- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.221
Kaçırdım sanırım kuzum ben ne telaşın vardı ki kolay gelsinIyiyim canim ufak ufak eksikleri tamamliyorum parmak uçlarım kanadı resmen :/ bi atlatsaydim su telaşı
Ben cevaplayayım kuzucum gelmemiş SilentKaçırdım sanırım kuzum ben ne telaşın vardı ki kolay gelsin
Sağol canim kaptanımız cvp vermiş :)Kaçırdım sanırım kuzum ben ne telaşın vardı ki kolay gelsin
ay keşke gelseniz :) başımın üstünde yeriniz var canlarim ❤-❤❤Ben cevaplayayım kuzucum gelmemiş Silent
Kızına diş buğdayı yapacak 150 davetlisi var. (Maşallah) onun hazırlıklarıyla uğraşıyor.
Silent Scream bizde geleydik canım
Afiyet olsun canımBugun yogundum pek giremedim siteye ama kacamaksiz bir gun oldu :)
Sabah: yarim cay bardagi yulaf ezmesinden lapa yaptim, 1 muzla yedim
Ogle: 1 buyuk tabak etli patlican, et 150 gr di
Aksam: balik izgara, salata
Canım seni unutmuşum ben .cuma tartıldın mıdrdotty şimdi ne yapmam gerekiyor günlük yediklerimi yazıyorum değil mi yarın başlayacağım
Düzensiz olmuş kuzum evde kalıyordun demi. Pratik yemekler yap kendine yapamadin mı da yumurta haşla ye tost çok riskli ya da menemen . Fırın varsa tavuk yap yanına sebze koy vitamin de gerekli sana kafan çalışmaz sonra bizimkiler öyle derdi hepHerkese iyi akşamlararada Bı gelip ses verip menü yazıp kaçacağım unutulmamak için şu haftayı atlayınca yine buradayım o zaman menüyü yazam kaçam
Kahvaltı
- yarım peynirli gözleme, 1 dilim beyaz peynir, domates salatalık çay
Ara
- 3 kuru kayısı, 1 avuç fındık
Akşam
- 2 dilim ekmekten tost, salata
Spor: 7 bin adım
Su: 2 lt
Kaçamakları bıraktım çok fazla tatlı isteğim var bu aralar ama artık yemiyorum öyle meyveyle kayısıyla geçiriyorum daha da düzelir inşallah
Gecen cuma 64 tum ins en kisa zamanda 5lileri gorurum motivasyonum cok iyi suandaorkide1453 kendi isteğin ile mart ayının başında ayrılmışsın 6 ay geçmiş cuma günü kaç kg isen başlangıç kilon o olcak listede en son 59.20 ü görmüşsün
Teşekkür ederiz kaptanım, Eminim ki birinciliğin keyfini yaşamak kadar keyifli olacaktır sırlarını paylaşmak öyle değil miYarışmamız 594. Etap birincisi 14.TakımdanSahihuban
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Geçmiş olsun canım çok zor günler yaşadın şu mastitten umarım bununla geçmiş bitmiş olur. Çok sevindim toparlanmana öpüyorum yakışıklıyı ve seniKizlar napiyosunuzz ben evime geldim oncekine gore daha iyiyim gögsüm biraz daha indi gibi
N Nidsalii sen iyileştin mi
Surekli_Karisik nerdesin canım sen çocuğun sağlığı ile ilgili bir durum vardı diye hatırlıyorum onunla mı ilgileniyorsun senin için ve yavrun İçin dua ediyoruz Allah şifa versin Yoksa bizi unuttun mu
@_Silent Scream_ kuzum nasılsın kızın nasıl oldu iyileşti mi gözü
@bi-zuzu iyi haberlerini okudum canım tekrar geçmiş olsun
@Nilar canım senin kızın nasıl oldu diş sıkıntısı geçmedi mi
SchonerDuft özlendin kuzu
kaptinn mastitin ne durumda cicim öperim yakışıklıyı avuç içinden ayyyy bebek ne güzel olur şimdi
Cok sagol kuzum wvet hem hastaliktan hem psikolojik olarak baya yiprandim ama geciyo keyfim yerine geldi bide emzirmeye baslarsam benden iyisi yok :)Geçmiş olsun canım çok zor günler yaşadın şu mastitten umarım bununla geçmiş bitmiş olur. Çok sevindim toparlanmana öpüyorum yakışıklıyı ve seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?