Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabalar, çok teşekkür ederim. Evet oğlum ameliyat oldu, uzun suredır hastanedeyız. Bu yüzden yazamıyorum ama 1 hafta sonra kaldığım yerden devam edeceğim.
Çok geçmiş olsun canım, bir an önce sağlığına kavuşsun kuzucuğun.
Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman gelirsin , şimdi sana çok ihtiyacı olan küçük bir yakışıklı var, ihmal etmeyelim

Cok sagol kuzum wvet hem hastaliktan hem psikolojik olarak baya yiprandim ama geciyo keyfim yerine geldi bide emzirmeye baslarsam benden iyisi yok :)
İnşallah canım biberondan sonra ne kadar verimli olur bilemiyorum ama sen elinden geleni yap.
Ben büyük oğlumu sadece uyurken emzirebildim uyanıkken memeden nefret ediyordu, ağlıyordu biberon İçin. Bu şekilde 7 ay emzirebildim. Büyük ölçüde mama yedi. Yinede başarılı sayılırım.
Ortanca hâlâ emiyor biliyorsun 3,5 yaşında

Ayy keske bende o yasa kadar emzirebilsem :) ama annem sutun kesiliuo galiba dedi insallah oyle bisey yoktur

Dr da iyiymiş ama başka dr olsa belki gel yapalım derdi ameliyat.
Valla sagolsun baska bi doktora gosterdi plastik cerrahiye gosterdi hepsi de olma ameliyat dedi en son ameliyst icin gittik esimle konustu anlatti yenidogan hemsiresine yonlendirdi hemsirede cok ilgilendi resmen emzirme kocu gibiydi
Simdi tek sorun iltihapli sutü gogsumden atmam lazim o da gitti mi hic sorunum kalmicak

Kızlar pazar menüm gelsin

Sabah bir muz

Kahvaltı 09.30
1.5 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Bir tb ekmeği

Ara yarım nar

Öğle 14.00
Bir kuzu pirzola (ızgara)
Bol salata

Aksam 18.00
3 tane çinekop(fırınlanmış )
Bol salata

2 litre su 40 dk yürüyüş

Kızlar akşamdan beri çok kötüyüm ya,dün eşimle pikniğe gitmistik ve çok soğuktu üstelik banyodan sonra cikmistik artık ondan mıdır nedir bilmiyorum gece afedersiniz ishal mide bulantısı çok kötü oldum,soğuk mu çarptı anlamadım,soğuktan olur mu ki?

Gecmis olsun banyonun Ustune dısarı cıkınca usutmussunuz sıcak seyler ıcın ve kendinizi sıcakta tutun ishal ıcınde muz ve patates yenebilir. Birde prebıyotık ılac lar var birebir ishale anında kesıyor

Bugun ki menum
Sabah
Bir bardak acık cay
Ikı dilim beyaz ekmek
K. K kadar beyaz peynır
Uc zeytın
Bıraz kızartma
Salata domates yarım yumurta
Oglen
ızgara kofte bes adet
Yarım ayran
Ikı dilim domates
Ikı dilim bıber
Bir parca lavas (dısarda yedim)
Aksam kahvaltılık tarzı yıne
Bir litre su

Ben cevaplayayım kuzucum gelmemiş Silent
Kızına diş buğdayı yapacak 150 davetlisi var. (Maşallah) onun hazırlıklarıyla uğraşıyor.
@_Silent Scream_ bizde geleydik canım
150 kişi kolay gelsin mısırda patlat @_Silent Scream_ kuzucuğun dişleri pat pat gelsin ağrısız sızısız inşallah.. Kolay gelsin o kadar misafiri ağırlamak çok zor. Neler düşündün ikramlık diş şeklinde pasta yapmıştım bende buğday ve mısır patlağının yanında ikramlıklarla..
Gözlemeler tostlar menünü okuyunca doydum:)) afiyet olsun ama daha sağlıklı kilo verdirecek şeyler yapmalısın kahvaltıd ayumurta haşlama öğlen için salata falan tercih etsen iyi olırmuş bugünlük hadi olsunda sonrasına dikkatt
Bugun yogundum pek giremedim siteye ama kacamaksiz bir gun oldu :)
Sabah: yarim cay bardagi yulaf ezmesinden lapa yaptim, 1 muzla yedim
Ogle: 1 buyuk tabak etli patlican, et 150 gr di
Aksam: balik izgara, salata
Afiyet olsun canım gayet sade doyurucu bi menü olmuş.
Mutsuz olma kuzum.. Kilo nedirki elimizin kiri az sıktıkmı başarıyoruz zaten
Kilo alıyorum motive sıfır sürekli geğirme hissim oluyor dr ilaç verdi ama hiç işe yaramadı 71 olcam neredeyse
Kalori saymak en doğrusu bence haftada 7bin kalori az alsan 1 kilo gider sporla desteklersen dahada sıkı olup fazla fazla gider motiveni düşürme sen buraların eskisisin toparlan kuzum bize lazımsın:))
Cok sukur ki kuzum o agrilar varken cok istiyodm ameliyati olayin kurtulayim dedim ama simdi iyiki olmadim dedim
Geçip gider inşallah kuzum hepsi kısmen yaşamış birisi olark nekadar zor olduğunu biliyorum. İltihaplı sütü atıp bol emzirmeli sağlıklı günlerin olsun yakışıklıyı öpüyorum.
Canım soğuktn üşütmüşşün belliki daha dikkatli ol bundan sonra duş alıp pikniğe bu havalarda iyi gitmişsin
Afiyet olsun cnım kızartma olmamış yumurtayı tam yeseydin kızartmayla muhattap olmasan iyiymiş akşamd kahvaltılıklarla birlikte ekmek yememişsindir inşallah diye düşünüyorum

Kahvaltı 06.00 y te uyanınc kızımla bir acıktık
1 haşlanmıl yumurta
1 dilim ekmek
Zeytin peynir
11.00 2. Kahvaltı eşimle
2 yk menemen
1 dilim ekmek
1 yk bal

Öğlen 14.30
1 kase kıymalı şehriye çorbası

Akşam 18.00
1 pors somon balık sote
1 dilim ekmek
Bol havuç saltası
Su 3 lt
Spor 3 saat ev temizlemeceler:)

Gecmis olsun banyonun Ustune dısarı cıkınca usutmussunuz sıcak seyler ıcın ve kendinizi sıcakta tutun ishal ıcınde muz ve patates yenebilir. Birde prebıyotık ılac lar var birebir ishale anında kesıyor
Teşekkür ederim,muz sabah yedim ama patates diyete aykırı diye yemek istemedim,gecmezse onu da deniycem

Canım menün iyi görünüyor ama kızartma az da olsa tüketilmemesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…