Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese iyi akşamlararada Bı gelip ses verip menü yazıp kaçacağım unutulmamak içinşu haftayı atlayınca yine buradayımo zaman menüyü yazam kaçam
Kahvaltı
- yarım peynirli gözleme, 1 dilim beyaz peynir, domates salatalık çay
Ara
- 3 kuru kayısı, 1 avuç fındık
Akşam
- 2 dilim ekmekten tost, salata
Spor: 7 bin adım
Su: 2 lt
Kaçamakları bıraktım çok fazla tatlı isteğim var bu aralar ama artık yemiyorum öyle meyveyle kayısıyla geçiriyorum daha da düzelir inşallah

orkide1453 kendi isteğin ile mart ayının başında ayrılmışsın 6 ay geçmiş cuma günü kaç kg isen başlangıç kilon o olcak listede en son 59.20 ü görmüşsün

Düzensiz olmuş kuzum evde kalıyordun demi. Pratik yemekler yap kendine yapamadin mı da yumurta haşla ye tost çok riskli ya da menemen . Fırın varsa tavuk yap yanına sebze koy vitamin de gerekli sana kafan çalışmaz sonra bizimkiler öyle derdi hep
Bitter çikolata at ağzına damakta kalsın krizi geçirir. Tarçınlı süt te iç arada

orkide1453 kendi isteğin ile mart ayının başında ayrılmışsın 6 ay geçmiş cuma günü kaç kg isen başlangıç kilon o olcak listede en son 59.20 ü görmüşsün
Gecen cuma 64 tum ins en kisa zamanda 5lileri gorurum motivasyonum cok iyi suanda

Kizlar napiyosunuzz ben evime geldim oncekine gore daha iyiyim gögsüm biraz daha indi gibi
Geçmiş olsun canım çok zor günler yaşadın şu mastitten umarım bununla geçmiş bitmiş olur. Çok sevindim toparlanmana öpüyorum yakışıklıyı ve seni

Merhabalar, çok teşekkür ederim. Evet oğlum ameliyat oldu, uzun suredır hastanedeyız. Bu yüzden yazamıyorum ama 1 hafta sonra kaldığım yerden devam edeceğim.

Geçmiş olsun canım çok zor günler yaşadın şu mastitten umarım bununla geçmiş bitmiş olur. Çok sevindim toparlanmana öpüyorum yakışıklıyı ve seni
Cok sagol kuzum wvet hem hastaliktan hem psikolojik olarak baya yiprandim ama geciyo keyfim yerine geldi bide emzirmeye baslarsam benden iyisi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…