- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.241
Çok geçmiş olsun canım, bir an önce sağlığına kavuşsun kuzucuğun.Merhabalar, çok teşekkür ederim. Evet oğlum ameliyat oldu, uzun suredır hastanedeyız. Bu yüzden yazamıyorum ama 1 hafta sonra kaldığım yerden devam edeceğim.
İnşallah canım biberondan sonra ne kadar verimli olur bilemiyorum ama sen elinden geleni yap.Cok sagol kuzum wvet hem hastaliktan hem psikolojik olarak baya yiprandim ama geciyo keyfim yerine geldi bide emzirmeye baslarsam benden iyisi yok :)
Çok mutsuzum
Kuzum çok şükür ameliyata gerek kalmadı.. emzirmeye başladıkça oğlunda alışır kuzumCok sagol kuzum wvet hem hastaliktan hem psikolojik olarak baya yiprandim ama geciyo keyfim yerine geldi bide emzirmeye baslarsam benden iyisi yok :)
Motivasyon çok önemli o tamsa gerisi gelir .cuma günü hatırlat liste işiniGecen cuma 64 tum ins en kisa zamanda 5lileri gorurum motivasyonum cok iyi suanda
Neden kuzum neler oluyorÇok mutsuzum
Geçmiş olsun canımMerhabalar, çok teşekkür ederim. Evet oğlum ameliyat oldu, uzun suredır hastanedeyız. Bu yüzden yazamıyorum ama 1 hafta sonra kaldığım yerden devam edeceğim.
Kilo alıyorumNeden kuzum neler oluyor
Ayy keske bende o yasa kadar emzirebilsem :) ama annem sutun kesiliuo galiba dedi insallah oyle bisey yokturÇok geçmiş olsun canım, bir an önce sağlığına kavuşsun kuzucuğun.
Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman gelirsin , şimdi sana çok ihtiyacı olan küçük bir yakışıklı var, ihmal etmeyelim
İnşallah canım biberondan sonra ne kadar verimli olur bilemiyorum ama sen elinden geleni yap.
Ben büyük oğlumu sadece uyurken emzirebildim uyanıkken memeden nefret ediyordu, ağlıyordu biberon İçin. Bu şekilde 7 ay emzirebildim. Büyük ölçüde mama yedi. Yinede başarılı sayılırım.
Ortanca hâlâ emiyor biliyorsun 3,5 yaşında
Cok sukur ki kuzum o agrilar varken cok istiyodm ameliyati olayin kurtulayim dedim ama simdi iyiki olmadim dedimKuzum çok şükür ameliyata gerek kalmadı.. emzirmeye başladıkça oğlunda alışır kuzum
Dr da iyiymiş ama başka dr olsa belki gel yapalım derdi ameliyat.Cok sukur ki kuzum o agrilar varken cok istiyodm ameliyati olayin kurtulayim dedim ama simdi iyiki olmadim dedim
Valla sagolsun baska bi doktora gosterdi plastik cerrahiye gosterdi hepsi de olma ameliyat dedi en son ameliyst icin gittik esimle konustu anlatti yenidogan hemsiresine yonlendirdi hemsirede cok ilgilendi resmen emzirme kocu gibiydiDr da iyiymiş ama başka dr olsa belki gel yapalım derdi ameliyat.
Gecmis olsun banyonun Ustune dısarı cıkınca usutmussunuz sıcak seyler ıcın ve kendinizi sıcakta tutun ishal ıcınde muz ve patates yenebilir. Birde prebıyotık ılac lar var birebir ishale anında kesıyorKızlar akşamdan beri çok kötüyüm ya,dün eşimle pikniğe gitmistik ve çok soğuktu üstelik banyodan sonra cikmistik artık ondan mıdır nedir bilmiyorum gece afedersiniz ishal mide bulantısı çok kötü oldum,soğuk mu çarptı anlamadım,soğuktan olur mu ki?
150 kişi kolay gelsin mısırda patlat @_Silent Scream_ kuzucuğun dişleri pat pat gelsin ağrısız sızısız inşallah.. Kolay gelsin o kadar misafiri ağırlamak çok zor. Neler düşündün ikramlık diş şeklinde pasta yapmıştım bende buğday ve mısır patlağının yanında ikramlıklarla..Ben cevaplayayım kuzucum gelmemiş Silent
Kızına diş buğdayı yapacak 150 davetlisi var. (Maşallah) onun hazırlıklarıyla uğraşıyor.
