Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar eve net geldi menumu paylasiyorum
Sabah limonli su
Kahvalti
1 yumurta 3 zeytin yarim domates 6 badem

Ara 1 elma 1 tane de yuvarlaklardan bitter yedim

Oglen 1 haslanmis yumurta ve brokoli haslama uzeri yogurt

Ara 1 ceviz

Aksam
1 kase kuru fasulye salata ve lahana tursusu 2 tane de lahana sarmasi

Gayet hafif duruyor, afiyet olsun:)

Ben de dunku menumu yazim
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim ekmek
Ogle: 2 parca tavuk
Aksam: 1 parca biftek
Regl oncesi krizi: 1 bardak sut ve 8 tane petibor malesef . Protein agirlikli beslenip bir cesit detoks yapacaktim ama akaam dayanamadim. Tek iyi tarafi 2 saate yuruyus yaptim.

Kızlar bugünkü menüm

Sabah bir avuç iğde

Kahvaltı 09.30
Az yağda bir yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
1 dilim tb ekmeği

Ara bir mandalina

Öğle,14.30 bir tabak nohutlu salata(nohut bir çay bardağı)

Ara on tane çiğ badem

Aksam 18.30
6 küçük köfte (fırınlanmış)
Ayran
Biraz lavaş ekmeği(2 dilim ekmek kadar)

45 dk yürüyüş,2 litre su

Afiyet olsun canım,menün saatlerini de yazsan daha iyi olurdu,cuma günü için dengeli güzel menü olmus

Bugunun menusu sabah
Dort dilim kepek ekmeginden tost sıfır yagsız
Bir bardak kayısı cayı
Uc zeytın
K. Kutusu kadar beyaz peynır
Ara yok oglen
Bir adet nugget
Ikı dilim kepek ekmeginden tost
Ara
Leblebi fındık
Salata domates söğüş
Uc adet biber kızartması
Bir adet hamur kızartması
Beyaz üzüm
Aksam yok
1.5 lt. Su

Sen emziriyormuydun canim

Afiyet olsun reglden sonra normale donersin yürüyüş de yapinca gitmistir onlar

Karbonhidratı azaltabilsen çok iyi olacak canım. Emziriyorsun sık acıkırsın tatlı isteğin olur kabul ediyorum ama 4 dilim ekmekten tost çok fazla.(Bi de sıfır yağ yazmışsın daha bide yağ koysaydın)
Sonra leblebi , hamur kızartması (biz ona pişi diyoruz, piraşki), sonra bi tost daha.
İstersen sabah 2 dilim ekmek , öğle ve akşam 1er dilim ekmek olsun. Mutlaka 1 çorba olsun, yağ içeriği düşük, unsuz tereyağlı sos dökülmemiş.(mercimek çorba CANDIR, domates çorba, yayla çorbası gibi) zeytinyağlı sebzeler. Sen emziriyorsun zayıflamak önemli, bebeğe kaliteli süt yapmakta daha önemli. Böyle ekmek ve yanında bişeylerle karnını doyurmak uygun değil.
Çocuklar yoruyor yemek yapmaya fırsat kalmıyor ise haftada 1 gün ailenden destek alabilirsin. Dondurucuya yemeklerini hazırlayıp koyarsın daha kolay olur. Bi arkadaşım mercimek püresi yapıp dondurucuya atıyordu çıkarıp soğuk suyun içerisinde ocağa koyuyordu 5dk. da süzme mercimek çorbası. (Hoş zaten 10dk. da yapılabilen bişey)

Canım oncelıkle tskler yorumun ıcım dun sabahtan ıkı tost yaptım az kilo verdıgım ıcın moralım bozuldu bende yedim. Dudne misafirliğe gittik orada ısrar ettiler ben yemedim bile normalde o pısılerı goturürdum :) ama yine kendimi tuttum. Gerçekten fazla bısey yemedim uc ondan bes ondan seklınde :) ama demekkı biseyler eksıkkı az kilo verdim. Ama bu pazartesi itibariyle sabah Yuruyuse cikicam. Ve evet ekmegı azaltmam lazım hele oglen ve aksam hıc yemıcem. Sadece sabah ıkı dilim ve suya daha cok yogunluk verıcem.

hadi bakalım .. tadını da umarım beğenirsin
resim atarım ama sen emziriyorsun sana uymaz canım
SchonerDuft canim geçmiş olsun gözünde bi sıkıntı yasamissinsimdi nasilsin ❤
sağol canım iyiyim sen nasılsın

turşu ödem yapar diyorlar doğrudur sanırım. onun dışın çok iyi menüsarmaları ekmek niyetine görüyorum afiyet olsun
krizin tutarsa tarçınlı süt ya da kahve yan kuru kayısı tüketebilirsin iyi gelir

hadi bakalım .. tadını da umarım beğenirsin

resim atarım ama sen emziriyorsun sana uymaz canım

sağol canım iyiyim sen nasılsın
Iyiyim canim ufak ufak eksikleri tamamliyorum parmak uçlarım kanadı resmen :/ bi atlatsaydim su telaşı

3 kasım
Kahvaltı 07.00
Omlet
1 dilim ekmek
Zeytin peynir
Ara 1 ceviz
Öğle 12.00
1 kase merc çorba
Ara 15.30
1 bardak tarçınlı kakaolu süt
Akşam 17.00
Kıyma sote azcık
1 tane minik biber dolması
1 kase yoğurt
Spor 45 dk yürüyüş
15dk zumba
Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…