük en az 5 mesaj bildirimi istiyoruz. Her cuma öğle12:00 dan önce listeye kilo bildirimi yapman gerekiyor
Tekrar hoşgeldin

bugün enerjim başka yönde sanırım
eşin benim kafadan bende öyleydim süt yerine sade soda içerdim
Omuzum berbat durumda üstümü bile zor giyiyorum belim de ağrıyor tibeti normalde bırakmazdım ama dayanamıyorum ağrıya.
Sen yapıyor musun tibeti
Bende hesaplayayım inşallah gün sonunda unutmaz isem çok saçma sapan Bir gün oldu benim için bugün
Eki Görüntüle 2201704
Extreme Fat Loss yarın itibariyle başlıyorum arkadaşlar
SchonerDuft tugbaFB
Kalori değerlerin gayet doyurucu bende yüksek değerlerden uygulayacam bu sefer

Kuzum alıntıyı düzenleyememişim içini oku

hmm enerjinin yönünü merak etmedim değil
ne tibet mi o da ne
ağrıların neden kaynaklı farkında olmadan üşüttün mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…