@_Silent Scream_ bizde geleydik canım
Gözlemeler tostlar menünü okuyunca doydum:)) afiyet olsun ama daha sağlıklı kilo verdirecek şeyler yapmalısın kahvaltıd ayumurta haşlama öğlen için salata falan tercih etsen iyi olırmuş bugünlük hadi olsunda sonrasına dikkattHerkese iyi akşamlararada Bı gelip ses verip menü yazıp kaçacağım unutulmamak için şu haftayı atlayınca yine buradayım o zaman menüyü yazam kaçam
Kahvaltı
- yarım peynirli gözleme, 1 dilim beyaz peynir, domates salatalık çay
Ara
- 3 kuru kayısı, 1 avuç fındık
Akşam
- 2 dilim ekmekten tost, salata
Spor: 7 bin adım
Su: 2 lt
Kaçamakları bıraktım çok fazla tatlı isteğim var bu aralar ama artık yemiyorum öyle meyveyle kayısıyla geçiriyorum daha da düzelir inşallah
Afiyet olsun canım gayet sade doyurucu bi menü olmuş.Bugun yogundum pek giremedim siteye ama kacamaksiz bir gun oldu :)
Sabah: yarim cay bardagi yulaf ezmesinden lapa yaptim, 1 muzla yedim
Ogle: 1 buyuk tabak etli patlican, et 150 gr di
Aksam: balik izgara, salata
Mutsuz olma kuzum.. Kilo nedirki elimizin kiri az sıktıkmı başarıyoruz zatenÇok mutsuzum
Kalori saymak en doğrusu bence haftada 7bin kalori az alsan 1 kilo gider sporla desteklersen dahada sıkı olup fazla fazla gider motiveni düşürme sen buraların eskisisin toparlan kuzum bize lazımsın:))Kilo alıyorummotive sıfır sürekli geğirme hissim oluyor dr ilaç verdi ama hiç işe yaramadı 71 olcam neredeyse
Geçip gider inşallah kuzum hepsi kısmen yaşamış birisi olark nekadar zor olduğunu biliyorum. İltihaplı sütü atıp bol emzirmeli sağlıklı günlerin olsun yakışıklıyı öpüyorum.Cok sukur ki kuzum o agrilar varken cok istiyodm ameliyati olayin kurtulayim dedim ama simdi iyiki olmadim dedim
Canım soğuktn üşütmüşşün belliki daha dikkatli ol bundan sonra duş alıp pikniğe bu havalarda iyi gitmişsinKızlar akşamdan beri çok kötüyüm ya,dün eşimle pikniğe gitmistik ve çok soğuktu üstelik banyodan sonra cikmistik artık ondan mıdır nedir bilmiyorum gece afedersiniz ishal mide bulantısı çok kötü oldum,soğuk mu çarptı anlamadım,soğuktan olur mu ki?
Afiyet olsun cnım kızartma olmamış yumurtayı tam yeseydin kızartmayla muhattap olmasan iyiymiş akşamd kahvaltılıklarla birlikte ekmek yememişsindir inşallah diye düşünüyorumBugun ki menum
Sabah
Bir bardak acık cay
Ikı dilim beyaz ekmek
K. K kadar beyaz peynır
Uc zeytın
Bıraz kızartma
Salata domates yarım yumurta
Oglen
ızgara kofte bes adet
Yarım ayran
Ikı dilim domates
Ikı dilim bıber
Bir parca lavas (dısarda yedim)
Aksam kahvaltılık tarzı yıne
Bir litre su
Teşekkür ederim,muz sabah yedim ama patates diyete aykırı diye yemek istemedim,gecmezse onu da deniycemGecmis olsun banyonun Ustune dısarı cıkınca usutmussunuz sıcak seyler ıcın ve kendinizi sıcakta tutun ishal ıcınde muz ve patates yenebilir. Birde prebıyotık ılac lar var birebir ishale anında kesıyor
Canım menün iyi görünüyor ama kızartma az da olsa tüketilmemesi gerekiyorBugun ki menum
Sabah
Bir bardak acık cay
Ikı dilim beyaz ekmek
K. K kadar beyaz peynır
Uc zeytın
Bıraz kızartma
Salata domates yarım yumurta
Oglen
ızgara kofte bes adet
Yarım ayran
Ikı dilim domates
Ikı dilim bıber
Bir parca lavas (dısarda yedim)
Aksam kahvaltılık tarzı yıne
Bir litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?